تست 4-ویژه یلدا
-
چه تعداد از موارد زیر در رابطه با بروز سرطان و عوامل مؤثر بر آن درست است؟
الف- مصرف زیاد ترکیبات دارای NO3 مثل کالباس در شرایطی میتواند سبب بروز سرطان گردد.
ب- مصرف برخی ترکیبات گیاهی که به صورت رنگیزه در دیسه یا واکوئول هستند در پیشگیری از سرطان نقش دارند.
ج- مصرف زیاد غذاهای دودی و کباب شده باعث افزایش ابتال به سرطان خواهد شد.
د- استفاده از مواد جهش زای فیزیکی مثل بنزوپیرن میتواند به سرطان منجر بشود.
1)1
2)2
3)3
4)4
تجربیا -
چه تعداد از موارد زیر در رابطه با بروز سرطان و عوامل مؤثر بر آن درست است؟
الف- مصرف زیاد ترکیبات دارای NO3 مثل کالباس در شرایطی میتواند سبب بروز سرطان گردد.
ب- مصرف برخی ترکیبات گیاهی که به صورت رنگیزه در دیسه یا واکوئول هستند در پیشگیری از سرطان نقش دارند.
ج- مصرف زیاد غذاهای دودی و کباب شده باعث افزایش ابتال به سرطان خواهد شد.
د- استفاده از مواد جهش زای فیزیکی مثل بنزوپیرن میتواند به سرطان منجر بشود.
1)1
2)2
3)3
4)4
تجربیاmehranmirzaei
سه، اون آخری بنزوپیرن شیمیایی هست نه فیزیکی -
چه تعداد از موارد زیر در رابطه با بروز سرطان و عوامل مؤثر بر آن درست است؟
الف- مصرف زیاد ترکیبات دارای NO3 مثل کالباس در شرایطی میتواند سبب بروز سرطان گردد.
ب- مصرف برخی ترکیبات گیاهی که به صورت رنگیزه در دیسه یا واکوئول هستند در پیشگیری از سرطان نقش دارند.
ج- مصرف زیاد غذاهای دودی و کباب شده باعث افزایش ابتال به سرطان خواهد شد.
د- استفاده از مواد جهش زای فیزیکی مثل بنزوپیرن میتواند به سرطان منجر بشود.
1)1
2)2
3)3
4)4
تجربیاmehranmirzaei دو الف یون د شیمیایی
-
چه تعداد از موارد زیر در رابطه با بروز سرطان و عوامل مؤثر بر آن درست است؟
الف- مصرف زیاد ترکیبات دارای NO3 مثل کالباس در شرایطی میتواند سبب بروز سرطان گردد.
ب- مصرف برخی ترکیبات گیاهی که به صورت رنگیزه در دیسه یا واکوئول هستند در پیشگیری از سرطان نقش دارند.
ج- مصرف زیاد غذاهای دودی و کباب شده باعث افزایش ابتال به سرطان خواهد شد.
د- استفاده از مواد جهش زای فیزیکی مثل بنزوپیرن میتواند به سرطان منجر بشود.
1)1
2)2
3)3
4)4
تجربیاmehranmirzaei
الف کاملن صحیح متن کتابه
ب-درسته-رنگیزه ها کلن انتی اکسیدان هستن ولی درمورد رنگیزه هایی مثل کلروفیل این اشتباه میشه پس برخی درسته
ج-درسته
د-غلط-شیمیایی -
۳
د غلط -
چه تعداد از موارد زیر در رابطه با بروز سرطان و عوامل مؤثر بر آن درست است؟
الف- مصرف زیاد ترکیبات دارای NO3 مثل کالباس در شرایطی میتواند سبب بروز سرطان گردد.
ب- مصرف برخی ترکیبات گیاهی که به صورت رنگیزه در دیسه یا واکوئول هستند در پیشگیری از سرطان نقش دارند.
ج- مصرف زیاد غذاهای دودی و کباب شده باعث افزایش ابتال به سرطان خواهد شد.
د- استفاده از مواد جهش زای فیزیکی مثل بنزوپیرن میتواند به سرطان منجر بشود.
