محفل مذهبی
-
@infinitie-a و جواب تیکه دوم
بشر با چقدر تحقیق رسیدن بعد سال ها و قرآن اونارو خیلی زودتر گفته به بشر@roghayeh-eftekhari در محفل مذهبی گفته است:
بشر با چقدر تحقیق رسیدن بعد سال ها و قرآن اونارو خیلی زودتر گفته به بشرخب که چی؟
اقا اسلام راه انسانیته
خب من این راهو از سمت اسلام نمیخوام
از راه دیگه ایی میخوام بدست بیارم، ایا میتونم یا نه؟بالاخره هرچقدرم طول بکشه، بشر میتونه برسه یا نه؟ -
@infinitie-a
حالا بزارید من چندتا چیز جالب تعریف کنم
توی قرآن ما یک چیزی داریم به اسم شق القمر که ماه توسط پیامبر به قدرت خداوند از وسط نصف شد تا کافران مکه ایمان بیارن ؛ یک مسیحی درحال خوندن کتاب قران بود که به اینجا میرسه اصلا باور نمیکنه میگه این مسلمونا خولن بعد فرداشبش فضا نوردهای امریکا که از سفر روی ماه برمیگردن میگن ما یک شکاف خیلی بزرگ و عمیق روی ماه دیدیم که اون رو از وسط به دونیم کرده این نشون میده که ماه قبلا از وسط توسط یک انرژی عظیم نصف شده اونهم هزاران سال پیش
این اقای مسیحی هم ایمان میارنgomnam gharib
بله صحیح، این رو شنیدم
ولی خیلی مرتبط نبود -
@infinitie-a
میدونید ادما به علم نداشته خودشون زیادی مغرور شدن ادما فکرمیکنن میتونن باعث تکامل دین بشن ولی نمیدونن هرچیزی که دارن گشف میکنن قبلا کشف شده ؛ الان حدودا چندسالع که کشف کردن همه اجسام از نور ساخته شده درحالی که این تو نهج البلاغه هست
دانشمندا کشف کردن که مورچه ها موحوداتی اجتماعی هستن که ابن تو قرآن هست ؛ هرچقدر که میریم جلو اسرار قرآن کشف میشن اسرار دین کشف میشن ولی بازهم هزارن اسرار دیگه هستن که شاید هیچ وقت کشف نشن -
@infinitie-a خب مهم این بشر میبینی که اینکارو نکرده
اون ناظر اون که حواسش باشه اون که اصلا خالق و بی نیاز باشه ،نیازه@roghayeh-eftekhari جمله اتو نمیفهمم
-
@roghayeh-eftekhari در محفل مذهبی گفته است:
بشر با چقدر تحقیق رسیدن بعد سال ها و قرآن اونارو خیلی زودتر گفته به بشرخب که چی؟
اقا اسلام راه انسانیته
خب من این راهو از سمت اسلام نمیخوام
از راه دیگه ایی میخوام بدست بیارم، ایا میتونم یا نه؟بالاخره هرچقدرم طول بکشه، بشر میتونه برسه یا نه؟ -
gomnam gharib
بله صحیح، این رو شنیدم
ولی خیلی مرتبط نبود@infinitie-a
من احساس میکنم شما میخواین بگین علم داره پیشرفت میکنه دین هم باید آپدیت بشه درسته؟ -
@roghayeh-eftekhari جمله اتو نمیفهمم
-
@infinitie-a
میدونید ادما به علم نداشته خودشون زیادی مغرور شدن ادما فکرمیکنن میتونن باعث تکامل دین بشن ولی نمیدونن هرچیزی که دارن گشف میکنن قبلا کشف شده ؛ الان حدودا چندسالع که کشف کردن همه اجسام از نور ساخته شده درحالی که این تو نهج البلاغه هست
دانشمندا کشف کردن که مورچه ها موحوداتی اجتماعی هستن که ابن تو قرآن هست ؛ هرچقدر که میریم جلو اسرار قرآن کشف میشن اسرار دین کشف میشن ولی بازهم هزارن اسرار دیگه هستن که شاید هیچ وقت کشف نشنgomnam gharib
بله صحیح، منتهی بحث این نیست -
gomnam gharib
بله صحیح، منتهی بحث این نیست@infinitie-a
سوالتونو واضح نمیپرسید یا شاید من نمیفهمم -
@infinitie-a قرآن فقط راه انسانیت نیست قرآن کلا راه زندگی از همه لحاظه
خب شما اگه دقیقا همین راهو با همین دستورها بیایید فقط خب اسم پیروی ندارید دراصل دارید پیروی میکنید از اسلام@roghayeh-eftekhari اها افرین، خب منتهی اگر نقش خدارو حذف کنیم چی میشه؟
-
@infinitie-a
من احساس میکنم شما میخواین بگین علم داره پیشرفت میکنه دین هم باید آپدیت بشه درسته؟gomnam gharib خیر سوال این نیست، جواب این سوالتون رو بنده بلدم
-
@roghayeh-eftekhari آهاا خوبه خوبه داری نزدیک میشی
یه بار دیگه توضیح بده؟ -
@infinitie-a
سوالتونو واضح نمیپرسید یا شاید من نمیفهمم@infinitie-a در محفل مذهبی گفته است:
@roghayeh-eftekhari اولا که این بحث اثبات خداست و خیلی مرتبط نیست
دوما اینکه فرض کن خدا اثبات شده
ولی از توی قوانین اسلام، نقشش حذف شده
آیا این قوانین، باز میتونن اجرا بشن؟
ساده تر بگم
توی کشور ما خیریه هست، توی امریکا هم هست توی فرانسه هم هست توی عراق هم هست
فرق ماها با اونا چیه؟
ما تو جنگ شهید میدیم، آمریکا هم سربازاش تو جنگ میمیرن، حالا درسته اونا نمیگن شهید، ولی خب بالاخره اون سربازه میتونسته واسه وطنش جنگیده باشه، مث سربازای ما!
