خرابی سایت
-
سلام صبح به خیر
فقط برای من سایت بالا نمیاد؟نوشتهشده در ۱ دی ۱۴۰۰، ۱۲:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMery Stetar عزیزان سلام
الان برای من از اپ نه وارد محصولات میشه نه وارد تیکت پشتیبانی . -
محدثه آهویی از گوگل ببینین
نوشتهشده در ۱ دی ۱۴۰۰، ۱۲:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zahra-zahraii سایت هم تا دقیقه ۱۲ میاد بعد قفل میشه.
-
@zahra-zahraii سایت هم تا دقیقه ۱۲ میاد بعد قفل میشه.
نوشتهشده در ۱ دی ۱۴۰۰، ۱۲:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmahdi shokry واس من خوبه از گوگل
-
Mery Stetar عزیزان سلام
الان برای من از اپ نه وارد محصولات میشه نه وارد تیکت پشتیبانی .نوشتهشده در ۱ دی ۱۴۰۰، ۱۲:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmahdi shokry نمیدونم ولی من میشه دان کرد
-
mahdi shokry نمیدونم ولی من میشه دان کرد
نوشتهشده در ۱ دی ۱۴۰۰، ۱۲:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
Mery Stetar عزیزان سلام
الان برای من از اپ نه وارد محصولات میشه نه وارد تیکت پشتیبانی .نوشتهشده در ۱ دی ۱۴۰۰، ۱۲:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmahdi shokry اصلا برای من بالا نمیاره خطا میده
-
سلام برادرا آیا هنوز هم مشکل هست
-
سلام برادرا آیا هنوز هم مشکل هست
نوشتهشده در ۱ دی ۱۴۰۰، ۱۲:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهعلی قربان زاده سلام بله
-
متاسفانه مال من هم همین طوره
-
نوشتهشده در ۱ دی ۱۴۰۰، ۱۲:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خطای ۵۰۰
-
نوشتهشده در ۱ دی ۱۴۰۰، ۱۲:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حداقل هفتگی ۳ ۴ بار این اتفاق میفته
-
خطای ۵۰۰
نوشتهشده در ۱ دی ۱۴۰۰، ۱۲:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDr Aryan 0 دوباره خراب شد
🥲
-
نوشتهشده در ۱ دی ۱۴۰۰، ۱۲:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDr Aryan 0 خداروشکر کامل دانلود کردم اونایی ک میخواسمو
-
نوشتهشده در ۱ دی ۱۴۰۰، ۱۲:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDr Aryan 0 باید از تیم خوب الا تشکر کرد واقعا که اینقدر ارزش داره براشون زمان بچه ها
-
Dr Aryan 0 باید از تیم خوب الا تشکر کرد واقعا که اینقدر ارزش داره براشون زمان بچه ها
نوشتهشده در ۱ دی ۱۴۰۰، ۱۲:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzahra maleki
خب مشکل پیش میاد دیگ میتونین این زمان ها تست کار کنین این جوری وقتتون تلف نمیشه
-
سلام بچه ها برای شما هم مشکل باز نشدن فیلم ها باز به وجود اومده ؟؟
@دانش-آموزان-آلاءدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱ دی ۱۴۰۰، ۱۲:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهIlya Mansouri کلا مشکل داره از صبح درسته
-
zahra maleki
خب مشکل پیش میاد دیگ میتونین این زمان ها تست کار کنین این جوری وقتتون تلف نمیشه
نوشتهشده در ۱ دی ۱۴۰۰، ۱۲:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zahra-zahraii من اصلا با اینکه راه ابریشم رو دارم استفاده نمیکنم و الانم میخواستم یه چیزی ببینم
-
@zahra-zahraii من اصلا با اینکه راه ابریشم رو دارم استفاده نمیکنم و الانم میخواستم یه چیزی ببینم
نوشتهشده در ۱ دی ۱۴۰۰، ۱۲:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzahra maleki اها
-
سلام صبح به خیر
فقط برای من سایت بالا نمیاد؟نوشتهشده در ۱ دی ۱۴۰۰، ۱۲:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMery Stetar این دیگه خیلی خسته کننده شده
یک ماه تمامه که سایت خراب هست من تیکت زدم بخش فنی داخلی هنوز درست نشده برام سایت .
الانم اپ خراب شد .
آلاء بهترین جایزه برای شب یلدا همین درست کردن خرابی سایته نه تخفیف راه ابریشم و ... -