شما چطوری جمع بندی میکنین؟
-
سلام من راه ابریشمی ام و نمیدونم بعد از تموم کردن هر فرسنگ ، چه جوری مرور و جمع بندی کنم..
در طول فرسنگ هرجایی که واسم نکته دار بود هم خودم نشانه دار کردم ولی بازم یه درسی مثل ریاضی که هر فرسنگش طولانی هست ،موندم چیکارش کنم .
درسی مثل فیزیک چون حجم فرسنگ هاش کمه راحته جمع بندی.
شما بعد تموم شدن فرسنگ چیکار میکنین دقیقا؟
یه چیز دیگه ..
شما خلاصه نویسی هم از فرسنگ ها میکنین؟!
راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضیbahar mohammadi 0 سلام من سعی میکنم ازمون جامع بزنم
اینطور تمام دروسی که خوندم دوره میشه مثلا یه روز کنکور ۹۰، فرداش ۹۱ ، زیادم زمان نمیگیره -
bahar mohammadi 0 سلام من سعی میکنم ازمون جامع بزنم
اینطور تمام دروسی که خوندم دوره میشه مثلا یه روز کنکور ۹۰، فرداش ۹۱ ، زیادم زمان نمیگیره@عباس-منظورتون کتاب های کنکوریم و دور دنیا در ۴ ساعته گاجه ؟ یا از جایی دانلود میکنین اگه کانالی دارین ممنون میشم بفرستین
-
@عباس-منظورتون کتاب های کنکوریم و دور دنیا در ۴ ساعته گاجه ؟ یا از جایی دانلود میکنین اگه کانالی دارین ممنون میشم بفرستین
Man Naffass سلام از گوگل دان کردم با با پاسخ تشریحیش از سایت konkur.in سایت کانون و... سرچ کنید پیدا میکنید
-
bahar mohammadi 0 با استفاده از گدار که برای همهٔ راه ابریشمی ها، رایگان قرار گرفته استفاده کنید
Ali Malti گدار که فقط نیم سال اول دوازدهمه
-
B bahar mohammadi 0 marked this topic as a question on
-
سلام
من هنوز مشکلم حل نشده
کمک کنین لطفا -
سلام
من هنوز مشکلم حل نشده
کمک کنین لطفاbahar mohammadi 0 سلام قبلش یه سوال پایه هم خوندی یا فقط دوازدهم؟ تا جمعبندی که من انجام دادم با پایه بوده.....
-
سلام من راه ابریشمی ام و نمیدونم بعد از تموم کردن هر فرسنگ ، چه جوری مرور و جمع بندی کنم..
در طول فرسنگ هرجایی که واسم نکته دار بود هم خودم نشانه دار کردم ولی بازم یه درسی مثل ریاضی که هر فرسنگش طولانی هست ،موندم چیکارش کنم .
درسی مثل فیزیک چون حجم فرسنگ هاش کمه راحته جمع بندی.
شما بعد تموم شدن فرسنگ چیکار میکنین دقیقا؟
یه چیز دیگه ..
شما خلاصه نویسی هم از فرسنگ ها میکنین؟!
راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضیbahar mohammadi 0
سلام
با همون کنکورچه و تستای مارک دار جمعبندی انجام بده
اگه منظورت از جمعبندی تستی و کنکوریه
من اول میام نیاز هام رو برای هردرس مشخص میکنم
مثلن میگم من توی زیست ضعیف تر از بقیخ عمل کردم باید پس توی روز 3ساعت بذارم براش
یا شیمی2 ساعت
برای هردرس ساعتش رو مشخص میکنم و بعد توی هرپارتم تست کار میکنم ازشون فقط
اینطوری با تست مطالب جمع میشن
اخر هرهفته هم ازمونای قلمچی هستن دیگه
یه هفته هدفگذاری یه هفته مشابه و....
اینام برامن حکم جمعبندی دارن -
bahar mohammadi 0 سلام قبلش یه سوال پایه هم خوندی یا فقط دوازدهم؟ تا جمعبندی که من انجام دادم با پایه بوده.....
