کنکور و آزمون سپاه و ارتش
-
سلام خسته نباشید ی سوال داشتم این که میشه همزمان هم در کنکور و هم در آزمون سپاه یا ارتش شرکت کرد؟؟؟؟
-
سلام خسته نباشید ی سوال داشتم این که میشه همزمان هم در کنکور و هم در آزمون سپاه یا ارتش شرکت کرد؟؟؟؟
-
امیر مهدی مرتضوی
سلام وقت شما بخیر
شرایطش خیییلی زیادن خیلی سخت نیرو جذب میکنن
به نظرم خودتون در گوگل سرچ کنید و شرایط رو بخونید -
امیر مهدی مرتضوی
سلام وقت شما بخیر
به نظرم خودتون در گوگل سرچ کنید و شرایط رو بخونیدgomnam gharib در کنکور و آزمون سپاه و ارتش گفته است:
امیر مهدی مرتضوی
سلام وقت شما بخیر
به نظرم خودتون در گوگل سرچ کنید و شرایط رو بخونیدمن شرایط نمیخوام میخوام ببینم میشه همزمان در دوتاش هم شرکت کرد
-
gomnam gharib در کنکور و آزمون سپاه و ارتش گفته است:
امیر مهدی مرتضوی
سلام وقت شما بخیر
به نظرم خودتون در گوگل سرچ کنید و شرایط رو بخونیدمن شرایط نمیخوام میخوام ببینم میشه همزمان در دوتاش هم شرکت کرد
امیر مهدی مرتضوی
پدر من در سپاه مشغول به کارهستن
تا جایی که من خبر دارم سپاه از ۱۶ تا ۲۵ سال نیرو جذب میکرد البته الان شنیدم از ۱۸ تا ۲۵ ساله
اما خود پدرم میگن که اگر برمیگشتن عقب میرفتن دانشگاه امام حسین سپاه اونجا تحصیل میکردن
شما میتونید هم ازمون بدید هم کنکور ولی سپاه اونایی که تحصیل کرده هستن رو خیلی راحت میپذیرن یا اونایی که یک حرفه یا تخصص خاصی دارن
ولی بله میشه
اما مثلا یکی از شرایط عضویت در سپاه برای مردان داشتن حداقل قد ۱۷۰ سانت هست یا باید مطالب دینی رو فول باشید مسائل امنیتی و سیاسی رو
موفق باشید -
@roghayeh-eftekhari
با این لایک کردناتون شرمنده میکنید -
@roghayeh-eftekhari
با این لایک کردناتون شرمنده میکنیدgomnam gharib در کنکور و آزمون سپاه و ارتش گفته است:
@roghayeh-eftekhari
با این لایک کردناتون شرمنده میکنیدشرمنده ام دیر دیدم😑💔
چرا شرمنده؟؟؟😂
اصلا کدوم لایک کردنام؟؟؟؟
راستی اونجا گفتم اینجاام میگم یلداتون مبارک باشه🌱 -
gomnam gharib در کنکور و آزمون سپاه و ارتش گفته است:
@roghayeh-eftekhari
با این لایک کردناتون شرمنده میکنیدشرمنده ام دیر دیدم😑💔
چرا شرمنده؟؟؟😂
اصلا کدوم لایک کردنام؟؟؟؟
راستی اونجا گفتم اینجاام میگم یلداتون مبارک باشه🌱@roghayeh-eftekhari
ممنونم لطف دارید -
امیر مهدی مرتضوی
سلام خسته نباشید.
یکی از رفیقام روز ۱۰ دی آزمون ارتش رو دارن
آزمون سپاه هم یکی از رفیقای پارسالم شرکت کردند که تو اردبیهشت برگزار میشه.
و اگه تجربی هستید میتونید دانشگاه های علوم پزشکی سپاه و ارتش بخونید که اینجوری هم استخدام میشید و هم مشغول به تحصیل در رشته های پزشکی و پرستاری و ... میشید -
@roghayeh-eftekhari
ممنونم لطف دارید