گدار کافیه؟؟؟
-
سلام دوستان خسته نباشید
ببخشید الان که تو دی ماهیم من برنامه دارم نیم ساله اول رو جمع بندی کنم ، اما خوب متاسفانه فقط تست های اموزشی و خیلیی کم تست تسلط زدم
میخواستم بدونم تست های گدار برای نیم سال ادل کافی هست؟ یا اینکه در کنارش تست های راه ابریشم هم بزنم؟
گدار
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم -
سلام دوستان خسته نباشید
ببخشید الان که تو دی ماهیم من برنامه دارم نیم ساله اول رو جمع بندی کنم ، اما خوب متاسفانه فقط تست های اموزشی و خیلیی کم تست تسلط زدم
میخواستم بدونم تست های گدار برای نیم سال ادل کافی هست؟ یا اینکه در کنارش تست های راه ابریشم هم بزنم؟
گدار
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-ریاضی-راه-ابریشمJasmin_____e Barati وای دقیقاد منم هست😢
-
بستگی به زمان و فرصت داره اگه تمام تلاش رو میکنید قطعا کافی هست
-
سلام دوستان خسته نباشید
گدار
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-ریاضی-راه-ابریشمJasmin_____e Barati اگه وقت ندارین کافیه چون هرگدار درسی حدود ۱۴۰-۵۰ تا تست داره
-
سلام رفقا
میخوام فیزیک فصل 2 رو بخونم ،سوالم اینه از اونجایی که فصل 1 رو تا سرعت ثابت فولم و بقیش رو معمولی بلدم ،آیا فصل 2 به فصل 1 ربط داره و اگر بله با تسلط پایین نمیشه روش اوکی بشم و برگردم روی فصل 1 بعدش؟
ممنونم از پاسختون -
سلام رفقا
میخوام فیزیک فصل 2 رو بخونم ،سوالم اینه از اونجایی که فصل 1 رو تا سرعت ثابت فولم و بقیش رو معمولی بلدم ،آیا فصل 2 به فصل 1 ربط داره و اگر بله با تسلط پایین نمیشه روش اوکی بشم و برگردم روی فصل 1 بعدش؟
ممنونم از پاسختونAmir Mohammad 0 با شتاب ترکیب میشه
-
سلام رفقا
ممنونم از پاسختونAmir Mohammad 0 زیاد ترکیب میشه اگه شتاب و بلد نیستی اول درسنامشو بخون بعد برو سراغ تستا