Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

  • Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

  • سوال یا موضوع جدیدی بنویس

  • سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. خدمات تکمیلی
  3. جلسات رفع اشکال زیست
  4. جلسه هشتم رفع اشکال زیست : فصل 4 دوازدهم
  5. تست 4-ویژه یلدا
پایان جلسه 8
mehranmirzaeiM
بچه ههههههههههااااا خداقوووووتتتتت مثل همیشه عالی بودین ترکوندین یلدای پر از آرامش میخوام براتون ، بهترینا براتون اتفاق بیوفته خلاصه که شب چله خوبی داشته باااااششیییننننن دوستوووووووووننننن دارم به اندازه بلند ترین شب سال تا جلسه بعدی خدانگهدار همتون @تجربیا
جلسه هشتم رفع اشکال زیست : فصل 4 دوازدهم
تست 10-ویژه یلدا
mehranmirzaeiM
کدام گزینه، در ارتباط با کم خونی داسی شکل صحیح میباشد؟ 1 )تغییر ژنی در آن بسیار جزیی بوده و تنها یک نوکلئوتید از بین صدها نوکلئوتید دنا دستخوش تغییر میشود. 2 )در ژن مربوط به یکی از زنجیره های هموگلوبین نوکلئوتید آدنین دار جایگزین نوکلئوتیدی با باز پورین شده است. 3 )مبتالا بودن به این بیماری در برخی مناطق صفت سازگار به حساب می آید. 4 )عامل مالاریا توان ورود و آلوده کردن گویچه های قرمز فردی با ژنوتیپ HbA HbS را دارد. @تجربیا
جلسه هشتم رفع اشکال زیست : فصل 4 دوازدهم
تست 12-ویژه یلدا
mehranmirzaeiM
کدام گزینه در ارتباط با مقایسه عوامل برهم زننده تعادل جمعیت به درستی بیان شده است؟ 1 )انتخاب طبیعی برخلاف رانش دگرهای سبب کاهش تفاوت های افراد در یک گونه میشود. 2 )آمیزش غیرتصادفی همانند رانش دگره ای عاملی وابسته به فنوتیپ میباشد. 3 )وقوع جهش ژنی برخلاف شارش ژنی نمیتواند سبب افزایش انواع دگره های جمعیت شود. 4 )آمیزش غیرتصادفی برخلاف شارش ژنی نقش مؤثری در تغییر انواع دگره های یک خزانه ژنی ندارد. @تجربیا
جلسه هشتم رفع اشکال زیست : فصل 4 دوازدهم
تست 11-ویژه یلدا
mehranmirzaeiM
کدام گزینه، در ارتباط با عوامل مؤثر در حفظ گوناگونی جمعیت صحیح میباشد؟ 1 )چلیپایی شدن به دنبال مرحله تشکیل تتراد در یاخته انجام میشود. 2 )تبادل قطعات کروماتیدی بین دو فام تن قطعا باعث افزایش تنوع در گامت های تولیدی میشود. 3 )اگر در چلیپایی شدن قطعات مبادله شده حاوی دگره های یکسانی باشند میتوان گفت ترکیب نوکلئوتیدها در دو مولکول دنا هرگز تغییری نمیکند. 4 )چلیپایی شدن بین یک جفت نوکلئوتید غیرخواهری میتواند برای ایجاد 4 نوع گامت متفاوت کافی باشد. @تجربیا
جلسه هشتم رفع اشکال زیست : فصل 4 دوازدهم
دنا
Sara_RS
Topic thumbnail image
جلسه هشتم رفع اشکال زیست : فصل 4 دوازدهم
گیرنده تعادلی
Sara_RS
سلام استاد یلداتون کلی مبارک ببخشید یه سوال گیرنده های تعادلی که از نوع پوششی اند میتونیم براشون لفظ هدایت و انتقال پیام رو به کار ببریم؟ یا اینکه لفظ هدایت و انتقال مخصوصه نورونه؟ @mehranmirzaei
جلسه هشتم رفع اشکال زیست : فصل 4 دوازدهم
تست 9-ویژه یلدا
mehranmirzaeiM
