تار عصبی
-
سلام یکی از تست های سراسری ۹۳ نوشته:
برخی از تارهای عصبی که به دستگاه عصبی پیکری تعلق دارند می توانند پیامهای عصبی را از جسم یاخته ای تا انتهای خود هدایت کنند.
حالا سوال من اینجاست که تار عصبی به اکسون یا دندریت بلند یک نورون گفته میشود. و جسم سلولی در یک تار عصبی نیست.
حالا چرا این گزینه درسته من با جسم یاخته ای مشکل دارم که میگه میتواند از جسم یاخته ای تا انتهای خود هدایت کند .بچه-های-تجربی-کنکور-1401
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
بچه-های-همخوانی -
H Heli marked this topic as a question on
-
-
برخی از تارهای عصبی که به دستگاه عصبی پیکری تعلق دارند می توانند پیامهای عصبی را از جسم یاخته ای تا انتهای خود هدایت کنند.
حالا سوال من اینجاست که تار عصبی به اکسون یا دندریت بلند یک نورون گفته میشود. و جسم سلولی در یک تار عصبی نیست.
حالا چرا این گزینه درسته من با جسم یاخته ای مشکل دارم که میگه میتواند از جسم یاخته ای تا انتهای خود هدایت کند .بچه-های-تجربی-کنکور-1401
دانش-آموزان-آلاء
بچه-های-همخوانیHeli
سلام
ببین نمیگه که جسم سلولی تار عصبیه که پیام رو تا انتهای خودش هدایت میکنه
داره میگه برخی از تار های عصبی (آکسون و دندریت بلند)پیام رو از جسم یاخته ای(ینی مبدا شون ازونه)تا انتهای خود تار عصبی هدایت میکنه البته اینجا منظور از تار عصبی فقط آکسونه و چون گفته برخی درسته چون دندریت پیام رو از ابتدای خودش تا جسم سلولی هدایت میکنه اون آکسونه که پیام رو از جسم سلولی تا انتهای خودش (منظور آکسون)هدایت میکنه
امیدوارم متوجه شده باشی -
تو یکی از تست های دیگه سراسری نوشته شده که atp صرف برقراری پتانسیل آرامش در غشا یاخته عصبی می شود . در یکی از گزینههای تست دیگه ای نوشته برخی از تارهای عصبی که به دستگاه عصبی پیکری تعلق دارند میتوانند به کمک پمپ سدیم پتاسیم غشای خود به پتانسیل آرامش دست یابند و غلط گرفته ! هر دو تست هم سراسری هستن کدوم الان درسته!!؟ بالاخره پمپ تو پتانسیل آرامش نقش داره یا نداره، به نظر من نه چون با بسته شدن کانال پتاسیم پتانسیل آرامش بوجود میاد.
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
دانش-آموزان-آلاء -
تو یکی از تست های دیگه سراسری نوشته شده که atp صرف برقراری پتانسیل آرامش در غشا یاخته عصبی می شود . در یکی از گزینههای تست دیگه ای نوشته برخی از تارهای عصبی که به دستگاه عصبی پیکری تعلق دارند میتوانند به کمک پمپ سدیم پتاسیم غشای خود به پتانسیل آرامش دست یابند و غلط گرفته ! هر دو تست هم سراسری هستن کدوم الان درسته!!؟ بالاخره پمپ تو پتانسیل آرامش نقش داره یا نداره، به نظر من نه چون با بسته شدن کانال پتاسیم پتانسیل آرامش بوجود میاد.