حالا فرق ما با اونا چیه؟ -
دارم کم میارم://
-
@roghayeh-eftekhari اها افرین، خب منتهی اگر نقش خدارو حذف کنیم چی میشه؟
@infinitie-a در محفل مذهبی گفته است:
همه چیز نابود میشه ؛ نقش خدارو که حذف کنیم تو زندگی پشت هم شکست میخوریم ؛ و اینم بگم هیچکس نمیتونه از ته قلبش بدون فهمیدن خدا به دین عمل کنه ذات انسان اینه تا ندونه انجام نمیده ذات انسان اینطور افریده شده وقتی اینجوری افریده شدیم نمیتونیم بریم سمت دینی که اصلا نمیدونیم واسه چی هست؟
شما میگین من میخوام بدون خدا به قرآن و دین عمل کنم خب کل قرآن که فقط خداست و داره خداوند بزرگی هاش رو به رخ انسان میکشه ؛ خدا دین رو داده که ما بعدا نگیم خدایا ما به راهنمایی نیاز داریم و تو رو نمیشناسیم -
همه چیز نابود میشه ؛ نقش خدارو که حذف کنیم تو زندگی پشت هم شکست میخوریم ؛ و اینم بگم هیچکس نمیتونه از ته قلبش بدون فهمیدن خدا به دین عمل کنه ذات انسان اینه تا ندونه انجام نمیده ذات انسان اینطور افریده شده وقتی اینجوری افریده شدیم نمیتونیم بریم سمت دینی که اصلا نمیدونیم واسه چی هست؟
شما میگین من میخوام بدون خدا به قرآن و دین عمل کنم خب کل قرآن که فقط خداست و داره خداوند بزرگی هاش رو به رخ انسان میکشه ؛ خدا دین رو داده که ما بعدا نگیم خدایا ما به راهنمایی نیاز داریم و تو رو نمیشناسیمgomnam gharib اگر چیزی که قراره عمل کنیم، دستورات مکتبی باشن به اسم انسانیت (که همون دستورات اسلامه) اونوقت باز هم نمیشه اجراش کرد؟
-
@roghayeh-eftekhari اولا که این بحث اثبات خداست و خیلی مرتبط نیست
دوما اینکه فرض کن خدا اثبات شده
ولی از توی قوانین اسلام، نقشش حذف شده
آیا این قوانین، باز میتونن اجرا بشن؟
ساده تر بگم
توی کشور ما خیریه هست، توی امریکا هم هست توی فرانسه هم هست توی عراق هم هست
فرق ماها با اونا چیه؟
ما تو جنگ شهید میدیم، آمریکا هم سربازاش تو جنگ میمیرن، حالا درسته اونا نمیگن شهید، ولی خب بالاخره اون سربازه میتونسته واسه وطنش جنگیده باشه، مث سربازای ما!
حالا فرق ما با اونا چیه؟@infinitie-a
فرق ما با اونا اینه ما خدا داریم ما ایمان داریم ما عشق داربم ما غیرت داریم ؛ ما وقتی میخوایم خودکشی کنیم از خدا میترسیم وقتی به ته خط میرسیم خدارو صدا میزنیم وقتی ناراحتیم خدارو صدا میزنیم ؛ ما با خدا امید به زندگی پیدا میکنیم ؛ امریکا سربازاش کجا میمیرن؟ واسه نابودی ایران دیگه ؛ داستان همینه همه چیز زمانی با ارزش میشه که خدا میاد وسط ؛ و گرنه یک مرطاد هندی هم میتونه چشم برزخی پیدا کنه ؛ -
@roghayeh-eftekhari چی شدی؟:/
-
gomnam gharib اگر چیزی که قراره عمل کنیم، دستورات مکتبی باشن به اسم انسانیت (که همون دستورات اسلامه) اونوقت باز هم نمیشه اجراش کرد؟
@infinitie-a
دستورات اسلام فقط و فقط انسانیت نیستن
و گرنه نماز ربطی به انسانیت نداره روزه ربطی به انسانیت نداره ؛ مشروب نخوردن و شراب نخوردن ربطی به انسانی نداره ؛ عاشورا و تاسوعا ربطی با انسانیت ندار۶ -
یه بار دیگه توضیح بده؟@infinitie-a در محفل مذهبی گفته است:
یه بار دیگه توضیح بده؟ببین خب همونی که اول گفتم ما برای اجرای هر چیزی یه ناظر میذارم نگاه حتی شرکت بزرگ و موفقی چون اپل که به ظاهر کارمندهای پای کاری داره باز هم پر ناظر و مسئوله!
پس ما چطور توقع داریم که این جهان و ما ناظری نداشته باشیم؟؟
حالا شما میگید ما اینو بدیم خارجیا بدون اینکه خدارو قبول کنن اینارو اجراش کنن خب درسته؟؟
آیا اجراش میکنن؟؟
آیا خودمون بدون اینکه بدونیم ناظری هست هدفی هست چیزی هسن کاریو بیهوده انجام میدیم؟!
دقیقا همون مثالی که خودتون زدین میارم گوشت خوک آیا بازهم با اینهمه پیشرفت علم خارجیا قبول کردن نباید گوشن خوک بخورن؟؟؟