1)1
2)2
3)3
4)4
تجربیاmehranmirzaei
الف درست نیست چون مصرف این مواد هم باشه در یه شرایط خاصی باعث سرطان میشه
ب درسته آنتی اکسیدان دارن
ج اینم غلطه باعث میشن ولی تو یه شرایط خاصی
غلطه شیمیایی هست نه فیزیک
1 مورد درست گزینه 1 -
همشون غلط
الف علط نیتریت نه نیترات
ب غلط رنگیزه تو واکوئل نداریم
ج غلط افزایش شانس ابتلا نه افزایش ابتلا
د که دیگه واضحه غلطه -
mehranmirzaei
الف درست نیست چون مصرف این مواد هم باشه در یه شرایط خاصی باعث سرطان میشه
ب درسته آنتی اکسیدان دارن
ج اینم غلطه باعث میشن ولی تو یه شرایط خاصی
غلطه شیمیایی هست نه فیزیک
1 مورد درست گزینه 1 -
همشون غلط
الف علط نیتریت نه نیترات
ب غلط رنگیزه تو واکوئل نداریم
ج غلط افزایش شانس ابتلا نه افزایش ابتلا
د که دیگه واضحه غلطهheydar taherinejad
چرا حس میکنم تو درست میگی -
@sania-andiravan پس منو چی میگی؟!
-
همشون غلط
الف علط نیتریت نه نیترات
ب غلط رنگیزه تو واکوئل نداریم
ج غلط افزایش شانس ابتلا نه افزایش ابتلا
د که دیگه واضحه غلطهheydar taherinejad
جیم خیییلی ملالغتی بود -
heydar taherinejad
چرا حس میکنم تو درست میگی -
heydar taherinejad
جیم خیییلی ملالغتی بود@fargol-sh منم ده بار زخم خورده کاظمم به مولا
-
چه تعداد از موارد زیر در رابطه با بروز سرطان و عوامل مؤثر بر آن درست است؟
الف- مصرف زیاد ترکیبات دارای NO3 مثل کالباس در شرایطی میتواند سبب بروز سرطان گردد.
ب- مصرف برخی ترکیبات گیاهی که به صورت رنگیزه در دیسه یا واکوئول هستند در پیشگیری از سرطان نقش دارند.
ج- مصرف زیاد غذاهای دودی و کباب شده باعث افزایش ابتال به سرطان خواهد شد.
د- استفاده از مواد جهش زای فیزیکی مثل بنزوپیرن میتواند به سرطان منجر بشود.
1)1
2)2
3)3
4)4
تجربیاmehranmirzaei در تست 4-ویژه یلدا گفته است:
چه تعداد از موارد زیر در رابطه با بروز سرطان و عوامل مؤثر بر آن درست است؟
الف- مصرف زیاد ترکیبات دارای NO3 مثل کالباس در شرایطی میتواند سبب بروز سرطان گردد.
ب- مصرف برخی ترکیبات گیاهی که به صورت رنگیزه در دیسه یا واکوئول هستند در پیشگیری از سرطان نقش دارند.
ج- مصرف زیاد غذاهای دودی و کباب شده باعث افزایش ابتال به سرطان خواهد شد.
د- استفاده از مواد جهش زای فیزیکی مثل بنزوپیرن میتواند به سرطان منجر بشود.
1)1
2)2
3)3
4)4
تجربیاپاسخ تشریحی:گزینه 2
بررسی همۀ موارد:
الف-نادرست: ترکیبات نیتریت داری (NO2)که در بعضی مواد غذایی مثل سوسیس و کالباس وجود دارد، میتواند در شرایطی باعث ایجاد سرطان گردد.
ب-درست: مصرف ترکیبات گیاهی پاداکسنده (رنگیزۀ موجود در واکوئول یا دیسه، پاداکسنده است) و دارای الیاف میتواند باعث جلوگیری از ابتالا به سرطان شود.
ج-درست: شیوۀ پخت و فرآوری غذا بر سلامت آن نقش دارد، مثًال مصرف زیاد غذاهای کبابی میتواند باعث افزایش سرطان شود.
د-نادرست:از مواد جهش زای شیمیایی میتوان به بنزوپیرن موجود در دود سیگار اشاره کرد که باعث ایجاد سرطان میشود.
تجربیا -
@sania-andiravan پس منو چی میگی؟!
heydar taherinejad
نه واقعا حساسیت زیاد به خرج دادیم -
heydar taherinejad
جیم خیییلی ملالغتی بود@fargol-sh و الا باهات موافقم
-
چه تعداد از موارد زیر در رابطه با بروز سرطان و عوامل مؤثر بر آن درست است؟
الف- مصرف زیاد ترکیبات دارای NO3 مثل کالباس در شرایطی میتواند سبب بروز سرطان گردد.
ب- مصرف برخی ترکیبات گیاهی که به صورت رنگیزه در دیسه یا واکوئول هستند در پیشگیری از سرطان نقش دارند.
