فیزیک راه ابریشم با استاد کازرانیان یا استاد طلوعی
-
سلام بچه ها...
کسایی ک فیلم های تدریس استاد کازرانیان رو دیدن یا استاد طلوعی بگید کدومشون بهتره هر کدوم چ مزیتایی داره؟؟
برای راه ابریشم کدومشونو انتخاب کنم بهتره؟؟ -
قطعا آقای طلوعی
-
سلام بچه ها...
کسایی ک فیلم های تدریس استاد کازرانیان رو دیدن یا استاد طلوعی بگید کدومشون بهتره هر کدوم چ مزیتایی داره؟؟
برای راه ابریشم کدومشونو انتخاب کنم بهتره؟؟Ali Panahi 0
سلام
ببین قطعا بستگی به خودت داره؛ یکی با استاد کازرانیان حال میکنه یکی با استاد طلوعی...
الان من به شخصه چون از سال دهم با استاد کازرانیان پیش میام با ایشون بیشتر حال میکنم و به نحوه ی تدریس شون عادت کردم...
خودت باید بشینی نمونه تدریس ها رو نگاه کنی و تصمیم بگیری... البته این رو هم بگم ملاک تدریس آقای کازرانیان بیشتر مفهومی بودنه و آقای طلوعی تکنیک...
این رو هم بگم کسایی که میگن با استاد کازرانیان نمیشه نتیجه گرفت به این معنای که خودشون نتونستن... من الان خودم معمولا فیزیک رو در آزمون های قلم چی ۷۰ الی ۹۰ میزنم...
موفق باشی -
سلام بچه ها...
برای راه ابریشم کدومشونو انتخاب کنم بهتره؟؟Ali Panahi 0 من شخصا تدریس آقای کازرانیان رو خیلی قبول دارم چون واقعا بهم کمک میکنه
شمام بستگی به خودتون داره که بخواین فیزیک رو مفهومی بخونین یا اینکه با تکنیک و نکته برین جلو
آقای کازرانیان مفهوم رو خوب انتقال میدن و آقای طلوعی هم نکته و راه حل سریع و تستی -
سلام بچه ها...
برای راه ابریشم کدومشونو انتخاب کنم بهتره؟؟Ali Panahi 0 منم کسی نیسم ک بتونم فرمول زیاد حفظ کنم کازرانیان دارم