تست هایی که میپرسه فلان چیز چند برابر فلان چیزه
-
سلام
این تست رو نگا کنین تا متوجه بشین منظورم چیه ..
لطفا وقت بزارین خیلی واسم حیاتیه
همون طور که میبینین گفته چگالی مخلوط چند برابر چگالی A هست ؟
من اینجور سوالا رو مشکل دارم
مثلا داخل بعضی تست ها دیدم که یه چیزی، ۱/۶برابر یه چیز دیگه هست
و میگیم ۱ برابرش رو خودش داشته و ۰/۶ برابر اضاف شده بهش (یعنی اون ۱ رو بیخیال میشیم)
مثلا همین تست فیزیک چرا گزینه ی ۳ نشد؟؟؟این طوری

لطفا بگید چه موقع عدد۱ رو بیخیال میشیم و عدد اعشاری کنارش رو در نظر میگیریم
-
-
bahar mohammadi 0 سلام دوست عزیز . قبول دارید۱.۶ همون ۱ +0/6 . واز طرفی تو نمیتونی یک رو از دو طرف نادیده بگیری چونکه بین آنها جمع هستش تو عملا داری ساده کاری میکنی .تو همون یک میمیز شیش رو قراره بده لازم نیست این کارو بکنی .امیدوارم مفهومشو گرفته باشید .
-
سلام وقت بخیر . وقتی توی یه تستی میگن a چند برابر b هستش به یه تساوی باید برسیم که سمت چپ تساوی a تقسیم بر b باشه و سمت چپ عدد یا مقدار مثلن اینجا که p مخلوط به pa رو خواسته تو به تساوی pمخلوط=1.6 pa رسیدی باید بنویسی p مخلوط به p a مساوی 1.6
-
bahar mohammadi 0 سلام دوست عزیز . قبول دارید۱.۶ همون ۱ +0/6 . واز طرفی تو نمیتونی یک رو از دو طرف نادیده بگیری چونکه بین آنها جمع هستش تو عملا داری ساده کاری میکنی .تو همون یک میمیز شیش رو قراره بده لازم نیست این کارو بکنی .امیدوارم مفهومشو گرفته باشید .
حسن نیسی بله قبول دارم
ولی آخه چرا گاهی این کارو میکنن؟
خودم دیدم داخل تست ریاضی هم آقای ثابتی همچین کاری کردن و اون ۱ رو بی خیال شدن .فقط من درست نفهمیدم با چه دلیلی -
حسن نیسی بله قبول دارم
خودم دیدم داخل تست ریاضی هم آقای ثابتی همچین کاری کردن و اون ۱ رو بی خیال شدن .فقط من درست نفهمیدم با چه دلیلیbahar mohammadi 0 در تست هایی که میپرسه فلان چیز چند برابر فلان چیزه گفته است:
چون مریضن

-
سلام وقت بخیر . وقتی توی یه تستی میگن a چند برابر b هستش به یه تساوی باید برسیم که سمت چپ تساوی a تقسیم بر b باشه و سمت چپ عدد یا مقدار مثلن اینجا که p مخلوط به pa رو خواسته تو به تساوی pمخلوط=1.6 pa رسیدی باید بنویسی p مخلوط به p a مساوی 1.6
Akbar Aali
اووم نکنه هر وقت ۲ تا ماده متفاوت باشن ، ۱ رو حساب میکنیم
و وقتی یک ماده ، از مقدار اولیه اش چند برابر بشه میگیم : یک برابرش رو خودش داشته و ۰/۶ برابر روش اضاف شده
درسته؟
یا اشتباه مبکنم؟؟؟ -
bahar mohammadi 0 در تست هایی که میپرسه فلان چیز چند برابر فلان چیزه گفته است:
چون مریضن

@f-seif-0 نه حتما دلیلی داره
-
حیف اون تست آقای ثابتی رو پیداش نمیکنم
وگرنه نشون میدادم که میشه ۱ رو بیخیال شد
ولی فلسفه اش رو نمیدونم

