شروع از دی برای کنکور
-
سلام من پشت کنکوری تجربی ام.
پایه درسیم در حد مدرسه خوب خوندم اما دوازدهم رو هیچی بلد نیستم. کلا هیچ درسی رو کنکوری نخوندم.
میخوام با برنامه کانون شروع کنم. اما نمی دونم تا کی ترم ۱ دوازدهم رو بخونم کی مقداری از دهم رو ببندم تا آزمون ۸ بهمن. میشه کمکم کنید -
Z Z M 1 marked this topic as a question on
-
Z Z M 1 marked this topic as a regular topic on
-
-
سلام من پشت کنکوری تجربی ام.
پایه درسیم در حد مدرسه خوب خوندم اما دوازدهم رو هیچی بلد نیستم. کلا هیچ درسی رو کنکوری نخوندم.
میخوام با برنامه کانون شروع کنم. اما نمی دونم تا کی ترم ۱ دوازدهم رو بخونم کی مقداری از دهم رو ببندم تا آزمون ۸ بهمن. میشه کمکم کنیدZ M 1 سلام
بنظرم ترم 1 دوازدهمو تو دی ببند برا امتحان ترمت ک میخونی تستی بخون و نیمسال اولو ک اوکی شدی 24 دی بودجه قلمچی نیمسال اوله و میری ازمون میدی.و اینکه بعدش طبق بودجه بندی بخون همینطور هم ک داری نیمسال دوم دوازدهمتو پیش میبری یازدهمم میخونی دیگه و دهمو تو دوران نوروز.
بعدشم جمع بندی و نهاییه.
-
Z M 1 سلام
بنظرم ترم 1 دوازدهمو تو دی ببند برا امتحان ترمت ک میخونی تستی بخون و نیمسال اولو ک اوکی شدی 24 دی بودجه قلمچی نیمسال اوله و میری ازمون میدی.و اینکه بعدش طبق بودجه بندی بخون همینطور هم ک داری نیمسال دوم دوازدهمتو پیش میبری یازدهمم میخونی دیگه و دهمو تو دوران نوروز.
بعدشم جمع بندی و نهاییه.
mahsaaa rezaeee
ممنون. خداروشکر پشت کنکوری ام و امتحان تشریحی و اینا ندارم. فقط اینکه سه هفته رو کلش رو اختصاص بدم به دوازدهم ؟ برا آزمون ۸ بهمن چه مقداری از دهم رو بخونم؟