خرابی سایت
-
برا من ظهری باز شد چند تا فیلم دانلود کردم دیدم الان دوباره اومدم فیلم دانلود کنم باز نمیشه. خب یکم مراعات کنید همین ایام که امتحان داریم باید اینجوری بشه؟ لطفا زودتر درستش کنید من شنبه امتحان زیست دارم دوستان هم قطعا امتحانای دیگه دارن
@s-a-y-e
بله ظهر درست شده بود بنده نیز چند قسمت دیدم ولی الان دوباره رفت -
لطفا راهنمایی کنید که تا کدام ساعت مشکل سایت حل میشود ؟؟!!
Amir Mohammad Yousefi سوال منم هست
-
وای چرا نزدیک امتحانا اخه
-
ههه من پنلم از صبحه باز بود مشکلی ندارم تو فیلم دیدن
. پنل رو بزارید باز باشه فیلم ببینید برید باز برگردید
-
سلام صبح به خیر
فقط برای من سایت بالا نمیاد؟Mery Stetar برا من هم تا الان بالا نمیاد
-
دوستان با فایرفاکس امتحان کنید برای من با فایرفاکس اومد ولی وارد اکانت نمیشه اما فیلمای رایگان باز میشه
Sajjad Yaghoubi با فایر فاکس هم باز نمیشه
-
Sajjad Yaghoubi با فایر فاکس هم باز نمیشه
Mohammad Lotfi 0 برای من داشبورد راه ابریشم میاد و میتونم هم دانلود کنم هم فیلم ببینم xD
-
Mohammad Lotfi 0 برای من داشبورد راه ابریشم میاد و میتونم هم دانلود کنم هم فیلم ببینم xD
مجتبی ازاد خوش به حاالت
-
صبح صف دانلود داشتم مال راه ابریشم، معمولا دانلود با سرعت 1 مگ یا 900 میکنه (سرعت نتم 2 عه) ولی از قضای روزگار امروز چون سایت پوکیده و درخواست کننده نبود
عین بزرگراه خالی از ماشین میموند
هاست سایتو تصرف کرده بودمو یه لحظه نگا کردم دیدم با سرعت 3 مگ میزنه! حالا نمیدونم چطوری از سرعت خود نتم زیاد میزد، شاید به خاطر داخلی بودن آلا
ولی حال کردما!امیدوارم سایت زود درست بشه گدار ببینیم
-
صبح صف دانلود داشتم مال راه ابریشم، معمولا دانلود با سرعت 1 مگ یا 900 میکنه (سرعت نتم 2 عه) ولی از قضای روزگار امروز چون سایت پوکیده و درخواست کننده نبود
عین بزرگراه خالی از ماشین میموند
هاست سایتو تصرف کرده بودمو یه لحظه نگا کردم دیدم با سرعت 3 مگ میزنه! حالا نمیدونم چطوری از سرعت خود نتم زیاد میزد، شاید به خاطر داخلی بودن آلا
ولی حال کردما!امیدوارم سایت زود درست بشه گدار ببینیم
mohamad rəza اره حاجی مثل موشک شده . ویدئو با سرعت دو برابر نگاه میکنم کیفیت عالی قشنگ سایت هندل میکنه
-
mohamad rəza اره حاجی مثل موشک شده . ویدئو با سرعت دو برابر نگاه میکنم کیفیت عالی قشنگ سایت هندل میکنه
مجتبی ازاد
از چه مرورگری استفاده می کنید؟ -
مجتبی ازاد
از چه مرورگری استفاده می کنید؟Reza Estendi به مرورگر بستگی نداره
-
کی درست میشه
-
@m-an
امشب درست میشه؟؟؟؟؟ -
@m-an
امشب درست میشه؟؟؟؟؟Reza Estendi
**همچنان منتظریم تا درست بشه**
@M-an -
درست بشه میان میگن بهمون بهتره انقدر زجه نزنیم و بریم به جاش دو تا تست بزنیم
-
سلام صبح به خیر
فقط برای من سایت بالا نمیاد؟Mery Stetar مام مثل توایم خیالت راحت.
-
بدون اطلاع قبلی سایت رو قطع میکنن اونم یک روز کامل
حداقل یه روز قبل بگید آدم فیلمارو دانلود کنه -
sohrab @M-an Arshia Yazdian
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه زحمت کش های آلا
میدونیم همه دارید تلاش می کنید تا سایت برگرده به حالت عادی
اما خواهشا یه اعلام کنید الان وضعیت سایت چطوره و چقدر طول میکشه برگرده به حالت عادی؟؟
چون خیلی از بچه ها مثل خود من کلی برنامه ریختیم و اگه بدونیم سایت کی برمیگرده نسبت به اون تصمیم مناسب رو میگیریم -
مجتبی ازاد در خرابی سایت گفته است:
هم اکنون!