سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
دقیقا از تایتلی که نوشتم مشخصه
عملا هیچی دیگه جواب نمیده تکنیک پومودرو هم جواب نمیده...
نمیتونم بشینم پای کتابام جوری هم نیست که بگم بدم میاد از درس خوندن
اوکیم با درس و کتاب ولی خیلی زود خسته میشم و دلم میخواد برم وب گردی...
یا این که خوابم میگیره
لطفا اگه راهی دارین بگین...
اینو هم اضافه کنم الان تایم امتحانات دی ماهه و وقت برای استراحت هم نمیتونم به خودم بدم که آره مثلا یه روز هیچی نخونم چون نمیشه
@دوازدهم @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-درس-خون
سلام وقت بخیر
من دوازدهمی هستم عضویتمو میخواستم داخل مای سنجش انجام بدم اطلاعات رو کامل وارد کردم زدم رو عضویت چیزی که برام نوشت این بود:
سرویس ثبت احوال در دسترس نمیباشد.
چیکار باید بکنم؟
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @دوازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-درس-خون @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام وقتتون بخیر
من راه ابریشم رشته ریاضی رو تهیه کردم و امسال کنکوری ام سوالم اینه اگر من چندباره سوالات راه ابریشم رو بخونم میتونم تو آزمونام پیشرفت کنم خیلی نگرانم چون تراز و درصدام خیلی پایین میشه و چون مدرسه خوبی ندارم مجبورم کل درسامو فیلم ببینم و بیشتر برای نهایی دارم آماده میشم ولی واقعا میخوام تو کنکور درصد خولیو بزنم بنظر شما فقط جزوات و تستای راه ابریشم مسلط بشم کافیه ؟ واسه آزمونای آزمایشی و کنکور؟
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
یه سوال مشاوره ای
-
Saudade 19 0
۵۰ درصد رتبه های زیر ۱۰۰۰ کنکور سال دومی هستن -
Dr Aryan 0
باشه -
@آرمان-میرانی چون همش سر درسی از ی جا ب بعد زده میشی الان میرین مدرسه هواتون عوض میشه اون جوری همش تو خونه این
-
به نظر من که جفتشون تجربه کردم
میزان سختی که یه دانش آموز کنکوری با یه پشت کنکور
هیچ فرقی نداره
حتی اگه شما ادمی باشی که از حرف بقیه تاثیر بگیری و تو زندگیت حرف مردم واست مهم باشه
پشت کنکور بودن به مراتب سخت تره
من نمیتونم بگم کدوم خوبه یا کدوم بد
هرکدوم یه سری معایب و خب یه سری حُسن هایی دارنفقط اینو میدونم که شما و همه کنکوری ها نباید به سال بعد فکر کنن
سال بعد مگه چه اتفاق خاصی قراره بیفته که امسال اونطور نیست
اره مدرسه نرفتن خوبه وقت زیادی داری
ولی اینکه بتونی یه محرک قوی واسه خودت قرار بدی که انگیزه تو رو نیاره پایین هم کاره آسونی نیستبه هر حال شما تلاشتون بکنید
بقیش هم بسپارید به خداموفق باشید
-
Dr Aryan 0 در یه سوال مشاوره ای گفته است:
Saudade 19 0
۵۰ درصد رتبه های زیر ۱۰۰۰ کنکور سال دومی هستندقیقن
-
سلام
ببین اصصصصلن چیز بدی نیست حتی از یه لحاظایی بهترم هست به نظرمن
ببین پشت کنکوریا کلن برگ برنده دستشونه چرا؟
چون اولن تموم درسارو بلدن یا حداقل بیشترشون رو بلدن نیاز نیست از اول اموزش ببینن فیلم ببین و...
دوم اینکه مدرسه نباید برن امتحان نباید بدن امتحان نهایی ندارن و درکل تشریحی خوندن زیاد توکارشون نیست و میتونن راحت کنکوری بخونن
جواب معلم و مدیر و اینا رو نباید بدن که بنظرم این یکی از بهترین چیزاشه
البته سختیاش کمتر از مدرسه نیست ولی اگر تلاش باشه حتمن نتیجه خوبی خواهد داشت
من خودم اصلن تصور خوبی نداشتم همش میترسیدم یا اصلن بهش فکر نمیکردم
ولی الان خودم پشت کنکوریم و واقعن خیلی راحت ترم و بهتر دارم پیش میرم
هم تجربه دارم هم میدونم اشکالاتم کجا بوده و تایم بیشتری هم دارم که اونارو برطرف کنم
ولی خب بعضی اوقاتم پیش میاد که ناراحت میشم مثلن میگم دوستام رفتن دانشگاه ولی وقتی فکر میکنم بهش منم میتونستم برم اما من یه هدفی داشتم که موندم دیگه
من هدفم بزرگتر از رشته های پیراپزشکی بوده که موندم پس هیچ جای ناراحتی نیست
اکثر رتبه های سه رقمی دورقمی حتی تک رقمیا کسایین که پشت کنکوری بودن
اما
شما الان به پشت کنکور موندن اصلا فکر نکن و محکم بخون
ببین موندن پشت کنکور با یه رتبه 4رقمی خیلی بهتر از موندن بایه رتبه خیلی بده چون روی روحیت تاثیر میذاره واقعن
من خودم امسال رتبم 5000شد و واقعن اعتماد به نفسم خیلی بالاست تو این موضوع چون میگم من با یه رتبه خوب موندم و وقتی عیب هام رو برطرف کنم میتونم کلی رشد کنم و بهتر بشم
هرچی که اتفاق میوفته یه خیر و صلاحی توش هست مطمئن باش خدا بهتر از ما میدونه چی برامون خوبه:) -
Saudade 19 0 خیلی مثال اشتباهیه این تیم ممکنه بازی بعدی رو با تمرین زیاد ببره پس اگه اینطوری باشه پس چه را زندگی میکنیم همه بمیرن که بهتره اگه قرار باشه با یه شکست اینطوری خودشونو ببازن ایمان و توکل و تلاش همه چیزو زیر و رو میکنه یکم به زندگیت نگاه کن میفهمی اگه یه وقتایی جا میزدی تا الان زندگی رو باخته بودی ولی سال اول تا اخرش تلاش کنین ولی اگه نشد هم چیزی از ارزش و توانتون کم نمیشه
-
@آرمان-میرانی سلام.شنیدی میگن برای یه سامورایی همه جا ژاپنه.خیلی جمله درستیه.مهم نیست سال اول کنکورت باشه یا سال دوم.اگه هدف داشته باشی و بخوای بهش برسی دیگه فرقی نمی کنه.ولی این مهمه که بدوی برای سال دوم باید از لحاظ روحی کاملا آماده باشی چون فشار روحی سال دوم خیلی بیشتره در عوض فرصتت برای درس خوندن هم بهتره
-
zahra maleki
منم نگفتم قراره همه بازیای بعدی رو ببازه
زندگی پر از مسابقه و بازیه
ولی وقتی تو این بازی وضعیت اینطوریه یعنی باید این بازی و بیخیال بشی و به فکر چالش ها و مسابقات بعدی تو زندگیت باشی
پشت کنکور بودن لزوما به معنیِ قبولِ شکست نیست
من فقط گفتم با پشت کنکور موندن احتمالِ موفقیتتون قطعا نسبت به سال قبل میاد پایین(برخلاف نظر خیلیا)
پس امسال رو بچسبید و سر و ته قضیه رو هم بیارید -
@ftm-montazeri
احسنت