محفل مذهبی
-
gomnam gharib و درمورد بحث دومت میدونی خدا گفته هرکسی براساس دین خودش سنجیده میشه و میدونی مهمترین دستور هر دین چیه؟؟ ایمان به پیامبر ماواهل بیتش
پس همین اول منتفیه
تمام انسان ها براساس رفتار و شیوه زندگی ائمه و پیامبران نامه اعمالشون صحیح میشه@roghayeh-eftekhari
ایه قرانه
صفحه ۱۰ سوره بقره جزء یک
ان الذین ءامنو والذین هادو و النصری و الصابئین من ءامن بالله و الیوم الاخر و عمل صالحا فلهم اجرهم عند ربهم و لا خوف علیم و لاهم یحزنون
ای کسانی که ایمان اوردید و ای یهودیا و مسیحیان که به خدا ایمان اوردید و به روز اخرت ایمان اوردید و کار صالح و انجام دادید پاداش شما نزد خداست پس نه ترسی داشته باشید نه غمگین بشید -
@roghayeh-eftekhari
ایه قرانه
صفحه ۱۰ سوره بقره جزء یک
ان الذین ءامنو والذین هادو و النصری و الصابئین من ءامن بالله و الیوم الاخر و عمل صالحا فلهم اجرهم عند ربهم و لا خوف علیم و لاهم یحزنون
ای کسانی که ایمان اوردید و ای یهودیا و مسیحیان که به خدا ایمان اوردید و به روز اخرت ایمان اوردید و کار صالح و انجام دادید پاداش شما نزد خداست پس نه ترسی داشته باشید نه غمگین بشیدgomnam gharib خب عزیزم مشخصه چون قطعا اون هاام کار خوب انجام دادن دیگه درسته؟؟
-
دین اگر صرفا انسانیت بود پس روح کنار میره
اکه روح کنار بره خداهم کنار میره
اگه خدا کنار بره جهان دیگه هیچ معنی ای نداره -
gomnam gharib خب روح تلاطم پیدا میکنه که چی بشه؟؟؟؟
@roghayeh-eftekhari در محفل مذهبی گفته است:
gomnam gharib شهادت اگه فقط برای دین ماست چرا تو لشکر امام حسین مسیحی شهید شد؟!
اینکه صرفا نباید مسلمان باشه
اینکه در راه حق حرکت کنه و کشته بشه شهیدبه حساب میاد@roghayeh-eftekhari در محفل مذهبی گفته است:
gomnam gharib خب اینارو بذار کنار فعلا اینجا استپ
اصلا انسانیت چی هست؟!جواب سوالام؟؟؟؟
-
gomnam gharib خب عزیزم مشخصه چون قطعا اون هاام کار خوب انجام دادن دیگه درسته؟؟
@roghayeh-eftekhari
دقیقا اوناهم کار خوب انجام دادن ولی بحث اینجاست که ما با اونا فرق میکنیم خیلی هم فرق میکنیم -
اگه خدا کنار بره جهان دیگه هیچ معنی ای ندارهgomnam gharib جواب سوالای منو بده عهههه
-
@roghayeh-eftekhari
دقیقا اوناهم کار خوب انجام دادن ولی بحث اینجاست که ما با اونا فرق میکنیم خیلی هم فرق میکنیمgomnam gharib به چه دلیل فرق داری؟؟؟
-
@infinitie-a
میگم پای خدا اومده وسط
ببینیدا دینمون چیه دین اسلام درسته؟
اونا دین اسلام رو قبول ندارن یا دین ندارن یا یک دین دیگه رو قبول دارن ؛ شهادت برای دین اسلامه چون اسلام چیزایی داره که ادیان دیگه ندارن
شهادت یعنی کشته شدن در راه خدا توسط دشمنان خدا
انسانیت یک چیز فطرانیه ولی ولی دین اومده برای چی؟ برای تکامل انسان برای یک روح تعالی
خدا تو قرآن گفته ادیان یهودی و مسیحی هم اگر دینشونو اجرا کنن پاداششون محفوظه
تو امریکا و انگایس شهادت رو قبول ندارن بخوان اصلا شهید بشن ؛ تو دین اسلام یه کسی که همزمان هر کاری میخواد میکنه هرگناهی میکنه نمیتونه شهید بشهgomnam gharib دوست عزیز
منظور از شهادت، دفاع از ناموس و وطن آدمه
که حالا ما تو اسلام چون در راه حقه، میگیم شهید
اصلا مثال شهادت رو ول کنید این مثال زیر در مورد اخلاقیات رو جواب بدید@infinitie-a در محفل مذهبی گفته است:
@roghayeh-eftekhari
حالا فعلا بحث راجع به خوده عمله، یعنی اینکه بدون وجود ناظر هم کسی تونسته یه کار درست (که دفاع از وطن باشه) انجام بده!
