چله پر جایزه آلاء
-
sohrab سلام آقا سهراب لطفا بگید حدودا تا کی اینجوریه....
-
sohrab دم شما و تمام بچه هایی که زحمت می کشید تا ما عقب نیفتیم گرم
خسته نباشید دلاوران -
@امیرمسعود-جعفری
سلام وقتتون بخیر
من شانسمو تو جشنوارتون امتحان کردم ب من تخفیف صد درصدی یکی دروس رو داد از قبل هم میخواستم راه ابریشم زبان و بخرم اول نوشته بود مبلغ قابل پرداخت صفر ولی بعد که ب درگاه بانک میرفت میشد۷۷۵ از سایت دراومدن دوباره امتحان کردم بازم نشد میشه راهنمایی کنید خیلی به این نیاز داشتم
اسکرینشم دارم ولی نمیدونم اینجا چطوری میشه فرستاد@سمیه-صادقلو
-
lFxIaYqRpV
-
سلام
امروز سایت دچار مشکل فنی شده بود، و متاسفانه نتونست سرویسدهی داشته باشه و شما آلاییها بتونید استفاده کنید
تیم فنی ما تا این لحظه تمام تلاششون رو کردن و الان به نظر میرسه که درست شده، اگر همچنان برای شما مشکلی داره لطفا تیکت بزنید.
فردا تیکتها بررسی میشه، اگر مجدد مشکلی مشاهده بشه، برطرف می کنیم
همین طور ما این زمان از دست رفته از جشنواره چله پر جایزه آلاء رو به جشنواره اضافه می کنیم تا شانس همه در بردن جوایز برابر باشه. -
سلام
امروز سایت دچار مشکل فنی شده بود، و متاسفانه نتونست سرویسدهی داشته باشه و شما آلاییها بتونید استفاده کنید
تیم فنی ما تا این لحظه تمام تلاششون رو کردن و الان به نظر میرسه که درست شده، اگر همچنان برای شما مشکلی داره لطفا تیکت بزنید.
همین طور ما این زمان از دست رفته از جشنواره چله پر جایزه آلاء رو به جشنواره اضافه می کنیم تا شانس همه در بردن جوایز برابر باشه. -
کد معرف من
۷۵kcCxPRj3 -
کد معرفی
ojUAjiyZ8d -
KrOJWUzmT1
موفق باشید -
سلام
بچه ها یلداتون مبارکحالا که شیرینی و هندونه و انار و … رو خوردین و انرژیا بالاست وقتشه کادو ها رو بدیم دیگه
یلدا کلی جایزه خفن براتون داره
تو چله پر جایزه آلاء شما میتونین یکی از انارهای خوش و آب و رنگ آلاء رو انتخاب کنین و تا ۱۰۰ درصد کد تخفیف محصولات راه ابریشم رو دریافت کنین
علاوه بر اون شما با خرید راه ابریشم شانس شرکت در قرعه کشی آیفون ۱۳، ایرپاد، اپل واچ و پلی استیشن ۵ رو بدست میارین
کلی اتفاقات خوب تو راهه
برای جزییات بیشتر و دریافت این شانس ها، همین الان روی لینک پایین کلیک کنین
alaatv.com/landing/26کد معرفی Po5CrTVuGT
-
سلام.
ببخشید تخفیف وقتی یه درگاه پرداخت وارد میشم اعمال نمیشه... -
سلام.
XjX6qw7Aff -
4H9Fxy332Z
بزنید شاید شانس اوردیم -
سلام
بچه ها یلداتون مبارکحالا که شیرینی و هندونه و انار و … رو خوردین و انرژیا بالاست وقتشه کادو ها رو بدیم دیگه
یلدا کلی جایزه خفن براتون داره
تو چله پر جایزه آلاء شما میتونین یکی از انارهای خوش و آب و رنگ آلاء رو انتخاب کنین و تا ۱۰۰ درصد کد تخفیف محصولات راه ابریشم رو دریافت کنین
علاوه بر اون شما با خرید راه ابریشم شانس شرکت در قرعه کشی آیفون ۱۳، ایرپاد، اپل واچ و پلی استیشن ۵ رو بدست میارین
کلی اتفاقات خوب تو راهه
برای جزییات بیشتر و دریافت این شانس ها، همین الان روی لینک پایین کلیک کنین
alaatv.com/landing/26@m-an
سلام
کد معرفی
XeVnX0ANfz -
سلام
همین طور ما این زمان از دست رفته از جشنواره چله پر جایزه آلاء رو به جشنواره اضافه می کنیم تا شانس همه در بردن جوایز برابر باشه.