در ............ امکان ............ قبل از پایان رونویسی وجود دارد. 1 )عامل مالاریا - جداشدن قطعه ای از رنا از رشته الگو دنا 2 )تک یاخته ای حاوی واکوئل انقباضی - تولید آنزیم های دخیل در گوارش برون یاخته ای مواد غذایی 3 )ریزوبیوم - تولید پروتئین های غشاء تیلاکوئید(تیلاکوئید قرص های توی کلروپلاسته) 4 )همه سیانوباکترها - تولید آنزیم های مربوط به تثبیت نیتروژن و کربن @تجربیا
جلسه هشتم رفع اشکال زیست : فصل 4 دوازدهم
تست 8-ویژه یلدا
mehranmirzaeiM
کدام مورد در رابطه با انتخاب طبیعی به درستی بیان نشده است؟ 1 )در انتخاب طبیعی از صفت سازگارتر استفاده میشود. 2 )این محیط است که تعیین میکند کدام صفت به طور بیشتری به نسل بعد انتقال داده شود. 3 )برای تغییر جانداران، وجود تفاوت های فردی کافی است. 4 )بهتر بودن یک صفت همیشگی نیست. @تجربیا
جلسه هشتم رفع اشکال زیست : فصل 4 دوازدهم
تست 7-ویژه یلدا
mehranmirzaeiM
کدام مورد در رابطه با آمیزش غیرطبیعی در بین افراد به طور صحیح بیان نشده است؟ 1 )برای متعادل ماندن جمعیت باید آمیزش ها به صورت تصادفی صورت بگیرد. 2 )در آمیزش تصادفی احتمال آمیزش هر فرد با فرد دیگر متفاوت است. 3 )درصورتیکه آمیزش به رخ نمود یا ژن نمود بستگی داشته باشد، جمعیت از تعادل خارج خواهد شد. 4 )درصورتیکه جانوران جفت خود را انتخاب کنند، جمعیت متعادل نخواهد ماند. @تجربیا
جلسه هشتم رفع اشکال زیست : فصل 4 دوازدهم
تست 6-ویژه یلدا
mehranmirzaeiM
کدام گزینه در ارتباط با وقوع جهشهای کوچک در دنا صحیح میباشد؟ 1 )ضمن تغییر در طول رشته پلی پپتیدی حاصل از ترجمه، الزامًا تغییر در چارچوب خواندن رشته دنا رخ داده. 2 )ممکن است جهش از نوع تغییر چارچوب خواندن با شکستن پیوند کوالانسی در ماده وراثتی همراه نباشد. 3 )جهش خاموش تنها در ژن های حامل توالی های سه نوکلئوتیدی رمزکننده آمینواسید ممکن است رخ دهد. 4 )ممکن است وقوع جهش جانشینی همانند حذف و اضافه در افزایش طول رشته پلی پپتیدی حاصل از ترجمه نقش داشته باشد. @تجربیا
جلسه هشتم رفع اشکال زیست : فصل 4 دوازدهم
تست 4-ویژه یلدا
mehranmirzaeiM
چه تعداد از موارد زیر در رابطه با بروز سرطان و عوامل مؤثر بر آن درست است؟ الف- مصرف زیاد ترکیبات دارای NO3 مثل کالباس در شرایطی میتواند سبب بروز سرطان گردد. ب- مصرف برخی ترکیبات گیاهی که به صورت رنگیزه در دیسه یا واکوئول هستند در پیشگیری از سرطان نقش دارند. ج- مصرف زیاد غذاهای دودی و کباب شده باعث افزایش ابتال به سرطان خواهد شد. د- استفاده از مواد جهش زای فیزیکی مثل بنزوپیرن میتواند به سرطان منجر بشود. 1)1 2)2 3)3 4)4 @تجربیا
جلسه هشتم رفع اشکال زیست : فصل 4 دوازدهم
تست 5-ویژه یلدا
mehranmirzaeiM
در ناهنجاری فام تنی از نوع جابه جایی درصورتیکه ............ 1 )قطعه فام تنی در یک کروماتید جابه جا شود ممکن است طول بازوهای متصل به سانترومر تغییر کند. 2 )قطعه فام تنی مربوط به انتهای یک کروموزوم به انتهای کروموزوم دیگر متصل شود، پیوند فسفودی استر تشکیل نمیشود. 3 )حداکثر پیوند فسفودی استر در فام تن مبدأ شکسته شود، تشکیل پیوند فسفودی استر در فام تن مبدأ رخ نمیدهد. 4 )تعداد ژن های یک کروموزوم مضاعف تغییر نکند، در مرحله آنافاز، کروماتیدهایی با محتوای ژنی یکسان از یکدیگر جدا میشوند. @تجربیا