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
دانش-آموزان-آلاءتو یکی از تست های دیگه سراسری نوشته شده که atp صرف برقراری پتانسیل آرامش در غشا یاخته عصبی می شود . در یکی از گزینههای تست دیگه ای نوشته برخی از تارهای عصبی که به دستگاه عصبی پیکری تعلق دارند میتوانند به کمک پمپ سدیم پتاسیم غشای خود به پتانسیل آرامش دست یابند و غلط گرفته ! هر دو تست هم سراسری هستن کدوم الان درسته!!؟ بالاخره پمپ تو پتانسیل آرامش نقش داره یا نداره، به نظر من نه چون با بسته شدن کانال پتاسیم پتانسیل آرامش بوجود میاد
پتانسیل آرامش با حالت آرامش فرق داره
پتانسیل آرامش️به دنبال باز شدن کانال دریچه دار پتاسیمی به دست میاد
حالت آرامش️به دنبال فعالیت بیشتر پمپ سدیم پتاسیم
-
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
دانش-آموزان-آلاءتو یکی از تست های دیگه سراسری نوشته شده که atp صرف برقراری پتانسیل آرامش در غشا یاخته عصبی می شود . در یکی از گزینههای تست دیگه ای نوشته برخی از تارهای عصبی که به دستگاه عصبی پیکری تعلق دارند میتوانند به کمک پمپ سدیم پتاسیم غشای خود به پتانسیل آرامش دست یابند و غلط گرفته ! هر دو تست هم سراسری هستن کدوم الان درسته!!؟ بالاخره پمپ تو پتانسیل آرامش نقش داره یا نداره، به نظر من نه چون با بسته شدن کانال پتاسیم پتانسیل آرامش بوجود میاد
اینم عکسش توی کتابه:
-
تو یکی از تست های دیگه سراسری نوشته شده که atp صرف برقراری پتانسیل آرامش در غشا یاخته عصبی می شود . در یکی از گزینههای تست دیگه ای نوشته برخی از تارهای عصبی که به دستگاه عصبی پیکری تعلق دارند میتوانند به کمک پمپ سدیم پتاسیم غشای خود به پتانسیل آرامش دست یابند و غلط گرفته ! هر دو تست هم سراسری هستن کدوم الان درسته!!؟ بالاخره پمپ تو پتانسیل آرامش نقش داره یا نداره، به نظر من نه چون با بسته شدن کانال پتاسیم پتانسیل آرامش بوجود میاد
پتانسیل آرامش با حالت آرامش فرق داره
پتانسیل آرامش️به دنبال باز شدن کانال دریچه دار پتاسیمی به دست میاد
حالت آرامش️به دنبال فعالیت بیشتر پمپ سدیم پتاسیم
@سمیه-صادقلو
مرسی متوجه شدم تفاوتشان روولی تو یکی از تست های سراسری ۹۴ نوشته که atp برای برقراری پتانسیل آرامش در غشای یاخته عصبی مصرف میشود. که خب اشتباهه دیگه نه؟ برای برقراری حالت آرامش صرف میشه نه خود پتانسیل آرامش ،درسته؟
-
@سمیه-صادقلو
مرسی متوجه شدم تفاوتشان روولی تو یکی از تست های سراسری ۹۴ نوشته که atp برای برقراری پتانسیل آرامش در غشای یاخته عصبی مصرف میشود. که خب اشتباهه دیگه نه؟ برای برقراری حالت آرامش صرف میشه نه خود پتانسیل آرامش ،درسته؟
Heli
ببینید طبق کتاب اشتباهه ولی میتونی ی تست پیدا کنی ک اینو درست گرفته باشه مهم اینه بقیه گزینه ها چی باشن تا تو گزینه درست تر رو انتخاب کنی
اکثر تستای زیست مثال نقض دارن با با کتاب تناقض دارن ولی ما باید از بین اون چهار تا گزینه درست تر رو انتخاب کنیم -
@سمیه-صادقلو
-
دانش-آموزان-آلاء
بچه-های-همخوانیسلام
سوالو خوب متوجه نشدی اینجا منظورش این نیست که تا ر عصبی جسم یاخته ای داره در واقع میگه که این تار عصبی که متصل به جسم یاخته ای هست پیام عصبی رو از اون میگیره و تا انتهای خودش میبره که درسته توی زیست یازدهم اگه خاطرم باشه این بحث مربوط به انعکاس دست میشد که وقتی دستت به جسم داغ میخوره اونو میکشی
-
دانش-آموزان-آلاء
بچه-های-همخوانیسلام یکی از تست های سراسری ۹۳ نوشته:
دانش-آموزان-آلاء
بچه-های-همخوانیسلام دوست عزیز اگه جواب سوالتون رو گرفتین لطفا حل نشده رو به حل شده تبدیل کنین
-
H Heli has marked this topic as solved on