ما منتظر گدار هستیم ...
-
سلام
الا به ما راه ابریشمیا قول داد که همایش گدار رو بهشون رایگان بده ، حتی تاریخ هم مشخص کرد و گفت نهایتا تا ۱ دی به دستتون میرسه
اما امروز ۳ دی و هیچ خبری از گدار نیستش
اگه براتون امکان داره تا اخر امروز گدار رو به دست ما برسونید ، همینجوریش کلی بخاطر خرابی سایت از برنامه عقب موندیم ، یکاری کنید دیگه بخاطر گدار هم عقب نمونیم و هر چه زودتر به دستمون برسونیدممنون
-
سلام
الا به ما راه ابریشمیا قول داد که همایش گدار رو بهشون رایگان بده ، حتی تاریخ هم مشخص کرد و گفت نهایتا تا ۱ دی به دستتون میرسه
اگه براتون امکان داره تا اخر امروز گدار رو به دست ما برسونید ، همینجوریش کلی بخاطر خرابی سایت از برنامه عقب موندیم ، یکاری کنید دیگه بخاطر گدار هم عقب نمونیم و هر چه زودتر به دستمون برسونیدممنون
امیر رضا فتح اللهی موافقم
امتحانات از فردا شروع میشه و منم روی گدار خیلی حساب باز کرده بودم -
سلام
امیر رضا فتح اللهی
خدایی امیر رضا درست داریی میگی
ما خیلی عقب افتادیم لطفا تا پایان امروز به ما بدید گدار رو -
سلام
امیر رضا فتح اللهی
سلام
آخه برادر من شما که شاهد بودی تا آخر دیشب مسئولین آلا مشغول کار بودن که درست کنن سایت رو
ما هم مثل شما از فردا امتحاناتمون شروع میشه و رو گدار حساب باز کرده بودیم ولی یه اتفاق غیر قابل انتظار رخ داده
خب تقصیری که ندارن.
ما هم مثل شما دعا ميکنيم که تا امشب برسه که برا فردا یه روخوانی از روی جزوه داشته باشیم.
ان شاءالله که برسه -
امیر رضا فتح اللهی
سلام
آخه برادر من شما که شاهد بودی تا آخر دیشب مسئولین آلا مشغول کار بودن که درست کنن سایت رو
ما هم مثل شما از فردا امتحاناتمون شروع میشه و رو گدار حساب باز کرده بودیم ولی یه اتفاق غیر قابل انتظار رخ داده
خب تقصیری که ندارن.
ما هم مثل شما دعا ميکنيم که تا امشب برسه که برا فردا یه روخوانی از روی جزوه داشته باشیم.
ان شاءالله که برسهReza Estendi مگه من تو تاپیک در مورد مقصر حرف زدم ؟ یا مگه گفتم این اختلال عمدی بوده؟
-
Reza Estendi مگه من تو تاپیک در مورد مقصر حرف زدم ؟ یا مگه گفتم این اختلال عمدی بوده؟
امیر رضا فتح اللهی
نه جسارت نباشه خدمتتون
از این لحاظ گفتم که قشنگ نیست ما بخوایم وظیفه مسئولین آلا رو بهشون یادآوری کنیم
خداروشکر خودشون خیلی به فکر ما هستند!
اگه سوء برداشت هم شد عذرخواهی میکنم -
امیر رضا فتح اللهی
نه جسارت نباشه خدمتتون
از این لحاظ گفتم که قشنگ نیست ما بخوایم وظیفه مسئولین آلا رو بهشون یادآوری کنیم
خداروشکر خودشون خیلی به فکر ما هستند!
اگه سوء برداشت هم شد عذرخواهی میکنم -
قرار بود یک دی قرار بگیره
-
سلام چرا برنامه جدید قلمچی تجربی رو سایت نیست ؟ شما میدونید ؟
-
Zahra Zeinalpoor سلام، شاید بخاطر فاصله سه هفته ای امنتحانات تا ازمون ۲۴ دی قلمچی
-
Zahra Zeinalpoor گدار اومد برنامه هم همراهش