جلسه هشتم رفع اشکال زیست : فصل 4 دوازدهم
تست 3-ویژه یلدا
mehranmirzaeiM
کدام گزینه عبارت زیر را در رابطه با جهش های گوناگون به نادرستی تکمیل میکند؟ 1 )جهش مضاعف شدن برخلاف جابه جایی، در یاخته های تک لاد صورت نمیگیرد. 2 )جهش حذف و اضافه شدن میتواند باعث افزایش طول پروتئین حاصل شود. 3 )جهش حذفی بزرگ برخلاف کوچک، در اغلب موارد سبب مرگ میشود. 4 )همۀ جهش های بزرگ را میتوان به کمک کاریوتیپ مشاهده کرد. @تجربیا #تست پشمک
جلسه هشتم رفع اشکال زیست : فصل 4 دوازدهم
شروع جلسه 8
mehranmirzaeiM
به نام خدا سلام به همه آلایی های پر انرژی ویژه برنامه شب یلدا داریم امشب با یکی از مهم ترین فصلای کتاب 🧬 بریم که این فصلو رفع اشکال و حل تست کنیم تستای سنگین بزنیم بیچه ها ، حتما تو بخش گزاره شناسی و تست زنی شرکت کنید حتی به غلط @تجربیا بریم....
جلسه هشتم رفع اشکال زیست : فصل 4 دوازدهم
جهش
Sara_RS
Topic thumbnail image
جلسه هشتم رفع اشکال زیست : فصل 4 دوازدهم
تست 1-ویژه یلدا
mehranmirzaeiM
در هر نوع جهش کروموزومی بزرگ که ............ 1 )ممکن نیست پیوند فسفودی استر تشکیل شود، قسمتی از فام تن از دست میرود. 2 )تعداد نوکلئوتیدهای فام تن تغییر نمیکند، جهت رونویسی رنابسپاراز تغییر مینماید. 3 )با انتقال ژن بین دو کروموزوم همراه است، حداقل یک پیوند اشتراکی شکسته و تشکیل میشود. 4 )توسط کاریوتیپ قابل تشخیص است، با تغییر تعداد پیوندهای اشتراکی در کروموزوم همراه است. @تجربیا تست داریم چه تستی شیر داریم چه شیری ..... فقط دامداران
جلسه هشتم رفع اشکال زیست : فصل 4 دوازدهم
تست 2-ویژه یلدا
mehranmirzaeiM
کدام مورد در رابطه با ژنگان انسان و تغییرات آن در انسان ناصحیح بیان شده است؟ 1 )در صورت وقوع جهش در جایگاه فعال آنزیم، عملکرد آن به احتمال زیادی تغییر میکند. 2 )ژنوم هستۀ انسان سالم و بالغ حداقل شامل 23 کروموزوم است. 3 )در صورت بروز جهش در جایی دور از جایگاه فعال یک آنزیم، احتمال تغییر عملکرد آن قطعاً صفر است. 4 )وقوع جهش در توالی تنظیمی ژن میتواند سرعت رونویسی از ژن را افزایش دهد. @تجربیا #تست پشمک
جلسه هشتم رفع اشکال زیست : فصل 4 دوازدهم
جانشینی و تغییر چارچوب
mohammad dehghaniM
سلام وقتتون بخیر تو کتاب خیلی سبز یه نکته ای هست که گفته : "در جهش جانشینی ، قطعن چارچوب خواندن نوکلئوتید ها تغییر نمی کند." خب حالا سوال من اینه که اگر جهش در رمز مربوط به کدون آغاز رخ بده ، اونوقت چی؟ مثلا جهش باعث بشه که در RNA به جای نوکلئوتید G ، نوکلئوتید A بیاد مثل مثال زیر: قبل از وقوع جهش در ژن: CG,AUG,UGC,CCU,ACG,UAG,CU بعد از وقوع جهش در ژن: CGAU,AUG,CCC,UAC,GUA,GCU همانطور که دیدید چارچوب خواندن تغییر کرد لطفا راهنماییم کنید @mehranmirzaei
جلسه هشتم رفع اشکال زیست : فصل 4 دوازدهم