حالا اصن چرا راه دور میریم، اقا بدون وجود خدا میشه ادم اخلاقیات رو در حد کامل (که اسلام در نظرشه) داشته باشه یا نه؟
دیگه اخلاقیات که راه درستیه! -
@Infinitie-A من به بحث دیشب فکرکردم حرفم کامل هم درست نبود کامل هم غلط نبود به قول خودت نیاز به چکش کاری داره
مرسی@roghayeh-eftekhari
عذاب وجدان گرفتم
نه اصن مال من ایراد داشت -
gomnam gharib شهادت اگه فقط برای دین ماست چرا تو لشکر امام حسین مسیحی شهید شد؟!
اینکه صرفا نباید مسلمان باشه
اینکه در راه حق حرکت کنه و کشته بشه شهیدبه حساب میاد@roghayeh-eftekhari در محفل مذهبی گفته است:
gomnam gharib خب اینارو بذار کنار فعلا اینجا استپ
اصلا انسانیت چی هست؟!جواب سوالام؟؟؟؟
@roghayeh-eftekhari
من نیم ساعت دیگه میام این کارافرینی میخواد ازم انلاین وال بپرسه -
من از اینجا به بعدش فقط ایه قران میارم
-
@roghayeh-eftekhari
حالا فعلا بحث راجع به خوده عمله، یعنی اینکه بدون وجود ناظر هم کسی تونسته یه کار درست (که دفاع از وطن باشه) انجام بده!
حالا اصن چرا راه دور میریم، اقا بدون وجود خدا میشه ادم اخلاقیات رو در حد کامل (که اسلام در نظرشه) داشته باشه یا نه؟
دیگه اخلاقیات که راه درستیه!@infinitie-a دفاع!
خب آره چرا که نه اگه کشوری بهش حمله شده باشه و اونا برای دفاع رفته باشن شهید حساب میشن تا جایی من میدونم
اما خب شهید حساب شن که چی؟
اینا همه مربوط به خداست
خب اگه خدایی نباشه
پس اصلا کی اون دنیارو تضمین میکنه؟؟؟
که حالا دلم خوش کنم به شهادت؟
خب مگه چاچوب قرآن نبود ؟!
مگه قرار نبود کامل انجام بشه؟!
