راه ابریشم زبان انگلیسی
-
Yegane Dehqan خیلی ممنون بابت راهنماییتون من پیله شو نگاه کردم خیلی خوب بود ولی نمی دونم الان تو این زمان کم چطور برسونم ؟
@حامد-صباحی میرسونید ان شاءالله ولی خب مثلا هر روز ۱ ساعت یا باتوجه به تواناییتون وقت بزارید برای زبان و مخصوصا لغات
هر روز تا میتونییی لغات بخون . -
@حامد-صباحی میرسونید ان شاءالله ولی خب مثلا هر روز ۱ ساعت یا باتوجه به تواناییتون وقت بزارید برای زبان و مخصوصا لغات
هر روز تا میتونییی لغات بخون . -
این پست پاک شده!
hasan alishakeri تموم شد؟خیلی تاثیرگذار بود
-
@حامد-صباحی سلام.درباره زبان انگلیسی اول باید لغت بلد باشی.روش خوندن لغت هم اگه دوس داشتی چجوریه بگو تا جداگانه بگم.برای بقیه مباحث استاد چیذری خوب تدریس میکنن ولی سرعتشون خیلی بالاست.یعنی باید حواست باشه که یه ثانیه از فیلم رو از دست ندی.
در ضمن اینو بگم که هیچکس با درسنامه توی هیچ درسی قوی نمیشه.برای قوی شدن فقط تست زدن لازمه.برای همین سعی کن زیاد وسواس برای درسنامه به خرج ندی.بیشتر حواست رو بزار برای تست ها.یا علی -
@حامد-صباحی سلام.درباره زبان انگلیسی اول باید لغت بلد باشی.روش خوندن لغت هم اگه دوس داشتی چجوریه بگو تا جداگانه بگم.برای بقیه مباحث استاد چیذری خوب تدریس میکنن ولی سرعتشون خیلی بالاست.یعنی باید حواست باشه که یه ثانیه از فیلم رو از دست ندی.
در ضمن اینو بگم که هیچکس با درسنامه توی هیچ درسی قوی نمیشه.برای قوی شدن فقط تست زدن لازمه.برای همین سعی کن زیاد وسواس برای درسنامه به خرج ندی.بیشتر حواست رو بزار برای تست ها.یا علیalireza abdi 0 سلام خوبی
روش خوندن لغتو به من میگی لطفا -
alireza abdi 0 سلام خوبی
روش خوندن لغتو به من میگی لطفاPaeez A سلام.ممنونم.راه ابریشم زبان رو داری؟؟؟
-
@حامد-صباحی روش خوندن لغت زبان انگلیسی(البته برای راه ابریشمی ها):
اول اینکه هر لغت رو در یک جمله فارسی به کار ببرید
یعنی یه جمله میگی که معنای فارسی لغت مدنظر تو جمله باشه.بعد به جای معنی فارسی از کلمه انگلیسی استفاده میکنی.جمله ها رو توی دفترچه لغت یادداشت میکنی و تا روز کنکور مرور میکنی.البته این روش تو پیج آلاء هست(پست روش خواندن زبان کنکور) پس بیشتر از این توضیح نمیدم فقط دو تا نکته خیلی مهمه.
نکته اول:بعضی وقتا باید برای یه لغت چندتا جمله بنویسی چون چندتا معنی داره هر معنی یه جمله.
نکته دوم:جمله یه طوری باشه که اگه معنی لغت یادت نبود بشه از روی جمله حدس زد.
تکنیک های دیگه ای هم هست مثل استفاده از لغت زبان توی جمله انگلیسی ولی برای دوستانی که تو زبان ضعیفن به کار نمیاد.یا صدا ضبط کردن و گوش کردن که خب همیشه کاربرد نداره و برای تایم های اتلافی مفیده.
خلاصه که اگه می خواید لغت بخونید روخوانی عادی به کار نمیاد باید موقع خوندن لغت فسفر بسوزنید.مثلا تست لغت بزنید یا برای هر لغت جمله فارسی یا انگلیسی بگید و.....اما جملات فارسی بهتره یادداشت بشن چون خیلی در زمان مرور میتونه مفید باشه.یا علی -
Paeez A سلام.ممنونم.راه ابریشم زبان رو داری؟؟؟
alireza abdi 0 بله اما شروعش نکردم هنوز
-
@حامد-صباحی روش خوندن لغت زبان انگلیسی(البته برای راه ابریشمی ها):
اول اینکه هر لغت رو در یک جمله فارسی به کار ببرید
یعنی یه جمله میگی که معنای فارسی لغت مدنظر تو جمله باشه.بعد به جای معنی فارسی از کلمه انگلیسی استفاده میکنی.جمله ها رو توی دفترچه لغت یادداشت میکنی و تا روز کنکور مرور میکنی.البته این روش تو پیج آلاء هست(پست روش خواندن زبان کنکور) پس بیشتر از این توضیح نمیدم فقط دو تا نکته خیلی مهمه.
