خرابی سایت
-
zahra maleki من اینستا ندارم لطف کنین شما بهم بگین ک چی گفتن
kosar adibi بچه ها تو زیست سعی کنین دزسنامه هارو نبینین و خودتون سعی کنین نکات رو ترکیب کنین و از کتاب های تست سطح بالا استفاده کنین مثلا خیلی سبز سطح متوسط داره ولی ای کیو خیلی بهتره فکرتونو باز کنین با ترکیب نکات و سعی کنین حداقل در 2 ازمون شرکت کنین
-
Come On بنظرم نقد کردن با تخریب کردن فرق داره..
Shadab Rad قبول دارم ولی اینکه چی نقده و چی تخریبه من نوعی و شما تصمیم نمیگیریم
پس بحث نشه دربارش بهتره -
بچه ها آروم باشید لطفااا
میدونیم خرابی سایت باعث ناراحتی شما شده
اما خواهشا رعایت کنید و احترام دوستانتون رو نگه داریدmaryam111 عزیز لطفا تکلیف سایت رو زود تر مشخص کنید .صبر مام ولله حدی داره
-
خرابه نمیشه ثبت نام کرد
-
maryam111 عزیز لطفا تکلیف سایت رو زود تر مشخص کنید .صبر مام ولله حدی داره
sina bigdeli میدونم والا
باور کنید منم هم سن شما بودم خیلی رو اعصابم تاثیر میذاشت خرابی سایت و کند بودن سرعت اینترنت، کاملا درکتون میکنم
ولی تیم فنی همچنان در تلاشن که بتونن سایت رو برگردونن مطمئن باشید کوتاهی نمیکنن
و خب پروسه کارای فنی یکم زمان بر و سخت هست
️
-
هعییی آقا سهراب امسال ما رو پیر کردی، یادش بخیر 4 سال پیش آلا پیام میداد، محصول تخفیف خورده ی ما رو بفرستین واسه دوستاتون، حالا دیگه آلا انقد معروف شده ما رو تحویل نمیگیره، سر خرید راه ابریشم که تخفیف نداد بهمون کلی پول دادیم، اینم از وضع سایت، ماشالا فروش آلا میلیاردی شده دیگه نباید واسه سایت همچین مشکلایی پیش بیاد
-
این پست پاک شده!
-
ظاهرا سایت درست شده
️
-
ظاهرا سایت درست شده
️
Jahid Khalilian یعنی برا من که اونطوریه
-
ظاهرا سایت درست شده
️
-
سلام صبح سایت درست بود
همیشه یه ساعت های خاصی قطع میشه؟ -
سلام صبح سایت درست بود
همیشه یه ساعت های خاصی قطع میشه؟awmir bashiry ساعت مشخص که نه ولی هر وقت دیدی برنامت داره خوب پیش میره و جای مهم زندگیته شک نکن سایت قطع میشه
-
awmir bashiry ساعت مشخص که نه ولی هر وقت دیدی برنامت داره خوب پیش میره و جای مهم زندگیته شک نکن سایت قطع میشه
Come On حققققققققققق
-
awmir bashiry ساعت مشخص که نه ولی هر وقت دیدی برنامت داره خوب پیش میره و جای مهم زندگیته شک نکن سایت قطع میشه
-
سلام دوستان؛
سایت یکم خستهشده متاسفانه؛ اما دیگه نیازی نیست بابتش تاپیک بزنید، همکاران بخش فنی در حال بررسی و رفع مشکل هستند تا هر چه سریعتر برطرفش کنن.monirs
سلام مجدد
میشه دیگه بررسی نکنید؟
لطفا مشکل رو از ریشه حل کنید واقعا حلش کنید -
Come On خدا برات بهترینو رقم بزنه که حرف حق میزنی
-
درست شد
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!