راه ابریشم زبان انگلیسی
-
سلام من زبان تقریبا صفر بود و تو آزمون ها همیشه زیر ۲۰درصد میزدم ولی آزمون پیش ۴۷زدم واقعا تدریس آقای چیذری عالیه درسته تند درس میدن ولی همه چی رو میگن همه آنچه که لازمه
من که راضی بودم
و اینکه کارشون تست و واسه همین وقت داری بیشتر خودت بخونی و تست و هر چی بیشتر خودت تست بزنی بهتره -
سلام من زبان تقریبا صفر بود و تو آزمون ها همیشه زیر ۲۰درصد میزدم ولی آزمون پیش ۴۷زدم واقعا تدریس آقای چیذری عالیه درسته تند درس میدن ولی همه چی رو میگن همه آنچه که لازمه
من که راضی بودم
و اینکه کارشون تست و واسه همین وقت داری بیشتر خودت بخونی و تست و هر چی بیشتر خودت تست بزنی بهترهLeila Khosrojerdi بیشتر تست
یعنی حجم تدریسشون خیلی کمتر از تسته
و بعضی از نکات اضافی رو در قالب تست میگن -
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
آدم باید خودش یه چیزایی رو رعایت کنه
وقتی نفهمه بهش میفهمومن -
ی چیزی رو نگم رو دلم میمونه .....
ببینید بچه ها کسی که میخواد الان راه ابریشم بگیره خب قطعا سه ماه از بچه های دیگه عقب و زبان واقعا ی درس پیوسته هست من خودم ماه پیش راه ابریشم زبان گرفتم و روندم اینجوری بود که اول پیله رو دیدم و بعد درسنامه های هر فرسنگ تا فرسنگ ۴و بعد برگشتم خودم خوندم تستای آموزش زدم و تحلیل استاد دیدم و بعد ادامه فرسنگ ها و الان که موقع جمع بندی برگشتم کنکورچه ها و تست های تسلط رو هم میزنم
و جایی برخورد نکردم که استاد بگه اینو قبلاً گفتم و من ندیده باشم مگر انگشت شمار ...... -
ی چیزی رو نگم رو دلم میمونه .....
ببینید بچه ها کسی که میخواد الان راه ابریشم بگیره خب قطعا سه ماه از بچه های دیگه عقب و زبان واقعا ی درس پیوسته هست من خودم ماه پیش راه ابریشم زبان گرفتم و روندم اینجوری بود که اول پیله رو دیدم و بعد درسنامه های هر فرسنگ تا فرسنگ ۴و بعد برگشتم خودم خوندم تستای آموزش زدم و تحلیل استاد دیدم و بعد ادامه فرسنگ ها و الان که موقع جمع بندی برگشتم کنکورچه ها و تست های تسلط رو هم میزنم
و جایی برخورد نکردم که استاد بگه اینو قبلاً گفتم و من ندیده باشم مگر انگشت شمار ......Leila Khosrojerdi
بروبکس چرا ول نمیکنید.
Take it easy
-
Leila Khosrojerdi
بروبکس چرا ول نمیکنید.
Take it easy
علی راستگو
باشه -
علی راستگو
باشهLeila Khosrojerdi دمت گرم.
-
alireza abdi 0 ینی مثلا بگم
(برای نوشتن از pen استفاده میکنن)یا کلا اشتباه فهمیدم منظورتو
Paeez A نه منظورمو درست فهمیدی فقط جمله ت ایراد داره چون اینجا معنی pen میتونه مداد باشه.یه جمله ای به کار ببر که pen داخلش فقط معنی خودکار بده نه چیز دیگه ای