چله پر جایزه آلاء
-
@m-an من دیروز تیکت زدم ولی تا الان پاسخ داده نشده
-
o2QCr8IsVz
-
o2QCr8IsVz
-
@m-an من دیروز تیکت زدم ولی تا الان پاسخ داده نشده
Amirmohamad Khaleghi
من که ۴ روز میشه تیکت زدم ولی جوابی ندادن -
Amirmohamad Khaleghi
من که ۴ روز میشه تیکت زدم ولی جوابی ندادنbahar mohammadi 0 برا تیکت من نوشتن بسته شده
-
Hasti Aghaee سلام تیکت بزن بررسی می کنیم
sohrab
سلام وقت شما بخیر
تیکت بالا نمیاد -
Amirmohamad Khaleghi
من که ۴ روز میشه تیکت زدم ولی جوابی ندادنbahar mohammadi 0 منم همینطور
-
دوستان خوب آلایی ممنون از صبر و معرفت شما که در روزهای سخت مثل همیشه با ما هستید.
به نظر میرسه سرور پایدار تر شده، برای حفظ کیفیت سرویس دهی مجبور هستیم خیلی سریع تعدادی سرور دیگر برای آلاء اضافه کنیم تا بتونیم پاسخگوی 6 میلیون کاربر آلاء باشیم
کمپین "چله پر جایزه آلاء" رو تا انتهای هفته تمدید می کنیم، اگر لحظه ای سایت مشکل داشت در زمان دیگر مجدد امتحان کنید لطفا.
http://alaatv.com/landing/26
اینطوری فکر کنیم عدالت حفظ بشه.ما هم شبانه روزی در تلاشیم که بتونیم مشکلات رو خیلی سریع بر طرف کنیم.
-
من تخفیف ۱۰۰ درصد گرفتم ولی اعمال نشد اسکرین دادم تیکت بدوناسخ بسته شد
-
سلام. انار طلایی چیه؟ قبل از ایرادات سایت یه بار انار رو دیدم با ۸ تا شانس ولی سایت خطا داد. الان شانس صفره و خبری هم انار طلایی نیست!
کسی میدونه فلسفه انار طلایی چی بود؟ کنجکاو شدم
@sara-83
سلام
بله متاسفانه توی توضیحات نوشته بود که به ازای هر درس راه ابریشمی که تابحال داشتید یه انار شانس بیشتر دارید ولی برای من کلا ۵ تا شانس زده بودپرسیدم و جواب ندادن خانم مدیر):
انار طلایی مخصوص کسایی هست که پک راه ابریشم رو خریداری کردن -
در مورد کد تخفیف و شانس ها اگر مشکلی هست تیکت بزنید
تیکتهایی که بدون پاسخ بسته شدن هم پیگیری میشه
انار طلایی برای کسانی هست که پک کامل رو تهیه کرده بودن
تعداد شانسهای شما برابر با تعداد دروس راه ابریشم هست که از آذرماه ۹۹ تا آذر ماه ۱۴۰۰ تهیه کردین -
@m-an
سلام ببخشید یه سوال داشتم.من وقتی روی لینک تخفیفی که برام فرستاده شده میزنم محصولات رو تخفیف خورده میاره ولی وقتی به سبد خریدم اضافه میکنم محصول مورد نظرم رو تخفیف اعمال نمیشه رو محصول. خواستم علت رو جویا بشم. ممنون میشم پاسخ بدیداین پست پاک شده! -
@m-an
سلام ببخشید یه سوال داشتم.من وقتی روی لینک تخفیفی که برام فرستاده شده میزنم محصولات رو تخفیف خورده میاره ولی وقتی به سبد خریدم اضافه میکنم محصول مورد نظرم رو تخفیف اعمال نمیشه رو محصول. خواستم علت رو جویا بشم. ممنون میشم پاسخ بدیدsana shokuhiasl
@M-an
من هر کاری میکنم تخفیف اعمال نمیشه چندین بار هم چند روزه امتحان میکنم و حتی اخرین بار که امتحان کردن درصد تخفیف رو حتی اشتباه میزنه و وقتی به درگاه بانک میری پرداخت کنی هم تخفیف نمیزنه .ممنون میشم راهنمایی کنید. -
سلام من تخفیف 70 برام زد میخوام الان بخرم ولی نمیاره چی کار کنم؟
MasoumehSadat Ghadamgahi سلام داداش دقیقا همین اتفاق واسه منم افتاده از خود شب یلدا تا الان دارم تیکت میزنم ولی هیچی به هیچی
-
دوستان کد معرف بزنید شانس دوباره بگیرید KWH8IfPaeO
-
سلام کی قرعه کشی انجام میشه؟
-
سلام من تازه وارد الا شدم چطور باید فیلما رو دانلود کرد جزوات کجا هستن؟
-
من میخواستم عضو گروه انسانیا بشم چطور میتونم راهنمایی لطفااا