-
Akbar Aali
اووم نکنه هر وقت ۲ تا ماده متفاوت باشن ، ۱ رو حساب میکنیم
و وقتی یک ماده ، از مقدار اولیه اش چند برابر بشه میگیم : یک برابرش رو خودش داشته و ۰/۶ برابر روش اضاف شده
درسته؟
یا اشتباه مبکنم؟؟؟bahar mohammadi 0 این نکته ای که میگه فکر میکنم مال وقتیه که میپرسه فلان چیز چند درصد تغییر کرده مثلن وقتی a2=1.6a1 هستش میگیم 1 رو بیخیال شو 0.6 زیاد شده یعنی 60 درصد افزایش پیدا کرده و وقتی مثلن مینویسه a2=0.6a1 هستش میگیم چون از 1 کمتره از یک کمش میکنیم میشه 0.4 میگیم 40 درصد کم شده
-
bahar mohammadi 0 این نکته ای که میگه فکر میکنم مال وقتیه که میپرسه فلان چیز چند درصد تغییر کرده مثلن وقتی a2=1.6a1 هستش میگیم 1 رو بیخیال شو 0.6 زیاد شده یعنی 60 درصد افزایش پیدا کرده و وقتی مثلن مینویسه a2=0.6a1 هستش میگیم چون از 1 کمتره از یک کمش میکنیم میشه 0.4 میگیم 40 درصد کم شده
Akbar Aali احتمالا همینه
-
Akbar Aali احتمالا همینه
bahar mohammadi 0 زمانی که می گه چند برابر اضافه شده اون یک رو در نظر نمی گیریم
اما اگه بگه چند برابر شده اون رو هم در نظر می گیریم -
bahar mohammadi 0 زمانی که می گه چند برابر اضافه شده اون یک رو در نظر نمی گیریم
اما اگه بگه چند برابر شده اون رو هم در نظر می گیریمIlya Mansouri برعکس گفتی.
-
حق با کیه؟
تکلیف چیه؟
-
Ilya Mansouri برعکس گفتی.
حسن نیسی نه دیگه زمانی که می گن چند برابر شده شما تقسیم می کنی و می گی جوابم فلان مقدار هست
زمانی که می گن چند برابر افزایش یافته(به نوعی یعنی چند درصد تغییر کرده ) حالت اولیه خودش یه یکی داشته
پس اون یک رو در نظر نمی گیریم -
سلام
این تست رو نگا کنین تا متوجه بشین منظورم چیه ..
لطفا وقت بزارین خیلی واسم حیاتیه
همون طور که میبینین گفته چگالی مخلوط چند برابر چگالی A هست ؟
من اینجور سوالا رو مشکل دارم
مثلا داخل بعضی تست ها دیدم که یه چیزی، ۱/۶برابر یه چیز دیگه هست
و میگیم ۱ برابرش رو خودش داشته و ۰/۶ برابر اضاف شده بهش (یعنی اون ۱ رو بیخیال میشیم)
مثلا همین تست فیزیک چرا گزینه ی ۳ نشد؟؟؟این طوری

لطفا بگید چه موقع عدد۱ رو بیخیال میشیم و عدد اعشاری کنارش رو در نظر میگیریم
bahar mohammadi 0 سلام ببینین هروقت به صورت درصدی خواست چون یک همون صد حساب نمیکنیم در غیر این صورت حساب میشه
-
حسن نیسی نه دیگه زمانی که می گن چند برابر شده شما تقسیم می کنی و می گی جوابم فلان مقدار هست
زمانی که می گن چند برابر افزایش یافته(به نوعی یعنی چند درصد تغییر کرده ) حالت اولیه خودش یه یکی داشته
پس اون یک رو در نظر نمی گیریمIlya Mansouri ببین اگه تو شیمی دقت کردی باشی وقتی میگن به فرض به اندازه Vاش اضافه شده اونوقت تو نمیتونی یک رو درنظر نگیری . V1+چیزی که اضافه شده
-
پس اون یک رو در نظر نمی گیریمIlya Mansouri
به نظر درست میاد
مرسی که وقت گذاشتی
از بقیه دوستان هم ممنونم که کمک کردین
دمتون گرم -
Ilya Mansouri ببین اگه تو شیمی دقت کردی باشی وقتی میگن به فرض به اندازه Vاش اضافه شده اونوقت تو نمیتونی یک رو درنظر نگیری . V1+چیزی که اضافه شده
حسن نیسی خب اینجا بحث اون نیست
اگه نسبت بگیرید به حالت اولیه یعنی ببینید چند برابر افزایش یافته یک رو در نظر نمی گیرید این که شما می گید یک رو در نظر می گیریم زمانی هست که فقط افزایش یافته و اون مقدار بررسی بشه
اگه واضح نیست وویس بفرستم -
Ilya Mansouri
به نظر درست میاد
مرسی که وقت گذاشتی
از بقیه دوستان هم ممنونم که کمک کردین
دمتون گرمbahar mohammadi 0 خواهش می کنم