استاد کارزیان بهتره یا استاد طلوعی در فیزیک راه ابریشم؟
-
نوشتهشده در ۴ دی ۱۴۰۰، ۷:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
لطفا جواب بدید
-
نوشتهشده در ۴ دی ۱۴۰۰، ۷:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فقط و فقط و فقط طلوعی
هر چی بگم کم گفتم -
فقط و فقط و فقط طلوعی
هر چی بگم کم گفتمنوشتهشده در ۴ دی ۱۴۰۰، ۷:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDr Aryan 0 برای دوازوهم بهتر تدریس میکنن یا پایه؟
-
Dr Aryan 0 برای دوازوهم بهتر تدریس میکنن یا پایه؟
نوشتهشده در ۴ دی ۱۴۰۰، ۸:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ali-valicheki
هر دو عالی -
@ali-valicheki
هر دو عالینوشتهشده در ۴ دی ۱۴۰۰، ۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDr Aryan 0 من تازه تهیه کردم فیزیک ایشون رو ولی تا اینجای کار رو با آقای کازرانیان جلو اومدم بنظرتون با دیدن درسنامه ها برای این که بدونم چجوری از فرمول هاشون استفاده کنم جواب میگیرم یا نه حتما حل تست هاشونم واجبه دیدنش؟
-
Dr Aryan 0 من تازه تهیه کردم فیزیک ایشون رو ولی تا اینجای کار رو با آقای کازرانیان جلو اومدم بنظرتون با دیدن درسنامه ها برای این که بدونم چجوری از فرمول هاشون استفاده کنم جواب میگیرم یا نه حتما حل تست هاشونم واجبه دیدنش؟
نوشتهشده در ۴ دی ۱۴۰۰، ۹:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ali-valicheki
برای طلوعی ؟ -
نوشتهشده در ۴ دی ۱۴۰۰، ۹:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اگه وقت دارید حتما درسنامه های طلوعی رو کامل کامل ببینید و تست ها رو زوج یا فرد بزنید
من هر دو رو دیدم
روش های کازرانیان خیلی طولانیه و گاهی اوقات آدمو خسته میکنه -
نوشتهشده در ۴ دی ۱۴۰۰، ۹:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ولی طلوعی یه چیز دیگست
-
نوشتهشده در ۴ دی ۱۴۰۰، ۹:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من استاد کازرانیان دارم خیلی خوبه و مفهومی توضیح میدن فیزیک رو
-
@ali-valicheki
برای طلوعی ؟نوشتهشده در ۴ دی ۱۴۰۰، ۹:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDr Aryan 0 بله
-
اگه وقت دارید حتما درسنامه های طلوعی رو کامل کامل ببینید و تست ها رو زوج یا فرد بزنید
من هر دو رو دیدم
روش های کازرانیان خیلی طولانیه و گاهی اوقات آدمو خسته میکنهنوشتهشده در ۴ دی ۱۴۰۰، ۹:۳۹ آخرین ویرایش توسط officer k انجام شدهDr Aryan 0 آها خیلی ممنون
-
نوشتهشده در ۴ دی ۱۴۰۰، ۱۰:۳۰ آخرین ویرایش توسط mohammadhosein Bahadori انجام شده
سلام من آقای کازرانیان رو ندیدم ولی از آقای طلوعی راضی هستم
-
ولی طلوعی یه چیز دیگست
نوشتهشده در ۴ دی ۱۴۰۰، ۱۰:۳۷ آخرین ویرایش توسط علی راستگو انجام شدهDr Aryan 0 سلام.
میشه توضیح بدی که چه جوری از طلوعی استفاده می کنی؟! -
Dr Aryan 0 برای دوازوهم بهتر تدریس میکنن یا پایه؟
نوشتهشده در ۴ دی ۱۴۰۰، ۱۴:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ali-valicheki
هردو
-
Dr Aryan 0 سلام.
میشه توضیح بدی که چه جوری از طلوعی استفاده می کنی؟!نوشتهشده در ۴ دی ۱۴۰۰، ۱۴:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهعلی راستگو
درسنامه رو کامل میبینم بعد تست تسلط رو تونستم حل میکنم بعد جوابشو میبینم از رو فیلم نتونستم فیلمو میبینم -
علی راستگو
درسنامه رو کامل میبینم بعد تست تسلط رو تونستم حل میکنم بعد جوابشو میبینم از رو فیلم نتونستم فیلمو میبینمنوشتهشده در ۴ دی ۱۴۰۰، ۱۵:۴۰ آخرین ویرایش توسط علی راستگو انجام شدهفدات بشم بیبی.
-
فدات بشم بیبی.
نوشتهشده در ۴ دی ۱۴۰۰، ۱۵:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهعلی راستگو
خدا نکنه -
دكـتـــــــر طلوعي (ع)
-
دكـتـــــــر طلوعي (ع)
نوشتهشده در ۴ دی ۱۴۰۰، ۱۷:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۴ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من با استاد کازرانیان بیشتر حال میکنم
-
M monirs این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد۴ دی ۱۴۰۰، ۲۰:۲۸