تست 4-ویژه یلدا

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده جلسه هشتم رفع اشکال زیست : فصل 4 دوازدهم
27 دیدگاه‌ها 8 کاربران 174 بازدیدها 7 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • mehranmirzaeiM mehranmirzaei

    چه تعداد از موارد زیر در رابطه با بروز سرطان و عوامل مؤثر بر آن درست است؟
    الف- مصرف زیاد ترکیبات دارای NO3 مثل کالباس در شرایطی میتواند سبب بروز سرطان گردد.
    ب- مصرف برخی ترکیبات گیاهی که به صورت رنگیزه در دیسه یا واکوئول هستند در پیشگیری از سرطان نقش دارند.
    ج- مصرف زیاد غذاهای دودی و کباب شده باعث افزایش ابتال به سرطان خواهد شد.
    د- استفاده از مواد جهش زای فیزیکی مثل بنزوپیرن میتواند به سرطان منجر بشود.
    1)1
    2)2
    3)3
    4)4
    تجربیا

    mehranmirzaeiM آفلاین
    mehranmirzaeiM آفلاین
    mehranmirzaei
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
    #14

    mehranmirzaei در تست 4-ویژه یلدا گفته است:

    چه تعداد از موارد زیر در رابطه با بروز سرطان و عوامل مؤثر بر آن درست است؟
    الف- مصرف زیاد ترکیبات دارای NO3 مثل کالباس در شرایطی میتواند سبب بروز سرطان گردد.
    ب- مصرف برخی ترکیبات گیاهی که به صورت رنگیزه در دیسه یا واکوئول هستند در پیشگیری از سرطان نقش دارند.
    ج- مصرف زیاد غذاهای دودی و کباب شده باعث افزایش ابتال به سرطان خواهد شد.
    د- استفاده از مواد جهش زای فیزیکی مثل بنزوپیرن میتواند به سرطان منجر بشود.
    1)1
    2)2
    3)3
    4)4
    تجربیا

    پاسخ تشریحی:گزینه 2
    بررسی همۀ موارد:
    الف-نادرست: ترکیبات نیتریت داری (NO2)که در بعضی مواد غذایی مثل سوسیس و کالباس وجود دارد، میتواند در شرایطی باعث ایجاد سرطان گردد.
    ب-درست: مصرف ترکیبات گیاهی پاداکسنده (رنگیزۀ موجود در واکوئول یا دیسه، پاداکسنده است) و دارای الیاف میتواند باعث جلوگیری از ابتالا به سرطان شود.
    ج-درست: شیوۀ پخت و فرآوری غذا بر سلامت آن نقش دارد، مثًال مصرف زیاد غذاهای کبابی میتواند باعث افزایش سرطان شود.
    د-نادرست:از مواد جهش زای شیمیایی میتوان به بنزوپیرن موجود در دود سیگار اشاره کرد که باعث ایجاد سرطان میشود.
    تجربیا

    heydar taherinejadH پ 3 پاسخ آخرین پاسخ
    4
    • heydar taherinejadH heydar taherinejad

      @sania-andiravan پس منو چی میگی؟!

      S آفلاین
      S آفلاین
      Succinate
      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
      #15

      heydar taherinejad
      نه واقعا حساسیت زیاد به خرج دادیم😶

      1 پاسخ آخرین پاسخ
      2
      • F fateme.shafeie

        heydar taherinejad
        جیم خیییلی ملالغتی بود😑

        heydar taherinejadH آفلاین
        heydar taherinejadH آفلاین
        heydar taherinejad
        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
        #16

        @fargol-sh و الا باهات موافقم🙄

        1 پاسخ آخرین پاسخ
        3
        • mehranmirzaeiM mehranmirzaei

          چه تعداد از موارد زیر در رابطه با بروز سرطان و عوامل مؤثر بر آن درست است؟
          الف- مصرف زیاد ترکیبات دارای NO3 مثل کالباس در شرایطی میتواند سبب بروز سرطان گردد.
          ب- مصرف برخی ترکیبات گیاهی که به صورت رنگیزه در دیسه یا واکوئول هستند در پیشگیری از سرطان نقش دارند.
          ج- مصرف زیاد غذاهای دودی و کباب شده باعث افزایش ابتال به سرطان خواهد شد.
          د- استفاده از مواد جهش زای فیزیکی مثل بنزوپیرن میتواند به سرطان منجر بشود.
          1)1
          2)2
          3)3
          4)4
          تجربیا

