سلام
بنده نزدیک دو هفته پیش دوره شلیک نهایی دروس اختصاصی یازدهم رو تهیه کردم و در ابتدا همه چیز عادی بود ، اما از پریروز که وارد قسمت درس ها شدم تنها جزوات موجود بوده و ویدیو ها وجود ندارند.
بنده مهلت انقضای دوره رو چک کردم و نباید به این زودی منقضی شده باشد.
لطفا هرچه سریعتر کمک کرده و رسیدگی کنید.
توی این فیلم آقای موقاری گفتن؛
این جلسه جلسه خیلی مهمی هستش از این نظر که نکاتی که با هم داشتیم در گفتار1 و گفتار2 و همین مباحث ابتدایی گفتار3 رو با هم جمع بندی می کنیم حالا نموداری که براتون درست کردم روی عکس که می ندازیم رو مانیتور که گفتم به بچه ها این عکس این نمودار اضافه کردم به همون جزوه نمودار جنسی که بچه هایی که جزوه جنسی رو می گیرن اون هم برای خودشون دارند
جلال موقاری
ولی من جزوه نمودار دوره جنسی رو خریدم ولی این عکسی که آقای موقاری روی مانیتور انداختند رو نداره
لطفاً اضافه کنید😘
سریع لطفاً چون نیاز داریم هممون
ممنون
@حامیان-آلاء
@administrators
M.an
سلام خب
من لپتابم تل داره، ولی وی پی انم بالا نمیاد..
نمیخوام نصب کنم وی پی ان
میخوام پی دی اف هایی ک میخوام بره ت لپتاب از طریق ایمیل بفرستم برا خودم
ینی ایمیل کنم برای خودم…حالا چجوری بتونم همه رو با هم ایمیل کنم و یکی یکی نکنم؟؟؟!
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء @ریاضیا @بچه-های-تجربی-کنکور-1402
با سلام
چند روزی هست که پخش ویدیو ها در سایت آلاء مشکلاتی پیدا کرده.
من پکیج راه ابریشم رو تهیه کردم و از آموزش ها واقعا راضی هستم اما مشکلاتی که جدیدا برام پیش اومده، متاسفانه واقعا روانی کننده هستن!
می تونم لیستی از مواردی که مورد نظرم هست رو اینجا شرح بدم:
ممنون میشم این موارد رو پیگیری کنید
با تشکر
خرابی سایت
-
مجتبی ازاد نگا کن دوست عزیز با هربار ورود شما به سایت و نشون دادن ارور تایم بسته شدن سایت بیشتر میشه
یعنی هربار یکی میاد تو سایت ارور نشون داده میشه خطای ارسال میشه برای سرور
الان که سرور اپدیت شده یک نقص کوچیک پیش اومده که سرور بجای ارسال محتوا اشتباها خطا ارسال میکنه و سایت بسته میشه... -
مجتبی ازاد بعد از هر اپدیت نه تنها این سایت بلکه سایت های دیگه هم احتمال رخ دادن این خطا هست...تیم فنی داره سعی و تلاشش رو میکنه
اما بهتر نیست شماها هم همراهی کنید؟؟!!
اینم صحیح هست شماها همه کنکوری هستین و هر لحظه برای شما فرصت به حساب میاد ولی مشکلیه که پیش اومده و با صبوری باید حل بشه نه جنجال و غیره... -
@yasin-sheibak دوست عزیز کدوم سایت ؟ معمولا و معقولانه این هست ک یک سرور پشتیبان دارن همه ک اپدیت ها رو روی اون میریزن و انجام میدن و بعد تست و اوکی بودن میارنش روی سایت اصلی . یک روز صبر دو روز صبر سه روز صبر چند روز ؟ منی ک تازه راه ابریشم خریدم همون موقع هم تموم شدنش رو بعید میدونستم چ برسه با این خرابی ها . جالب اینجاست دوستان سال پیش هم گفتن این مشکلا هر سال هست . اینجا مشکل از صبر منه یا کادر سایت ؟
-
@yasin-sheibak این چند روز هست ک میاد . یک توسعه دهنده سمت سرور خوب بعد 7 سال یک سایتی دستش باشه تقریبا باگ هاش رو به زیر 2 درصد میرسونه .
-
مجتبی ازاد dash bja in hame ghor zdn rfte bodi ye drs dige 5 min mror krde bodi bishtr be nft bod shol kn site ok mishe dige
-
مجتبی ازاد ببین درسته حرف شما این خطا که برنامه ریزی شده نبوده شما عقب بیوفتی خیلی از پلتفرم ها خیلی از سایت ها با این مشکل روبه رو میشن
-
مجتبی ازاد maryam111 الان سایت داخلی حساب میشه ؟ امشب میخوام نامحدود بگیرم بزنم دانلود لطفا بگین !!
-
مجتبی ازاد این حرف درسته والا این چند وقتی که من با سایت اشنا شدم نزدیک یک ساله ندیدم این مشکل رو خوب الانم که پیش اومده همه پیام هاتون رو هم میخونن صد در صد شک نکن پیگیری داره میشه این موضوع
-
سایت درسته
-
مجتبی ازاد اگه اشتباه نکنم سایت های که پسوند ir. رو دارن داخلی حساب میشه
-
@yasin-sheibak خب دوست عزیز نام ببر پلتفرم های دیگه رو ک اموزش میدن و چند روز سایتشون از کار اوفتاده با تاریخ و سند بگو . من شاکی از الا و دبیرانش نیستم خیلی هم دوسشون دارم من مشکلم با تیم فنی هست
-
Dr Aryan 0 اره الان درسته بپر سریع دانلود کن
-
مجتبی ازاد من زیاد دنبال سایت درسی نیستم چرا دروغ بگم
پلتفرم منظورم سایت های غیره این مشکلات بیشتر مواقع بعداز اپدیت سرور رخ میده...اون که شما هم میگی قبلش تست میشه سرور جدید درسته اما بعد از رویه کار اومدن این مشکل رخ میده -
مجتبی ازاد
قطع شد که -
-
Dr Aryan 0 بگیر نگیر داره
-
مجتبی ازاد شما هم تو همین تایم تمام استفاده رو بکنید
-
سایت آلاء شکم درد گرفته
باید عرق نعنا بدن بهش -
Dr Aryan 0 این دیگه چوب خداس مشکل فنی نیس