"یادمون نره" های زیست !!!
-
سلام
خیلی ممنون خواهرم
چرا جواب سوالمو نمیدی؟ بقیه دین و زندگی رو هم میذاری؟؟
خیلی بهش نیاز دارم.تشکرfarbod
سلام.
اول اینکه ممنونم که پست هامو با جدیت دنبال میکنی
دوم اینکه اینجا تاپیک خورده "زیست" ، بعد شما از دین و زندگی حرف میزنید؟؟ تو پست خودش لطفاً
سوم اینکه جواب سوالتونو دوستان داده بودن، منم که هرروز دارم مطلب اصافه میکنم ، اگه وقفه افتاد سوال کن...
چهارم اینکه خوشحالم که دینی رو 100 زدین .
پنجم اینکه من زیاد آنلاین نمیشم، سوالاتونو از آقای @alireza-yousefi75yahoo-com یا خانم @فاطمه-کنکوری یا دیگر اعضای فعال و البته دلسوز انجمن بپرسین، ایشون هم اطلاعات کاملی دارن و تو جواب دادن کم نمیذارن
و خر اینکه شاد و پیروز باشید -
farbod
سلام.
دوم اینکه اینجا تاپیک خورده "زیست" ، بعد شما از دین و زندگی حرف میزنید؟؟ تو پست خودش لطفاً
سوم اینکه جواب سوالتونو دوستان داده بودن، منم که هرروز دارم مطلب اصافه میکنم ، اگه وقفه افتاد سوال کن...
پنجم اینکه من زیاد آنلاین نمیشم، سوالاتونو از آقای @alireza-yousefi75yahoo-com یا خانم @فاطمه-کنکوری یا دیگر اعضای فعال و البته دلسوز انجمن بپرسین، ایشون هم اطلاعات کاملی دارن و تو جواب دادن کم نمیذارن
و خر اینکه شاد و پیروز باشیدPeGaH
چقدر جدي -
farbod
سلام.
و خر اینکه شاد و پیروز باشید -
farbod
بیشترین چین خوردگی بین کل موجودات مربوط به پریمات ها یا همون نخستی هاست (با توجه به دارا بودن ویژگی یادگیری پیچیده و رفتار حل مسئله) .
ولی بین پریمات ها مسلماً انسان چین خوردگی بیشتری تو قشر مخش داره.
پس در کل انسان بیشترین چین خوردگی رو داره، ولی اگه انسان نبود پریمات ها هم میتونه درست باشه.
(این تحلیل شخصی منه و 100% نمیتونه جواب درستی باشه، و هرچی بلد بودمو گفتم، امیدوارم مفید باشه) -
-
-
-
-
-