          Yegane DehqanY آفلاین
          Yegane DehqanY آفلاین
          Yegane Dehqan
          نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Yegane Dehqan انجام شده
          #17

          mehranmirzaei
          گزینه ۲
          برای مورد ب نظری ندارم ! ( یعنی مطمئن نیستم)

          ^_^ اگه شد چی ؟ 🌱

          1 پاسخ آخرین پاسخ
          2
          • mehranmirzaeiM mehranmirzaei

            mehranmirzaei در تست 4-ویژه یلدا گفته است:

            چه تعداد از موارد زیر در رابطه با بروز سرطان و عوامل مؤثر بر آن درست است؟
            الف- مصرف زیاد ترکیبات دارای NO3 مثل کالباس در شرایطی میتواند سبب بروز سرطان گردد.
            ب- مصرف برخی ترکیبات گیاهی که به صورت رنگیزه در دیسه یا واکوئول هستند در پیشگیری از سرطان نقش دارند.
            ج- مصرف زیاد غذاهای دودی و کباب شده باعث افزایش ابتال به سرطان خواهد شد.
            د- استفاده از مواد جهش زای فیزیکی مثل بنزوپیرن میتواند به سرطان منجر بشود.
            1)1
            2)2
            3)3
            4)4
            تجربیا

            پاسخ تشریحی:گزینه 2
            بررسی همۀ موارد:
            الف-نادرست: ترکیبات نیتریت داری (NO2)که در بعضی مواد غذایی مثل سوسیس و کالباس وجود دارد، میتواند در شرایطی باعث ایجاد سرطان گردد.
            ب-درست: مصرف ترکیبات گیاهی پاداکسنده (رنگیزۀ موجود در واکوئول یا دیسه، پاداکسنده است) و دارای الیاف میتواند باعث جلوگیری از ابتالا به سرطان شود.
            ج-درست: شیوۀ پخت و فرآوری غذا بر سلامت آن نقش دارد، مثًال مصرف زیاد غذاهای کبابی میتواند باعث افزایش سرطان شود.
            د-نادرست:از مواد جهش زای شیمیایی میتوان به بنزوپیرن موجود در دود سیگار اشاره کرد که باعث ایجاد سرطان میشود.
            تجربیا

            heydar taherinejadH آفلاین
            heydar taherinejadH آفلاین
            heydar taherinejad
            نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
            #18

            mehranmirzaei استاد مگه بین رنگدانه و رنگیزه فرق نیست؟!

            F 1 پاسخ آخرین پاسخ
            2
            • mehranmirzaeiM mehranmirzaei

              mehranmirzaei در تست 4-ویژه یلدا گفته است:

              چه تعداد از موارد زیر در رابطه با بروز سرطان و عوامل مؤثر بر آن درست است؟
              الف- مصرف زیاد ترکیبات دارای NO3 مثل کالباس در شرایطی میتواند سبب بروز سرطان گردد.
              ب- مصرف برخی ترکیبات گیاهی که به صورت رنگیزه در دیسه یا واکوئول هستند در پیشگیری از سرطان نقش دارند.
              ج- مصرف زیاد غذاهای دودی و کباب شده باعث افزایش ابتال به سرطان خواهد شد.
              د- استفاده از مواد جهش زای فیزیکی مثل بنزوپیرن میتواند به سرطان منجر بشود.
              1)1
              2)2
              3)3
              4)4
              تجربیا

              پاسخ تشریحی:گزینه 2
              بررسی همۀ موارد:
              الف-نادرست: ترکیبات نیتریت داری (NO2)که در بعضی مواد غذایی مثل سوسیس و کالباس وجود دارد، میتواند در شرایطی باعث ایجاد سرطان گردد.
              ب-درست: مصرف ترکیبات گیاهی پاداکسنده (رنگیزۀ موجود در واکوئول یا دیسه، پاداکسنده است) و دارای الیاف میتواند باعث جلوگیری از ابتالا به سرطان شود.
              ج-درست: شیوۀ پخت و فرآوری غذا بر سلامت آن نقش دارد، مثًال مصرف زیاد غذاهای کبابی میتواند باعث افزایش سرطان شود.
              د-نادرست:از مواد جهش زای شیمیایی میتوان به بنزوپیرن موجود در دود سیگار اشاره کرد که باعث ایجاد سرطان میشود.
              تجربیا

              پ آفلاین
              پ آفلاین
              پنیرک
              نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط پنیرک انجام شده
              #19

              mehranmirzaei
              فرمول شیمیایی نیتریت تو متن زیست نیومده بود 😭
              البته این که داده بودین نیترات بود، حافظه شیمی‌ام تو حلقم!