ج- مصرف زیاد غذاهای دودی و کباب شده باعث افزایش ابتال به سرطان خواهد شد.
د- استفاده از مواد جهش زای فیزیکی مثل بنزوپیرن میتواند به سرطان منجر بشود.
1)1
2)2
3)3
4)4
تجربیاmehranmirzaei
گزینه ۲
برای مورد ب نظری ندارم ! ( یعنی مطمئن نیستم) -
mehranmirzaei در تست 4-ویژه یلدا گفته است:
چه تعداد از موارد زیر در رابطه با بروز سرطان و عوامل مؤثر بر آن درست است؟
الف- مصرف زیاد ترکیبات دارای NO3 مثل کالباس در شرایطی میتواند سبب بروز سرطان گردد.
ب- مصرف برخی ترکیبات گیاهی که به صورت رنگیزه در دیسه یا واکوئول هستند در پیشگیری از سرطان نقش دارند.
ج- مصرف زیاد غذاهای دودی و کباب شده باعث افزایش ابتال به سرطان خواهد شد.
د- استفاده از مواد جهش زای فیزیکی مثل بنزوپیرن میتواند به سرطان منجر بشود.
1)1
2)2
3)3
4)4
تجربیاپاسخ تشریحی:گزینه 2
بررسی همۀ موارد:
الف-نادرست: ترکیبات نیتریت داری (NO2)که در بعضی مواد غذایی مثل سوسیس و کالباس وجود دارد، میتواند در شرایطی باعث ایجاد سرطان گردد.
ب-درست: مصرف ترکیبات گیاهی پاداکسنده (رنگیزۀ موجود در واکوئول یا دیسه، پاداکسنده است) و دارای الیاف میتواند باعث جلوگیری از ابتالا به سرطان شود.
ج-درست: شیوۀ پخت و فرآوری غذا بر سلامت آن نقش دارد، مثًال مصرف زیاد غذاهای کبابی میتواند باعث افزایش سرطان شود.
د-نادرست:از مواد جهش زای شیمیایی میتوان به بنزوپیرن موجود در دود سیگار اشاره کرد که باعث ایجاد سرطان میشود.
تجربیاmehranmirzaei استاد مگه بین رنگدانه و رنگیزه فرق نیست؟!
-
mehranmirzaei در تست 4-ویژه یلدا گفته است:
چه تعداد از موارد زیر در رابطه با بروز سرطان و عوامل مؤثر بر آن درست است؟
الف- مصرف زیاد ترکیبات دارای NO3 مثل کالباس در شرایطی میتواند سبب بروز سرطان گردد.
ب- مصرف برخی ترکیبات گیاهی که به صورت رنگیزه در دیسه یا واکوئول هستند در پیشگیری از سرطان نقش دارند.
ج- مصرف زیاد غذاهای دودی و کباب شده باعث افزایش ابتال به سرطان خواهد شد.
د- استفاده از مواد جهش زای فیزیکی مثل بنزوپیرن میتواند به سرطان منجر بشود.
1)1
2)2
3)3
4)4
تجربیاپاسخ تشریحی:گزینه 2
بررسی همۀ موارد:
الف-نادرست: ترکیبات نیتریت داری (NO2)که در بعضی مواد غذایی مثل سوسیس و کالباس وجود دارد، میتواند در شرایطی باعث ایجاد سرطان گردد.
ب-درست: مصرف ترکیبات گیاهی پاداکسنده (رنگیزۀ موجود در واکوئول یا دیسه، پاداکسنده است) و دارای الیاف میتواند باعث جلوگیری از ابتالا به سرطان شود.
ج-درست: شیوۀ پخت و فرآوری غذا بر سلامت آن نقش دارد، مثًال مصرف زیاد غذاهای کبابی میتواند باعث افزایش سرطان شود.
د-نادرست:از مواد جهش زای شیمیایی میتوان به بنزوپیرن موجود در دود سیگار اشاره کرد که باعث ایجاد سرطان میشود.
تجربیاmehranmirzaei
فرمول شیمیایی نیتریت تو متن زیست نیومده بود
البته این که داده بودین نیترات بود، حافظه شیمیام تو حلقم! -
mehranmirzaei استاد مگه بین رنگدانه و رنگیزه فرق نیست؟!
heydar taherinejad در تست 4-ویژه یلدا گفته است:
mehranmirzaei استاد مگه بین رنگدانه و رنگیزه فرق نیست؟!
انا لله و انا الیه راجعون
این دل دیگ دل بشو نیست