خب ببین یه اخلاقیات یه بعده
قرآن تک بعدی نیست -
@infinitie-a
نماز صرفا جهت این نیست ؛ نماز روح رو متعالی میکنه نمازی که نماز باشه روح رو تلاطم میبخشه
عاشورا تنها و تنها انسانیت نیست
من میگم نماز و عاشورا و ... بخشیشون انسانیت هستن ولی نه همشون ؛ اما کشورهای دیگه فقط حرفشون انسانیته
اگر دین فقط انسانیت بود دیگه روح هیچ معنایی نداشتgomnam gharib در محفل مذهبی گفته است:
@infinitie-a
نماز صرفا جهت این نیست ؛ نماز روح رو متعالی میکنه نمازی که نماز باشه روح رو تلاطم میبخشه
عاشورا تنها و تنها انسانیت نیست
من میگم نماز و عاشورا و ... بخشیشون انسانیت هستن ولی نه همشون ؛ اما کشورهای دیگه فقط حرفشون انسانیته
اگر دین فقط انسانیت بود دیگه روح هیچ معنایی نداشتخب باشه، ما که نگفتیم فقط بخاطر اونه
نماز باعث میشه ادم خاشع بشه
روضه باعث میشه دل ادم رقیق بشه و سنگدل نشه
بله اینا روی روح هم تاثیر دارن، کسی منکر این نشد
شما گفتید که روی انسانیت تاثیر ندارن، که بنده خلافشو ثابت کردم -
@infinitie-a
فرق ما با اونا اینه ما خدا داریم ما ایمان داریم ما عشق داربم ما غیرت داریم ؛ ما وقتی میخوایم خودکشی کنیم از خدا میترسیم وقتی به ته خط میرسیم خدارو صدا میزنیم وقتی ناراحتیم خدارو صدا میزنیم ؛ ما با خدا امید به زندگی پیدا میکنیم ؛ امریکا سربازاش کجا میمیرن؟ واسه نابودی ایران دیگه ؛ داستان همینه همه چیز زمانی با ارزش میشه که خدا میاد وسط ؛ و گرنه یک مرطاد هندی هم میتونه چشم برزخی پیدا کنه ؛gomnam gharib در محفل مذهبی گفته است:
@infinitie-a
فرق ما با اونا اینه ما خدا داریم ما ایمان داریم ما عشق داربم ما غیرت داریم ؛ ما وقتی میخوایم خودکشی کنیم از خدا میترسیم وقتی به ته خط میرسیم خدارو صدا میزنیم وقتی ناراحتیم خدارو صدا میزنیم ؛ ما با خدا امید به زندگی پیدا میکنیم ؛ امریکا سربازاش کجا میمیرن؟ واسه نابودی ایران دیگه ؛ داستان همینه همه چیز زمانی با ارزش میشه که خدا میاد وسط ؛ و گرنه یک مرطاد هندی هم میتونه چشم برزخی پیدا کنه ؛درواقع این حرفت رو قبول ندارم
دین ما کامل ترینه
اما این معناش این نیست ما دین داریم اونا ندارن
اون سربازا به خواست خودشون اینکارارو انجام نمیدن به دستور دولت و از اونجایی که باید زندگیشون رو تامین کنن اینکار رو انجام میدن
خیلی از اونا هرچند مسلمون نیستن اما چیزی که اجرا میکنن و انجام میدن از مسلمونا بهتره
حافظ یجایی میگه که کسی که کارهای خیر میکنه و انسانیت داره ولی عبادت نمیکنه مثلن نماز نمیخونه پیش خدا عزیزتره از کسی که نماز میخونه ولی غیبت میکنه و درکل انسان نیست -
@roghayeh-eftekhari
من نیم ساعت دیگه میام این کارافرینی میخواد ازم انلاین وال بپرسهgomnam gharib عه خب باشه
-
اگه خدا کنار بره جهان دیگه هیچ معنی ای ندارهgomnam gharib در محفل مذهبی گفته است:
اگه خدا کنار بره جهان دیگه هیچ معنی ای ندارهحرفتون اشتباهه
-
@infinitie-a
دستورات اسلام فقط و فقط انسانیت نیستن
و گرنه نماز ربطی به انسانیت نداره روزه ربطی به انسانیت نداره ؛ مشروب نخوردن و شراب نخوردن ربطی به انسانی نداره ؛ عاشورا و تاسوعا ربطی با انسانیت ندار۶gomnam gharib در محفل مذهبی گفته است:
@infinitie-a
دستورات اسلام فقط و فقط انسانیت نیستن
