محفل مذهبی
-
@roghayeh-eftekhari دلیل؟
-
@infinitie-a خب تو برای هرکاری یا ناظر میذاری درسته؟؟ حالا این جهان به این بزرگی یه ناظم نداشته باشه؟؟؟
@roghayeh-eftekhari اولا که این بحث اثبات خداست و خیلی مرتبط نیست
دوما اینکه فرض کن خدا اثبات شده
ولی از توی قوانین اسلام، نقشش حذف شده
آیا این قوانین، باز میتونن اجرا بشن؟
ساده تر بگم
توی کشور ما خیریه هست، توی امریکا هم هست توی فرانسه هم هست توی عراق هم هست
فرق ماها با اونا چیه؟
ما تو جنگ شهید میدیم، آمریکا هم سربازاش تو جنگ میمیرن، حالا درسته اونا نمیگن شهید، ولی خب بالاخره اون سربازه میتونسته واسه وطنش جنگیده باشه، مث سربازای ما!
حالا فرق ما با اونا چیه؟ -
@roghayeh-eftekhari اولا که این بحث اثبات خداست و خیلی مرتبط نیست
دوما اینکه فرض کن خدا اثبات شده
ولی از توی قوانین اسلام، نقشش حذف شده
آیا این قوانین، باز میتونن اجرا بشن؟
ساده تر بگم
توی کشور ما خیریه هست، توی امریکا هم هست توی فرانسه هم هست توی عراق هم هست
فرق ماها با اونا چیه؟
ما تو جنگ شهید میدیم، آمریکا هم سربازاش تو جنگ میمیرن، حالا درسته اونا نمیگن شهید، ولی خب بالاخره اون سربازه میتونسته واسه وطنش جنگیده باشه، مث سربازای ما!
حالا فرق ما با اونا چیه؟ -
@roghayeh-eftekhari
اها!
افرین
خب اگر اونا هم میتونن کارای درست انجام بدن(مثل کمک به فقرا خیریه و...) پس دیگه چه نیازی به اسلام و خدا هست؟ -
درواقع دیگه چه نیازی به خدا هست؟
چون دستورات اسلام رو ما فرض میگیریم که همش انسانیته
و دستوراتش داره انجام میشه -
@roghayeh-eftekhari
اها!
افرین
خب اگر اونا هم میتونن کارای درست انجام بدن(مثل کمک به فقرا خیریه و...) پس دیگه چه نیازی به اسلام و خدا هست؟ -
@roghayeh-eftekhari ؟
توضیح بدید -
و دستوراتش داره انجام میشه -
@roghayeh-eftekhari ؟
توضیح بدید -
@roghayeh-eftekhari خب اون چارچوب، اسلامه دیگه؟
خب من میگم بیا قوانین اسلامو بدیم خارجیا، اونوقت بازم نمیتونن اجراش کنن؟ -
اگر تمام دستورات اسلام رو بزاریم توی یه مکتب فکری به اسم انسانیت، اونوقت آیا بشر میتونه اونو بدون کمک خدا، اجرا کنه یا نه؟یعنی در واقع نقش خدا رو حذف کنیم از اسلام!
اونوقت اگر بشر میتونه اون قوانین رو انجام بده، چه نیازی به خدا هست؟ اینطور کار خدا بی حکمت میشه که!@infinitie-a در محفل مذهبی گفته است:
اگر تمام دستورات اسلام رو بزاریم توی یه مکتب فکری به اسم انسانیت، اونوقت آیا بشر میتونه اونو بدون کمک خدا، اجرا کنه یا نه؟یعنی در واقع نقش خدا رو حذف کنیم از اسلام!
