فصل 2 فیزیک رو از کجا استارت بزنم با اینکه...
-
سلام رفقا
میخوام فیزیک فصل 2 رو بخونم ،سوالم اینه از اونجایی که فصل 1 رو تا سرعت ثابت فولم و بقیش رو معمولی بلدم ،آیا فصل 2 به فصل 1 ربط داره و اگر بله با تسلط پایین نمیشه روش اوکی بشم و برگردم روی فصل 1 بعدش؟
ممنونم از پاسختون -
سلام رفقا
میخوام فیزیک فصل 2 رو بخونم ،سوالم اینه از اونجایی که فصل 1 رو تا سرعت ثابت فولم و بقیش رو معمولی بلدم ،آیا فصل 2 به فصل 1 ربط داره و اگر بله با تسلط پایین نمیشه روش اوکی بشم و برگردم روی فصل 1 بعدش؟
ممنونم از پاسختونAmir Mohammad 0
سلام
من خودمم دقیقا وضعیت شمارو داشتم فصل یک رو تا سرعت ثابت کامل بلدم بخش شتاب ثابت رو معمولی بعد از اینکه فصل دو رو شروع کردم خیلی راحت از پس تستا براومدم فصل دو به کامل شدن درکمون از فصل یک هم کمک میکنه بعد از اینکه فصل دورو کار کردین دوباره تستای فصل دورو کار کنید خیلی کمکتون میکنه
در واقع سوالات ترکیبی دینامیک و حرکت خیلی آسون تر از سوالای اختصاصی هر فصلن -
Amir Mohammad 0
سلام
من خودمم دقیقا وضعیت شمارو داشتم فصل یک رو تا سرعت ثابت کامل بلدم بخش شتاب ثابت رو معمولی بعد از اینکه فصل دو رو شروع کردم خیلی راحت از پس تستا براومدم فصل دو به کامل شدن درکمون از فصل یک هم کمک میکنه بعد از اینکه فصل دورو کار کردین دوباره تستای فصل دورو کار کنید خیلی کمکتون میکنه
در واقع سوالات ترکیبی دینامیک و حرکت خیلی آسون تر از سوالای اختصاصی هر فصلن@سمیه-صادقلو
یعنی میتونم الان بخونمش درسته؟ -
@سمیه-صادقلو
یعنی میتونم الان بخونمش درسته؟Amir Mohammad 0
اره زودتر شروع کنید -
Amir Mohammad 0
اره زودتر شروع کنید@سمیه-صادقلو همین الان استارت میزنم ممنونم
-
@سمیه-صادقلو همین الان استارت میزنم ممنونم
Amir Mohammad 0
موفق باشید