نکته اول:بعضی وقتا باید برای یه لغت چندتا جمله بنویسی چون چندتا معنی داره هر معنی یه جمله.
نکته دوم:جمله یه طوری باشه که اگه معنی لغت یادت نبود بشه از روی جمله حدس زد.
تکنیک های دیگه ای هم هست مثل استفاده از لغت زبان توی جمله انگلیسی ولی برای دوستانی که تو زبان ضعیفن به کار نمیاد.یا صدا ضبط کردن و گوش کردن که خب همیشه کاربرد نداره و برای تایم های اتلافی مفیده.
خلاصه که اگه می خواید لغت بخونید روخوانی عادی به کار نمیاد باید موقع خوندن لغت فسفر بسوزنید.مثلا تست لغت بزنید یا برای هر لغت جمله فارسی یا انگلیسی بگید و.....اما جملات فارسی بهتره یادداشت بشن چون خیلی در زمان مرور میتونه مفید باشه.یا علیalireza abdi 0 ینی مثلا بگم
(برای نوشتن از pen استفاده میکنن)یا کلا اشتباه فهمیدم منظورتو
-
این پست پاک شده!
واقعا برات متاسفم که تصور بچه ها رو از استاد چیذری خراب میکنی!!
آدم وقتی بدی های یه محصولی رو میگه خوبی هاش رو هم میگه
مگه پدرکشتگی داری با استاد یا آلا؟
این همه آدم راه ابریشم دارن و ازش راضین حالت تاپیک خودت بس نبود اینجا هم میای میگی خیلی بده نخر؟!
واقعا که -
سلااام من راضیم ولی باز نمونه تدریس ایشون رو ببین بعد بخر
-
این پست پاک شده!
hasan alishakeri
ولی نظرات من و بچه هایی که از این محصول استفاده میکنن اینو نمیگه! -
-
سلام من زبان تقریبا صفر بود و تو آزمون ها همیشه زیر ۲۰درصد میزدم ولی آزمون پیش ۴۷زدم واقعا تدریس آقای چیذری عالیه درسته تند درس میدن ولی همه چی رو میگن همه آنچه که لازمه
من که راضی بودم
و اینکه کارشون تست و واسه همین وقت داری بیشتر خودت بخونی و تست و هر چی بیشتر خودت تست بزنی بهتره -
سلام من زبان تقریبا صفر بود و تو آزمون ها همیشه زیر ۲۰درصد میزدم ولی آزمون پیش ۴۷زدم واقعا تدریس آقای چیذری عالیه درسته تند درس میدن ولی همه چی رو میگن همه آنچه که لازمه
من که راضی بودم
و اینکه کارشون تست و واسه همین وقت داری بیشتر خودت بخونی و تست و هر چی بیشتر خودت تست بزنی بهترهLeila Khosrojerdi بیشتر تست
یعنی حجم تدریسشون خیلی کمتر از تسته
و بعضی از نکات اضافی رو در قالب تست میگن -
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
آدم باید خودش یه چیزایی رو رعایت کنه
وقتی نفهمه بهش میفهمومن -
ی چیزی رو نگم رو دلم میمونه .....
ببینید بچه ها کسی که میخواد الان راه ابریشم بگیره خب قطعا سه ماه از بچه های دیگه عقب و زبان واقعا ی درس پیوسته هست من خودم ماه پیش راه ابریشم زبان گرفتم و روندم اینجوری بود که اول پیله رو دیدم و بعد درسنامه های هر فرسنگ تا فرسنگ ۴و بعد برگشتم خودم خوندم تستای آموزش زدم و تحلیل استاد دیدم و بعد ادامه فرسنگ ها و الان که موقع جمع بندی برگشتم کنکورچه ها و تست های تسلط رو هم میزنم
و جایی برخورد نکردم که استاد بگه اینو قبلاً گفتم و من ندیده باشم مگر انگشت شمار ...... -
ی چیزی رو نگم رو دلم میمونه .....
ببینید بچه ها کسی که میخواد الان راه ابریشم بگیره خب قطعا سه ماه از بچه های دیگه عقب و زبان واقعا ی درس پیوسته هست من خودم ماه پیش راه ابریشم زبان گرفتم و روندم اینجوری بود که اول پیله رو دیدم و بعد درسنامه های هر فرسنگ تا فرسنگ ۴و بعد برگشتم خودم خوندم تستای آموزش زدم و تحلیل استاد دیدم و بعد ادامه فرسنگ ها و الان که موقع جمع بندی برگشتم کنکورچه ها و تست های تسلط رو هم میزنم
و جایی برخورد نکردم که استاد بگه اینو قبلاً گفتم و من ندیده باشم مگر انگشت شمار ......Leila Khosrojerdi
بروبکس چرا ول نمیکنید.
Take it easy
-
Leila Khosrojerdi
بروبکس چرا ول نمیکنید.
Take it easy
علی راستگو
باشه