اونوقت اگر بشر میتونه اون قوانین رو انجام بده، چه نیازی به خدا هست؟ اینطور کار خدا بی حکمت میشه که!اول یک سوال چه کسی انسان رو خلق کرد؟ چه کسی بهش قکر داد چه کسی بهش قدرت تفکر رو داد؟
شما داری به از تفکری حرف میزنه که خدا به انسان داده همینجوری خود به خود به وجود نیومده
بعد انسان اصلا برای چی به وجود اومد؟ اول جواب اینو بدیم : صفحه ۶ سوره بقره خدا به فرشته ها گفت من میخوام روی زمین برای خودم جانشین قرار بدم فرشته ها گفتن چرادمیخوای کسی رو بیافرینی که فساد میکنه خدا گفت من در افرینش انسان و خلقتش چیزی میدونم که شماونمیدونید -
@infinitie-a در محفل مذهبی گفته است:
اونوقت اگر بشر میتونه اون قوانین رو انجام بده، چه نیازی به خدا هست؟ اینطور کار خدا بی حکمت میشه که!اول یک سوال چه کسی انسان رو خلق کرد؟ چه کسی بهش قکر داد چه کسی بهش قدرت تفکر رو داد؟
شما داری به از تفکری حرف میزنه که خدا به انسان داده همینجوری خود به خود به وجود نیومده
بعد انسان اصلا برای چی به وجود اومد؟ اول جواب اینو بدیم : صفحه ۶ سوره بقره خدا به فرشته ها گفت من میخوام روی زمین برای خودم جانشین قرار بدم فرشته ها گفتن چرادمیخوای کسی رو بیافرینی که فساد میکنه خدا گفت من در افرینش انسان و خلقتش چیزی میدونم که شماونمیدونیدgomnam gharib بله درست، من منکر خالق بودن خدا نشدم، فقط میگم آیا اگر همین دستورات اسلام رو بشر تو طول زمان بهش برسه، اونوقت بشر نمیتونه اجراش کنه؟
-
@roghayeh-eftekhari در محفل مذهبی گفته است:
@infinitie-a نه تا وقتی که باورش نکنن و اصلا نفهمن هدف چیه به طور درست نمیتونن اجراش کنن
البته آره تا حدوی خب آره
-
و دستوراتش داره انجام میشه@infinitie-a
دین به خدا مثل شعر بدون شاعره
فقط کسی میتونه به دین از تهدقلبش عمل کنه که خدارو شناخته باشه این قطعیه چون انسان تا دلیل چیزی رو ندونه اصلا انجامش نمیده
بعد بریم به سرآغاز افرینش انسان؛ انسان در عالم ذر بود جشم نداشت و روح بود خداوند به انسان گفت که این جهان رو میبینی تو میتونی اینجا زندگی کنی زندگی ای که توش عشق به من باشه میتونی همینجا توهمین باغ سرسبز هم بمونی انسانها و حتی حیوانات گفتن نه خدایا ما میخوایم بریم تو این دنیا و ادما خودشونوانتخاب کردن که پدر مادرشون کی باشهدکجا زندگی کنن -
gomnam gharib بله درست، من منکر خالق بودن خدا نشدم، فقط میگم آیا اگر همین دستورات اسلام رو بشر تو طول زمان بهش برسه، اونوقت بشر نمیتونه اجراش کنه؟
@infinitie-a
منـظورتون از لحاظ علمیه؟ -
@roghayeh-eftekhari این فهمیدن، نیازی به خدا داره؟
شما کتاب اموزش پیشگیری از بیماری هارو میخونی، چه نیازی هست که مثلن به خدا فکر کنی؟
اسلام میاد میگه، مثلا چیزی که حال انسانو از حالت طبیعی خودش خارج کنه، بالفرض حرامه، مثل شراب
خب بشر متوجه شده، چیزای اینطوری ضرر دارن
خب خیلی هم عالی، پس دیگه شراب نمیخوریم!
حالا چه اسلام بگه چه بشر بگه، فرقش چیه؟
چارچوب میشه همین دیگه! اینکه تو خودتو تو محدودیت بزاری که مثلن شراب نخوری که بدنت سالم بمونه -
@infinitie-a
منـظورتون از لحاظ علمیه؟gomnam gharib
از لحاظ علمی بهش برسه؟ -
@infinitie-a
منـظورتون از لحاظ علمیه؟gomnam gharib بله