              اگر آن ترک شیرازی بدست آرد دل مارا ... به باباش می‌گم! والا!

              Yegane DehqanY 1 پاسخ آخرین پاسخ
              3
              • heydar taherinejadH heydar taherinejad

                mehranmirzaei استاد مگه بین رنگدانه و رنگیزه فرق نیست؟!

                F آفلاین
                F آفلاین
                fateme.shafeie
                فارغ التحصیلان آلاء
                نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
                #20

                heydar taherinejad در تست 4-ویژه یلدا گفته است:

                mehranmirzaei استاد مگه بین رنگدانه و رنگیزه فرق نیست؟!

                انا لله و انا الیه راجعون
                این دل دیگ دل بشو نیست😕

                زندگی را ارزش غم خوردن نیست آنقدر محکم بخند تا ندانی غم چیست

                1 پاسخ آخرین پاسخ
                1
                • پ پنیرک

                  mehranmirzaei
                  فرمول شیمیایی نیتریت تو متن زیست نیومده بود 😭
                  البته این که داده بودین نیترات بود، حافظه شیمی‌ام تو حلقم!

                  Yegane DehqanY آفلاین
                  Yegane DehqanY آفلاین
                  Yegane Dehqan
                  نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Yegane Dehqan انجام شده
                  #21

                  @amin-forouzan خطای دید ❌
                  چیزی به حافظه شیمیت نگو ناراحت میشه 🥲

                  ^_^ اگه شد چی ؟ 🌱

                  F 1 پاسخ آخرین پاسخ
                  3
                  • Yegane DehqanY Yegane Dehqan

                    @amin-forouzan خطای دید ❌
                    چیزی به حافظه شیمیت نگو ناراحت میشه 🥲

                    F آفلاین
                    F آفلاین
                    fateme.shafeie
                    فارغ التحصیلان آلاء
                    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
                    #22

                    Yegane Dehqan در تست 4-ویژه یلدا گفته است:

                    @amin-forouzan خطای دید ❌

                    خطای دید نه
                    اخه نباید تو تست فرمول شیمیاییش بیاد 😕چون کتاب نگفته

                    زندگی را ارزش غم خوردن نیست آنقدر محکم بخند تا ندانی غم چیست

                    heydar taherinejadH Yegane DehqanY 2 پاسخ آخرین پاسخ
                    4
                    • mehranmirzaeiM mehranmirzaei

                      mehranmirzaei در تست 4-ویژه یلدا گفته است:

                      چه تعداد از موارد زیر در رابطه با بروز سرطان و عوامل مؤثر بر آن درست است؟
                      الف- مصرف زیاد ترکیبات دارای NO3 مثل کالباس در شرایطی میتواند سبب بروز سرطان گردد.
                      ب- مصرف برخی ترکیبات گیاهی که به صورت رنگیزه در دیسه یا واکوئول هستند در پیشگیری از سرطان نقش دارند.
                      ج- مصرف زیاد غذاهای دودی و کباب شده باعث افزایش ابتال به سرطان خواهد شد.
                      د- استفاده از مواد جهش زای فیزیکی مثل بنزوپیرن میتواند به سرطان منجر بشود.
                      1)1
                      2)2
                      3)3
                      4)4
                      تجربیا

