کراسینگ اور
-
سلام
یه جایی نوشته کروموزوم های همتا در صورت تک کروماتیدی بودن از همه ژن ها یک نسخه دارند
با توجه به این حرف پس اگه کراسینگ اور رخ بده اون وقت در سلول های حاصله حداقل تو یکیشون هم کروموزومی نخواهیم داشت که همون ژنو داشته باشه؟
-
سلام
یه جایی نوشته کروموزوم های همتا در صورت تک کروماتیدی بودن از همه ژن ها یک نسخه دارند
با توجه به این حرف پس اگه کراسینگ اور رخ بده اون وقت در سلول های حاصله حداقل تو یکیشون هم کروموزومی نخواهیم داشت که همون ژنو داشته باشه؟
صبا علمی در کراسینگ اور گفته است:
اون وقت در سلول های حاصله حداقل تو یکیشون هم کروموزومی نخواهیم داشت که همون ژنو داشته باشه؟
سلام
نفهمیدم اینجا چی گفتی:/ -
اون وقت در سلول های حاصله حداقل تو یکیشون هم کروموزومی نخواهیم داشت که همون ژنو داشته باشه؟
سلام
نفهمیدم اینجا چی گفتی:/@f-seif-0
بزار این شکلی بپرسم به طور کلی در کراسینگ اور چه منجر به نوترکیبی بشه و چه نشه میتوان سلولی یافت که یه ژن دست نخورده توش وجود داشته باشه یعنی الل های اون ژن خاص بین کروماتید های غیر خواهری جابجا نشده باشن؟ -
@f-seif-0
بزار این شکلی بپرسم به طور کلی در کراسینگ اور چه منجر به نوترکیبی بشه و چه نشه میتوان سلولی یافت که یه ژن دست نخورده توش وجود داشته باشه یعنی الل های اون ژن خاص بین کروماتید های غیر خواهری جابجا نشده باشن؟ -
@f-seif-0
خوب الان سوالم اینه تو این مطلبی که نوشتم کروموزوم ها تک کروماتیدی هستن و از هر ژن فقط یه نسخه دارن اون وقت اگه کراسینگ اور اتفاق بیفته نظر من اینکه در پایان نمیتونم سلولی داشته باشم که ژنش دست نخورده باقی بمونه
درسته؟ ولی احساس میکنم که شایدحداقل یه مورد استثنا وجود داشته باشه این حرفم فکر کنم زمانی درست باشه که کراسینگ اور برای همه ژن هاش اتفاق بیفته -
@f-seif-0
خوب الان سوالم اینه تو این مطلبی که نوشتم کروموزوم ها تک کروماتیدی هستن و از هر ژن فقط یه نسخه دارن اون وقت اگه کراسینگ اور اتفاق بیفته نظر من اینکه در پایان نمیتونم سلولی داشته باشم که ژنش دست نخورده باقی بمونه
درسته؟ ولی احساس میکنم که شایدحداقل یه مورد استثنا وجود داشته باشه این حرفم فکر کنم زمانی درست باشه که کراسینگ اور برای همه ژن هاش اتفاق بیفتهصبا علمی در کراسینگ اور گفته است:
اگه کراسینگ اور اتفاق بیفته
بنظر خودت میتونه اتفاق بیوفته؟
کراس توی میوز هنگام تشکیل تتراد اتفاق میتونه بیوفته
تک کروماتیدی باشه نمیشه که :/ -
اگه کراسینگ اور اتفاق بیفته
بنظر خودت میتونه اتفاق بیوفته؟
کراس توی میوز هنگام تشکیل تتراد اتفاق میتونه بیوفته
تک کروماتیدی باشه نمیشه که :/@f-seif-0
خوب منم تو همینش موندم که چرا این مطلبو برای کراسینگ اور نوشته😔 -