خرابی سایت
-
بچهها به نظر میرسه سرور پایدار تر شده، برای حفظ کیفیت سرویس دهی مجبور هستیم خیلی سریع تعدادی سرور دیگر برای آلاء اضافه کنیم تا بتونیم پاسخگوی 6 میلیون کاربر آلاء باشیم
اگر لحظه ای سایت مشکل داشت در زمان دیگر مجدد امتحان کنید لطفا.
ما هم شبانه روزی در تلاشیم که بتونیم مشکلات رو خیلی سریع بر طرف کنیم. -
بچهها به نظر میرسه سرور پایدار تر شده، برای حفظ کیفیت سرویس دهی مجبور هستیم خیلی سریع تعدادی سرور دیگر برای آلاء اضافه کنیم تا بتونیم پاسخگوی 6 میلیون کاربر آلاء باشیم
ما هم شبانه روزی در تلاشیم که بتونیم مشکلات رو خیلی سریع بر طرف کنیم.@m-an خدارو شکر،ممنون بابت زحماتتون خسته نباشید
-
ما هم شبانه روزی در تلاشیم که بتونیم مشکلات رو خیلی سریع بر طرف کنیم.@m-an
سلام
خیلی مرسی بابت زحماتتون -
Ali Zahiri برادر وقتی ک درست هست برو توی پنل بیرون نیا بعد لینک ها رو تک تک با دانلود منیجر یک لیست ازشون بساز بزن دانلود من توی 18 ساعت 80 تا فیلم دانلود کردم شیمی :|
اره سرعت دانلود مولایی میزنه
-
بچه ها سرعت سایت چطوره؟
دانش-آموزان-آلاء@m-an سالمه
-
بچه ها سرعت سایت چطوره؟
دانش-آموزان-آلاء@m-an خوبه خداروشکر
-
بچه ها سرعت سایت چطوره؟
دانش-آموزان-آلاء@m-an
یک ذره کنده گاهی قاطی میکنه ولی خوبه -
پاسخ: خرابی سایت
-
این پست پاک شده!
-
بچه ها سرعت سایت چطوره؟
دانش-آموزان-آلاء@m-an خطای ۵۰۰ داد
-
بچه ها سرعت سایت چطوره؟
دانش-آموزان-آلاء@m-an درود و دوصد بدرود
این خطای ۵۰۰ چی میگه؟
چیکار باید کرد که این نیاد؟
من کامپیوترم رو کلا یه دور اپگرید کردم باز مشکل داره.
ولی مثلا تو آپارات میرم فیلم ها با شرعت پخش میشه . -
@m-an درود و دوصد بدرود
این خطای ۵۰۰ چی میگه؟
چیکار باید کرد که این نیاد؟
من کامپیوترم رو کلا یه دور اپگرید کردم باز مشکل داره.
ولی مثلا تو آپارات میرم فیلم ها با شرعت پخش میشه .mahdi shokry بجا اپگرید زحمت میکشیدی توی نت سرش میکردی ارور 500 رو میفهمیدی مشکل از چی هست ( مشکل از سرور ها هست به سایت و گردانندگانش بر میگرده )
-
سایت خراب شد
-
خسته شدیم دوباره سایت رفت رو هوا
-
گفتن سرور جدید اضافه میکنیم درست میشه
ولی خرابه -
قلبم درد گرفت . سایت درسته برای من هی
-
mahdi shokry بجا اپگرید زحمت میکشیدی توی نت سرش میکردی ارور 500 رو میفهمیدی مشکل از چی هست ( مشکل از سرور ها هست به سایت و گردانندگانش بر میگرده )
مجتبی ازاد در خرابی سایت گفته است:
mahdi shokry بجا اپگرید زحمت میکشیدی توی نت سرچ
میکردی ارور 500 رو میفهمیدی مشکل از چی هست ( مشکل از سرور ها هست به سایت و گردانندگانش بر میگرده ) -
@m-an سلام
ببخشید اینجا می پرسم
ولی امکان داره دوره صفر تا صد فیزیک آقای یاری با توجه به ایام امتحانات با سرعت بیشتری منتشر بشه؟؟؟
چون دیروز پس از چند روز وقفه، اکثر دوره ها پیشرفت خوبی تو روند انتشار شون رخ داد
اگه امکان داره این اتفاق برای فیزیک آقای یاری هم رخ بده.
ممنون