و گرنه نماز ربطی به انسانیت نداره روزه ربطی به انسانیت نداره ؛ مشروب نخوردن و شراب نخوردن ربطی به انسانی نداره ؛ عاشورا و تاسوعا ربطی با انسانیت ندار۶این نشون میده که شما درست متوجه نشدی مطلب رو
اتفاقن دین ما هرانچه که گفته شده توش فقط برای اینه که مارو به سمت انسانیت و خوب زندگی کردن هدایت کنه -
من از اینجا به بعدش فقط ایه قران میارم
gomnam gharib
پیامبرهم جاهایی با تفسیر جاهایی با منطقی جاهایی با فلسفه جواب میدادن -
gomnam gharib در محفل مذهبی گفته است:
@infinitie-a
فرق ما با اونا اینه ما خدا داریم ما ایمان داریم ما عشق داربم ما غیرت داریم ؛ ما وقتی میخوایم خودکشی کنیم از خدا میترسیم وقتی به ته خط میرسیم خدارو صدا میزنیم وقتی ناراحتیم خدارو صدا میزنیم ؛ ما با خدا امید به زندگی پیدا میکنیم ؛ امریکا سربازاش کجا میمیرن؟ واسه نابودی ایران دیگه ؛ داستان همینه همه چیز زمانی با ارزش میشه که خدا میاد وسط ؛ و گرنه یک مرطاد هندی هم میتونه چشم برزخی پیدا کنه ؛درواقع این حرفت رو قبول ندارم
دین ما کامل ترینه
اما این معناش این نیست ما دین داریم اونا ندارن
اون سربازا به خواست خودشون اینکارارو انجام نمیدن به دستور دولت و از اونجایی که باید زندگیشون رو تامین کنن اینکار رو انجام میدن
خیلی از اونا هرچند مسلمون نیستن اما چیزی که اجرا میکنن و انجام میدن از مسلمونا بهتره
حافظ یجایی میگه که کسی که کارهای خیر میکنه و انسانیت داره ولی عبادت نمیکنه مثلن نماز نمیخونه پیش خدا عزیزتره از کسی که نماز میخونه ولی غیبت میکنه و درکل انسان نیست -
@infinitie-a در محفل مذهبی گفته است:
@roghayeh-eftekhari آهاا خوبه خوبه داری نزدیک میشی
یه بار دیگه توضیح بده؟ببین خب همونی که اول گفتم ما برای اجرای هر چیزی یه ناظر میذارم نگاه حتی شرکت بزرگ و موفقی چون اپل که به ظاهر کارمندهای پای کاری داره باز هم پر ناظر و مسئوله!
پس ما چطور توقع داریم که این جهان و ما ناظری نداشته باشیم؟؟
حالا شما میگید ما اینو بدیم خارجیا بدون اینکه خدارو قبول کنن اینارو اجراش کنن خب درسته؟؟
آیا اجراش میکنن؟؟
آیا خودمون بدون اینکه بدونیم ناظری هست هدفی هست چیزی هسن کاریو بیهوده انجام میدیم؟!
دقیقا همون مثالی که خودتون زدین میارم گوشت خوک آیا بازهم با اینهمه پیشرفت علم خارجیا قبول کردن نباید گوشن خوک بخورن؟؟؟@roghayeh-eftekhari در محفل مذهبی گفته است:
@infinitie-a در محفل مذهبی گفته است:
@roghayeh-eftekhari آهاا خوبه خوبه داری نزدیک میشی
یه بار دیگه توضیح بده؟ببین خب همونی که اول گفتم ما برای اجرای هر چیزی یه ناظر میذارم نگاه حتی شرکت بزرگ و موفقی چون اپل که به ظاهر کارمندهای پای کاری داره باز هم پر ناظر و مسئوله!
پس ما چطور توقع داریم که این جهان و ما ناظری نداشته باشیم؟؟
حالا شما میگید ما اینو بدیم خارجیا بدون اینکه خدارو قبول کنن اینارو اجراش کنن خب درسته؟؟
آیا اجراش میکنن؟؟
آیا خودمون بدون اینکه بدونیم ناظری هست هدفی هست چیزی هسن کاریو بیهوده انجام میدیم؟!
دقیقا همون مثالی که خودتون زدین میارم گوشت خوک آیا بازهم با اینهمه پیشرفت علم خارجیا قبول کردن نباید گوشن خوک بخورن؟؟؟خیلیاشون گوشت خوک و مشروب نمیخورن!
و اونام خدا دارن چرا ما باید فک کنیم چون ظاهرشون باما فرق داره اونا خدایی ندارن؟