جمع بندی در دی ماه برای فارق التحصیل(تجربی)
-
سلام بچه ها خسته نباشید امیدوارم تا اینجای کار موفق شده باشید به چیزی که میخواید برسید
من خیلی گشتم دنبال این سوال که واسه کسایی که فارق التحصیل هستن توی دی ماه فقط باید نیمسال اول دوازدهم رو جمع بندی کنن و کارای باقی مونده ش رو انجام بدن یا اینکه میتونن درسای پایه ای که تا اینجای آزمون هاشون(من آزمون گزینه۲ میدم یعنی دهم تا اینجا کامل شده و زیست یازدهم هم تا فصل۵) خوندن رو هم خلاصه نویسی کنن و یکم مرور داشته باشن؟
کدوم راه بیشتر جواب میده:
۱.فقط نیمسال اول جمع بندی بشه
۲.نیم سال اول +پایه
راه-ابریشمی-ها-زیست راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی
راه-ابریشمی-ها-شیمی راه-ابریشمی-ها-زبان
راه-ابریشمی-ها-دینی راه-ابریشمی-ها-ادبیات
راه-ابریشمی-ها-عربی @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-تجربی -
سلام بچه ها خسته نباشید امیدوارم تا اینجای کار موفق شده باشید به چیزی که میخواید برسید
من خیلی گشتم دنبال این سوال که واسه کسایی که فارق التحصیل هستن توی دی ماه فقط باید نیمسال اول دوازدهم رو جمع بندی کنن و کارای باقی مونده ش رو انجام بدن یا اینکه میتونن درسای پایه ای که تا اینجای آزمون هاشون(من آزمون گزینه۲ میدم یعنی دهم تا اینجا کامل شده و زیست یازدهم هم تا فصل۵) خوندن رو هم خلاصه نویسی کنن و یکم مرور داشته باشن؟
کدوم راه بیشتر جواب میده:
۱.فقط نیمسال اول جمع بندی بشه
۲.نیم سال اول +پایه
راه-ابریشمی-ها-زیست راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی
راه-ابریشمی-ها-شیمی راه-ابریشمی-ها-زبان
راه-ابریشمی-ها-دینی راه-ابریشمی-ها-ادبیات
راه-ابریشمی-ها-عربی @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-تجربی -
سلام منم فارغالتحصیل هستم از مشاورم پرسیدم گفتن علاوه بر دوازدهم پایه هم داشته باش ولی بیشتر تمرکزت دوازدهم باشه
-
سلام منم فارغالتحصیل هستم از مشاورم پرسیدم گفتن علاوه بر دوازدهم پایه هم داشته باش ولی بیشتر تمرکزت دوازدهم باشه
@zahra-zahraii پس مثلا منی که پایه رو خوندم ولی خب متاسفانه خلاصه نویسی نکردم میتونم جمع بندی دوازدهم رو انجام بدم و پایه رو مرور کنم و خلاصه؟
چون من پایه رو تا اینجا بیشتر خوندم کمتر تست زدم یکم استرس دارم😅 -
@zahra-zahraii پس مثلا منی که پایه رو خوندم ولی خب متاسفانه خلاصه نویسی نکردم میتونم جمع بندی دوازدهم رو انجام بدم و پایه رو مرور کنم و خلاصه؟
چون من پایه رو تا اینجا بیشتر خوندم کمتر تست زدم یکم استرس دارم😅@ali-valicheki اره وقت به اندازه کافی دارین
-
@zahra-zahraii خیلی ممنونم🌻🌿