امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
خواهشا نظرتون رو بگید شمایی که راه ابریشم دارید
-
الان دهم هستید یا سال بعد میرید دهم؟؟؟
به نظر من از دهم زوده شما از تابستون یازدهم (تابستون سالی که میری یازدهم)بگیری میتونی خیلی آروم و ریلکس بدون اضطراب و دقیق با راه ابریشم بیای جلو -
Reza Liryaee بنظر من میتونه بهتون کمک کنه از پایه و هم اینکه دقیق میتونین کنکوری پیش ببرین از همین اول راه
من اگه برگردم به دهم قطعا همون موقع راه ابریشم رو میخرم که الان استرس تموم نشدنش رو نداشته باشم -
Reza Liryaee زوده داداش من، برو عشق و حالتو کن. راه ابریشم که از مرداد شرو شد، فقط دهم رو جمع کرد بعدش دوباره از اول رفت جلو
حالا اینا به کنار الان وسط ترمه، نگو که نهمی
خودتو اذیت نکن -
Reza Liryaee سلام.بنظر من شیمی شو بگیر،چون شیمی خیلی بهت کمک میکنه و چند برابر از صفرتاصد ها بهتره،قطعا اگر شیمی رو بگیری ضرر که نمیکنی هیچ از خیلیا هم میفتی جلو به جرات دارم اینو میگم.ریاضی شو هم اول صفرتاصد اقای ثابتی رو ببین اگ ارتباط گرفتی راه ابریشمشو الان بگیر خیلی کمکت میکنه(گر ارتباط باهاش برقرار کنی)....کلا بنظر من اگر میخوای با الا و راه ابریشم پیش بیای الان بگیر چون ممکنه تا دوسال بعد که کنکور داری گرون بشه،همچنین الان که بگیری تا اون موقع اپدیتش مجانی واست گذاشته میشه
-
هنوز کلاس دهم نیستی؟؟؟؟؟اگ نهمی بشین بخون واسه تیزهوشان برادر من...بری تیزهوشان که صد برابر بهتره
-
Reza Liryaee انگار که نهم هستید اون طور که تو تاپیک گفتید
اگر نهم هستید که مدرسه ی تیزهوشان نیستید منطقی تر اینه که برای تیزهوشان بخونید و برای فهمیدن مفاهیم تلاش کنید
اما اگر نهم هستید که الان هم مدرسه ی تیزهوشان هستید (اون هایی که تیزهوشانی هستن در دوره اول مستقیم به تیزهوشان دوره ی دوم هدایت می شن البته با شرط معدل )به نظرم اگه توانایی اش رو داری و علاقه داری( نه با زور خانواده ) تهیه کنی عالی می شه و به قول اقای ثابتی می رسی چندین بار دوره کنی .من خودم نهم در مدرسه ی تیزهوشان هستم و همه ی راه ابریشم ها رو دارم ،(البته عمومی ها رو با تخفیف ۱۰۰ درصد یلدا گرفتم )و گرنه قرار نبود بخرم چون معلوم نیست حذف هستن یا خیر
چون علاقه اش رو دارم الان خیلی جلو هستم.
تو فرسنگ ها دو و سه شاید باشم ولی خیلی عالی بستم
به نظرم اگه توانایی اش رو دارید این کار رو بکنید اگه نه کلا کنکوری خوندن رو فعلا نگه دارید یا با رایگان ها جلو برید
در ضمن اگه الان بخرید ارزون تر هست تا اینکه سال های بعد بخرید و اینکه اپدیت ها رو به صورت رایگان خواهید داشت -
Reza Liryaee اگر دهم هستید هم مثل نهم تیزهوشان عمل کنید که توضیح دادم
-
داداش من همسن تو بودم پلستیشن میزدم و عصرا میرفتم فوتبال! برو حال کن از نوجوانیت!
-
نه من نمیخوام برم جلو تر میخوام با استفاده از اون دهیم رو کامل ببندم بنظرت خوبه تهیه کنم یا با درد نمیخوره
منظورم اینه نکته به نکته همه درس هارو میگه؟ -
شمام نهم هستید؟
-
Reza Liryaee بله پایین توضیح دادم
-
Reza Liryaee در خواهشا نظرتون رو بگید شمایی که راه ابریشم دارید گفته است:
سلام به دوستان گرامی
من میخوام برم دهم
میخوام راه ابریشم رو تهیه کنم
به نظرتون راه ابریشم به کارم میاد یعنی برا من که از دهم خیلی کم بلدم به دردم میخوره
یا صرفا برای افراد کنکوری هست
منظورم اینه که مطالب کامل تدریس میشن؟
یا نکات مهم
هدف این دوره بیشتر برای کنکوری هاست؟
خواهشا کمک کنید
میخوای بری دهم. الان نهمی. الان رو از زندگی لذت ببر
تا یه مدت خییییلی زیادی تو زندگیت ، دیگه یه بازه ای مثل هفتم تا نهم که خیلی بیکاری پیدا کنی ، نیستش
اینو یه فرد کنکوری داره بهت میگه که پشیمونه از اتلاف اون بازه 3 ساله
ولی از دهم به بعد ، اگر میخواین بگیرین ، فقط شیمی رو بگیرین و اونو هم پایه به پایه جلو بیاین چون حجمش خیییلی زیاده
بقیه درسارو خودت بخون
اگه دیگه میخوای خیییلی سنگ تموم بذاری ، یازدهم رسیدی (به شرطی که دهم عالی خونده باشی) ریاضی رو بگیر. اونجوری خیلی بهتره
ولی اگر دهم رو خوب نخوندی ، خریدن راه ابریشم اشتباهه. اون موقع تو یازدهم باید سعی کنی ریاضی رو خوب بخونی که برای دوازدهم اماده باشی.
هرچی با پایه قوی تر بری سراغ راه ابریشم ریاضی ، بیشتر خوش به حالته
-
سلام به نظرم زوده بهتره شما با مد پیش برین و بعد دهم تهیه کنین البته اینو هم بگم ریاضی و فیزیک راه ابریشم برا کنکور اوکیه چون تستی یاد میده ولی برا تشریحی ینی امتحانای مد باید سر کلاس هم خوب گوش بدین ک مشکلی پیش نیاد
ولی شیمی و زیست رو حتما تهیه کنین چون عالین و من پیشرفتم رو کامل حس کردم باهاش -
Reza Liryaee دوست عزیز من تا همین آذرماه سال دوازدهمم فکر کنکور و درسم نبودم
خداراشکر درسمم خوبه
به خودت فشار بیاری یه جایی خسته میشی خدایی ناکرده
الان آرام آرام فیلم های صفر تا صد رایگان را ببین بعد یازدهم که رفتی راه ابریشمو ببین که یه مروری بشه و تست بزنی باهاشالان همین راه ابریشم درسته تدریس داره ولی من و دوستانی که این درس هارا قبلا یکبار دیدیم و به گوشمون خورده میفهمیم چی میگن و شما ها ابتدا باید بفهمین اصلا درس موضوعش چیه و این فقط در تدریس های صفر تا صد یا با دبیر مدرسه هست که قشنگ مطلب جا بیفته در مرحله بعد بیایین نکات راه ابریشمو بخونین