استرس وحشتناک
-
بچه ها من فردا امتحان ریاضی نوبت اول دارم و چون از این درس ترس دارم یه استرس وحشتناااااک تمام وجودم و فرا گرفته
چیکار کنم بنظرتون دارم دیوونه میشم
میترسم برم سر جلسه و سوالات رو ببینم هیچی یادم نیاد که بنویسم
شما میدونید اگه این ترم بیفتم امتحان پاسی رو کِی باید بدم؟
ممنون میشم جواب بدین -
چرا ترس؟
نخوندی یا خوندیو استرس داری؟ -
اصلااااا نگران نباش امتحان تشریحی صد بار راحت تر و بهتر بگم "بهتر" از ازمون تستیه
مخصوصا ترمه که عالی
خودتم میگی سنگ جلوت فقط ترسته.. و گرنه درسو خوندی
فردا فقططط یک اروم باش دوم فففققططط فرمولای تو کتاب حفظ باش اما کاملل سوم هم ......... خودت بهترین راهنمای خودتی -
سلام عزیزم برای کاهش استرست برو نمونه سوال های نوبت اول مدارس مختلف و حل کن اگه بتونی حلشون کنی استرست کم میشه استرش شب امتحان طبیعیه حتی اگه نمره خوبی هم نیاری نوبت دوم جبران می کنی نگران نباش
-
بچه ها من فردا امتحان ریاضی نوبت اول دارم و چون از این درس ترس دارم یه استرس وحشتناااااک تمام وجودم و فرا گرفته
ممنون میشم جواب بدینShadab Rad
سلام وقتتون عالی و بخیر
دخترجان ازالان داری فکرمیکنی به افتادن؟
این چه کاریه؟
بعدم شما میری خیلی راحت هرچی بلدی رو برگه پیاده میکنی میای اصلا کار سختی نیست خواهرمن
استرس هم نداشته باش یا قبول میشی یا قبول نمیشی یعنی من اینهمه سال استرس داشتم هیچی نشد ولی الان کلا بیخیالم یعنی میخونم ولی بیخیالم استرس ندارم
بعد همین استرست میدونستی باعث میشه سر جلسه ازمون هیچی یادت نیاد؟
و اینکه سعی کن با ریاضی دوست بشی -
چرا ترس؟
نخوندی یا خوندیو استرس داری؟عباس زنگارکی خوندم تقریبا ولی احساس میکنم هیچی بلد نیستم
نمونه سوال میزارم جلوم نمیتونم حل کنم اصلا -
اصلااااا نگران نباش امتحان تشریحی صد بار راحت تر و بهتر بگم "بهتر" از ازمون تستیه
مخصوصا ترمه که عالی
خودتم میگی سنگ جلوت فقط ترسته.. و گرنه درسو خوندی
فردا فقططط یک اروم باش دوم فففققططط فرمولای تو کتاب حفظ باش اما کاملل سوم هم ......... خودت بهترین راهنمای خودتیheydar taherinejad مرسی از کمکتون
-
سلام عزیزم برای کاهش استرست برو نمونه سوال های نوبت اول مدارس مختلف و حل کن اگه بتونی حلشون کنی استرست کم میشه استرش شب امتحان طبیعیه حتی اگه نمره خوبی هم نیاری نوبت دوم جبران می کنی نگران نباش
Masomeh 0 اگه بیفتم کِی باید امتحان بدم؟
-
Shadab Rad
سلام وقتتون عالی و بخیر
دخترجان ازالان داری فکرمیکنی به افتادن؟
این چه کاریه؟
بعدم شما میری خیلی راحت هرچی بلدی رو برگه پیاده میکنی میای اصلا کار سختی نیست خواهرمن
استرس هم نداشته باش یا قبول میشی یا قبول نمیشی یعنی من اینهمه سال استرس داشتم هیچی نشد ولی الان کلا بیخیالم یعنی میخونم ولی بیخیالم استرس ندارم
بعد همین استرست میدونستی باعث میشه سر جلسه ازمون هیچی یادت نیاد؟
و اینکه سعی کن با ریاضی دوست بشیgomnam gharib خیلی میترسم واقعا
امیدوارم حداقل پاس بشم -
بخاطر اینه ک کامل مسلط نیستی
والا
بشین تا فردا سوال های کتاب و نمونه هایی ک دبیرت سر کلاس برات حل کرده رو تمرین کن -
gomnam gharib خیلی میترسم واقعا
امیدوارم حداقل پاس بشمShadab Rad
سوال زیادحل کن
بعد پاس که قطعا میشی به امید خدا نگران نباش -
بخاطر اینه ک کامل مسلط نیستی
والا
بشین تا فردا سوال های کتاب و نمونه هایی ک دبیرت سر کلاس برات حل کرده رو تمرین کنMobina Cheperli 0
خدا بخیر بگذرونه فقط -
Shadab Rad
سوال زیادحل کن
بعد پاس که قطعا میشی به امید خدا نگران نباشgomnam gharib پاس بشم کل آلاخونه رو شیرینی میدم
-
gomnam gharib پاس بشم کل آلاخونه رو شیرینی میدم
Shadab Rad در استرس وحشتناک گفته است:
پاس نشی هم اتفاقی نمیوفته...
خیلی بولدش کردی برا خودت وگرنه اونقدرم مهم و حیاتی نیست -
پاس نشی هم اتفاقی نمیوفته...
خیلی بولدش کردی برا خودت وگرنه اونقدرم مهم و حیاتی نیست@f-seif-0 اونوقت نباید دی ماه سال بعد امتحان بدم؟این خودش خیلی معضل بزرگیه
-
@f-seif-0 اونوقت نباید دی ماه سال بعد امتحان بدم؟این خودش خیلی معضل بزرگیه
سال بعععععععععععععععد؟
کی همچین حرفی زده اونوقت؟ -
ممنون میشم جواب بدینShadab Rad منم فردا امتحان ریاضی دارمم
️ ان شاءالله هر چی خیره پیش بیاد
امشب نمونه سوال حل کن اگر بلد نبودی جوابشو ببین یاد بگیر چجوری رفته بعد یه بار دیگه خودت حل کن
و مرور هم یادت نره من خودم میرم سر امتحان میدونم خونده بودم اما اون موقع یادم نمیاد
️
-
سال بعععععععععععععععد؟
کی همچین حرفی زده اونوقت؟@f-seif-0 یعنی نباید امتحان بدیم سال بعد؟توی گوگل خوندم
-
@f-seif-0 یعنی نباید امتحان بدیم سال بعد؟توی گوگل خوندم
Shadab Rad اصلا افتادن نداره دی بالای ۷ بشی فکر کنم حله
-
Shadab Rad منم فردا امتحان ریاضی دارمم
️ ان شاءالله هر چی خیره پیش بیاد
امشب نمونه سوال حل کن اگر بلد نبودی جوابشو ببین یاد بگیر چجوری رفته بعد یه بار دیگه خودت حل کن
و مرور هم یادت نره من خودم میرم سر امتحان میدونم خونده بودم اما اون موقع یادم نمیاد
️
اسما نادری من نسبت به ریاضی فقط این حسو دارم که هرچقدم خونده باشم هیچی یادم نمیاد سر جلسه
با بقیه دروس اوکیم
امیدوارم همون ده رو بگیرم که دیگه خلاص شم از این استرس