دوازدهم
-
@حمید-صباحی بله
hamed bagheri 0
جواب چطور میاد ؟؟ -
@حامد-صباحی

واقعا سوال ساختار شکنی بود 😐😂/ تالا سوال اینجوری ندیده بودم که هم درجه یونش اسید ضعیف باشه / همم تغییر حجم داشته باشیم
-
@حامد-صباحی

واقعا سوال ساختار شکنی بود 😐😂/ تالا سوال اینجوری ندیده بودم که هم درجه یونش اسید ضعیف باشه / همم تغییر حجم داشته باشیم
hamed bagheri 0 در دوازدهم گفته است:
@حامد-صباحی

آفرین دستمریزاد👏👏سوال ترکیبی در ترکیب بود 😅😅انصافا چقدر روش فکر کردی ؟؟😄😅
-
@حامد-صباحی

hamed bagheri 0
فک کنم طراح سوال یدونه گزینه ۳۰۰ میداد ۹۹.۹ درصد دانش آموزان اون گزینه رو میزدن -
hamed bagheri 0
فک کنم طراح سوال یدونه گزینه ۳۰۰ میداد ۹۹.۹ درصد دانش آموزان اون گزینه رو میزدن@حامد-صباحی 😂😂😂خیلی زیاد / دیگ داشتم ناامید میشدم ک یه دفه بم الهام شد ، ثابت یونششو بدس بیارم😐😂
-
hamed bagheri 0
فک کنم طراح سوال یدونه گزینه ۳۰۰ میداد ۹۹.۹ درصد دانش آموزان اون گزینه رو میزدن@حامد-صباحی ولی بنظرم من این یکم خارج از کتابه / حداقل من تا حالا تستی توی ازمونای قلمچی و کتابا ندیدم که ثابت یونشش تغییر کنه
حتی کتابم توضیحی نداده / ولی بهر حال سوال جدید و جذابی بود
-
@حامد-صباحی

@حامد-صباحی

ببخشید یه سوال
من راهتون رو متوجه شدم
اما از لحاظ مفهومی نفهمیدم چیشد
میشه یه توضیح کوتاه از نظر مفهوم بدیدش -
@حامد-صباحی

ببخشید یه سوال
من راهتون رو متوجه شدم
میشه یه توضیح کوتاه از نظر مفهوم بدیدش -
@حامد-صباحی

hamed bagheri 0 عجیبه چرا به ذهنم نرسید😐😂
-
@حامد-صباحی ممنونم🌸
چرا باید تو حالت ۲ درجه یونش فرق بکنه؟ -
Sara_R مثلا شما که پول زیاد داشته باشین زیاد خرج میکنین ولی رفته رفته که پولتون کم میشه کم تر خرج میکنین آلفا هم همینطوره زمانی که ph کمه یعنی اسید قویه و مثلا از ۱۰۰تا مولکول ۲۰ تا یونش میابه ولی وقتی که اسید ضعیف تر میشه یعنی phاش بالاتر میرا به جای اینکه دوباره ۲۰ تا یونش پیدا کنه ۱۵ تا یونش پیدا میکنه
-
Sara_R مثلا شما که پول زیاد داشته باشین زیاد خرج میکنین ولی رفته رفته که پولتون کم میشه کم تر خرج میکنین آلفا هم همینطوره زمانی که ph کمه یعنی اسید قویه و مثلا از ۱۰۰تا مولکول ۲۰ تا یونش میابه ولی وقتی که اسید ضعیف تر میشه یعنی phاش بالاتر میرا به جای اینکه دوباره ۲۰ تا یونش پیدا کنه ۱۵ تا یونش پیدا میکنه
@حمید-صباحی اها چه جالب
ممنونم🌸
نشانک میزنمش تو مرور فصل یکم بنویسمش😁👌 -
@حمید-صباحی دمت گرمم خیلی سوال قشنگی بود☺
-
@حامد-صباحی

ببخشید یه سوال
من راهتون رو متوجه شدم
میشه یه توضیح کوتاه از نظر مفهوم بدیدشSara_R خب ببینید / وقتی تغییر حجم صورت و ph صورت میگیره ( تغییر ۲ پارامتر ) /
باید یه رابطه بین این دوتا پیدا کنیم و مجهول رو بدست بیاریم /ولی ی رابطه ای ک توی شرایط سوال ثابتتتت باشه/
مثلا اگه تغییر دما رخ بده ka ثابت نیست / یا مثلا اینجا چون آلفا کوچکتر از ۱ هست ، تغییر حجم بر روی الفا هم تاثیر دارع و آلفا ثابت نیست
پس مجبوریم ka ک توی هر ۲ شرایط این سوال ثابت هست رو بدست بیاریم / و توی شرایط ۲ استفادش کنیم تا حجم محلول پیدا شه
-
Sara_R خب ببینید / وقتی تغییر حجم صورت و ph صورت میگیره ( تغییر ۲ پارامتر ) /
باید یه رابطه بین این دوتا پیدا کنیم و مجهول رو بدست بیاریم /ولی ی رابطه ای ک توی شرایط سوال ثابتتتت باشه/
مثلا اگه تغییر دما رخ بده ka ثابت نیست / یا مثلا اینجا چون آلفا کوچکتر از ۱ هست ، تغییر حجم بر روی الفا هم تاثیر دارع و آلفا ثابت نیست
پس مجبوریم ka ک توی هر ۲ شرایط این سوال ثابت هست رو بدست بیاریم / و توی شرایط ۲ استفادش کنیم تا حجم محلول پیدا شه
hamed bagheri 0 ممنونم🌸