                      پاسخ تشریحی:گزینه 2
                      بررسی همۀ موارد:
                      الف-نادرست: ترکیبات نیتریت داری (NO2)که در بعضی مواد غذایی مثل سوسیس و کالباس وجود دارد، میتواند در شرایطی باعث ایجاد سرطان گردد.
                      ب-درست: مصرف ترکیبات گیاهی پاداکسنده (رنگیزۀ موجود در واکوئول یا دیسه، پاداکسنده است) و دارای الیاف میتواند باعث جلوگیری از ابتالا به سرطان شود.
                      ج-درست: شیوۀ پخت و فرآوری غذا بر سلامت آن نقش دارد، مثًال مصرف زیاد غذاهای کبابی میتواند باعث افزایش سرطان شود.
                      د-نادرست:از مواد جهش زای شیمیایی میتوان به بنزوپیرن موجود در دود سیگار اشاره کرد که باعث ایجاد سرطان میشود.
                      تجربیا

                      heydar taherinejadH آفلاین
                      heydar taherinejadH آفلاین
                      heydar taherinejad
                      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
                      #23

                      mehranmirzaei استاد یکم به سوالا جواب بده 😂جون دل مم

                      1 پاسخ آخرین پاسخ
                      1
                      • F fateme.shafeie

                        Yegane Dehqan در تست 4-ویژه یلدا گفته است:

                        @amin-forouzan خطای دید ❌

                        خطای دید نه
                        اخه نباید تو تست فرمول شیمیاییش بیاد 😕چون کتاب نگفته

                        heydar taherinejadH آفلاین
                        heydar taherinejadH آفلاین
                        heydar taherinejad
                        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط heydar taherinejad انجام شده
                        #24

                        @fargol-sh راس میگه ینی میگی:)

                        F 1 پاسخ آخرین پاسخ
                        2
                        • heydar taherinejadH heydar taherinejad

                          @fargol-sh راس میگه ینی میگی:)

                          F آفلاین
                          F آفلاین
                          fateme.shafeie
                          فارغ التحصیلان آلاء
                          نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
                          #25

                          heydar taherinejad در تست 4-ویژه یلدا گفته است:

                          @fargol-sh راس میگه ینی میگی:)

                          دیگه مطمئنا این دل ،دل بشو نیست😂😂😂

                          زندگی را ارزش غم خوردن نیست آنقدر محکم بخند تا ندانی غم چیست

                          1 پاسخ آخرین پاسخ
                          2
                          • F fateme.shafeie

                            Yegane Dehqan در تست 4-ویژه یلدا گفته است:

                            @amin-forouzan خطای دید ❌

                            خطای دید نه
                            اخه نباید تو تست فرمول شیمیاییش بیاد 😕چون کتاب نگفته

                            Yegane DehqanY آفلاین
                            Yegane DehqanY آفلاین
                            Yegane Dehqan
                            نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
                            #26

                            @fargol-sh طراح کنکوره دیگه 😬🤷‍♀️
                            یوهو دیدی از دیوارم سوال دادن 😂😐

                            ^_^ اگه شد چی ؟ 🌱

                            F 1 پاسخ آخرین پاسخ
                            2
                            • Yegane DehqanY Yegane Dehqan

                              @fargol-sh طراح کنکوره دیگه 😬🤷‍♀️
                              یوهو دیدی از دیوارم سوال دادن 😂😐

                              F آفلاین
                              F آفلاین
                              fateme.shafeie
                              فارغ التحصیلان آلاء
                              نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
                              #27

                              Yegane Dehqan در تست 4-ویژه یلدا گفته است:

                              @fargol-sh طراح کنکوره دیگه 😬🤷‍♀️
                              یوهو دیدی از دیوارم سوال دادن 😂😐

                              اینجا ایران است👌
                              ولی خب نمیاد
                              من تا الان هر چی تست زدم ندیدم

                              زندگی را ارزش غم خوردن نیست آنقدر محکم بخند تا ندانی غم چیست

                              1 پاسخ آخرین پاسخ
                              2
                              پاسخ
                              • پاسخ به عنوان موضوع
                              وارد شوید تا پست بفرستید
                              • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                              • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                              • بیشترین رای ها


                              • 1
                              • 2
                              • درون آمدن

                              • حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

                              • برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                              • اولین پست
                                آخرین پست
                              0
                              • دسته‌بندی‌ها
                              • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                              • جدیدترین پست ها
                              • برچسب‌ها
                              • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                              • دوره‌های آلاء
                              • گروه‌ها
                              • راهنمای آلاخونه
                                • معرفی آلاخونه
                                • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
                                • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
                                • استفاده از ابزارهای ادیتور
                                • معرفی گروه‌ها
                                • لینک‌های دسترسی سریع