مشکل خوندن
-
سلامم دوستان راه ابریشمی من تو زیست خوندن مشکل دارم از اول سال که راه ابریشم رو تهیه کردم به جز درسنامه از تست هاش استفاده نکردم یعنی نتونستم و بیشتر از کتاب زیست خیلی سبز برای تست استفاده کردمم
نمیدونم چیکار کنم خواهش میکنم کمکم کنید
اصلا با راه ابریشم نمیتونم هماهنگ بشم
کدومو تست بزنم خیلی سبز یا راه ابریشم؟
راه ابریشم همش باید فیلم ببینی و کلی وقت میگیره و تست هاشم خیلی قاطیه م، مثلا میخوام گفتار ۱ فصل ۱ زیست دوازدهم رو تست بزنم اصلا تست هاشو پیدا نمیکنم یا اگه هم پیدا کنم خیلی طول میکشه
چیکار کنم؟
#دانش-آموزان-آلا
#دانش-آموزان-راه-ابریشم -
سلامم دوستان راه ابریشمی من تو زیست خوندن مشکل دارم از اول سال که راه ابریشم رو تهیه کردم به جز درسنامه از تست هاش استفاده نکردم یعنی نتونستم و بیشتر از کتاب زیست خیلی سبز برای تست استفاده کردمم
راه ابریشم همش باید فیلم ببینی و کلی وقت میگیره و تست هاشم خیلی قاطیه م، مثلا میخوام گفتار ۱ فصل ۱ زیست دوازدهم رو تست بزنم اصلا تست هاشو پیدا نمیکنم یا اگه هم پیدا کنم خیلی طول میکشه
چیکار کنم؟
#دانش-آموزان-آلا
#دانش-آموزان-راه-ابریشماین پست پاک شده! -
چیکار کنم؟
#دانش-آموزان-آلا
#دانش-آموزان-راه-ابریشمزهره ریحانی سلام اگ با خیلی سبز اوکیی با همون پیش برو بعد ک کلا پایه و دوازدهم تموم شد و ابریشم تموم شد بشیت همونطور قاطی تستاشو بزن البته اگه وقت داشتی
-
سلام هشتگ نزنید برای منشن کردن گروه ها چون بالا نمیان
دانش-آموزان-آلاء -
این پست پاک شده!
-
-
سلام زهره جان توی این بازه برایامادگی بهتر 24 دی ماه بنظرم چاپار رو نگاه کن و گفتار به گفتار همون خیلی سبز از تستایی علامت دارت استفاده کن تا تعداد تستات بره بالا برای هر گفتار حدودا 15 تا 20 تا تست بزنبعد کامل که نیمسال تموم شد برو تستا هم ببین