حسن نیسی پایه خیلی کم خوندم
-
حسن نیسی پایه خیلی کم خوندم
bahar mohammadi 0
چون طبق فرسنگ ها پیش میرم ، هر ۳ پایه رو با هم جلو میبرم .
پس تا حالا هیچ کدوم از پایه ها رو کامل نخوندم.
منظور من بیشتر روی فرسنگ هاس که وقتی تموم شد واسه محکم کاری از یادگیری مطلب چیکار کنم
یکم وسواس دارم میگم نکنه اون مطالب و نکته ها یادم بره -
یه سوال شم شما مثلا بهد دیدن فیلمای آموزشی تستای تسلط رو خودتون حل میکمید یا باز فیلماشون رو نگاه میکتید؟
من میام خودم حل کنیم نمیتومنم مجبور میشم فیلمای حل استاد رو نگاه کنم.... -
bahar mohammadi 0
چون طبق فرسنگ ها پیش میرم ، هر ۳ پایه رو با هم جلو میبرم .
پس تا حالا هیچ کدوم از پایه ها رو کامل نخوندم.
منظور من بیشتر روی فرسنگ هاس که وقتی تموم شد واسه محکم کاری از یادگیری مطلب چیکار کنم
یکم وسواس دارم میگم نکنه اون مطالب و نکته ها یادم برهbahar mohammadi 0 خب اول اول از درس های محاسباتی بهت بگم که خودم چیکار میکنم ...برای ریاضی اگه خلاصه نویسی داری از اقای ثابتی اون خلاصه رو مطالعه کن سعی کن مطالب که بلدی رو نخون تا وقتت هدر نره ، اگه خلاصه نویسی نداری برو تورق هایی که تو فرسنگ هستشو ببین ولی با سرعت زیاد یا اینکه جاهایی که بلد نیستی رو نگا کنی وبعد که دوره کردی تست هایی که علامت داری کردی رو بشین حل .(اشتباه رایج =نرو از اول همه تست هارو حل کنی ). بعد که کا مباحث۴ فرسنگ اول رو تموم کردی گدار رو ببین،سعی کن خودتو با گدار بسنج که تشخیص بدی بلدی یا نه ...
برای شیمی هم همین کارو کن ولی سعی کن تست های درسنامه رو خوب بلدباشی چون سوالات کنکور توشه .
برای فیزیک اگه فقط دوازدهم خوندی ،اگر خلاصه نویسی ازش داری چند دقیقه مطالعه کن بعد تست علامت دار بعلاوه جمعبندی گدار .اگه پایه هم خوندی که عالی تره برو تست های علامت دارشو بزن . برای زیست اگه تست کم زدید برید تست هارو کامل کنید پون فقط درسنامه و چندتا تست مسلط نمیشید به شخصه از گدار اقای مقاری خوشم یومد چون بیشتر حالت درسنامه داره.
برای دروس عمومی ادبیات گدارش عالیه پیله های ادبیات رو خیلی خوب بخون خوب یاد بگیری خیلی جلویی .دینی نیاز نیست درسنامه ببینی برو کتاب رو خوب بخون و تست بزن . برای عربی خودم عربم عربی نیمخونم
و زبان انگلیسی هم نمیخونم ولی بازم خریدمشون ولی استفاده نیمکنم (پس درموردشون میدونم چی بگم) -
bahar mohammadi 0 خب اول اول از درس های محاسباتی بهت بگم که خودم چیکار میکنم ...برای ریاضی اگه خلاصه نویسی داری از اقای ثابتی اون خلاصه رو مطالعه کن سعی کن مطالب که بلدی رو نخون تا وقتت هدر نره ، اگه خلاصه نویسی نداری برو تورق هایی که تو فرسنگ هستشو ببین ولی با سرعت زیاد یا اینکه جاهایی که بلد نیستی رو نگا کنی وبعد که دوره کردی تست هایی که علامت داری کردی رو بشین حل .(اشتباه رایج =نرو از اول همه تست هارو حل کنی ). بعد که کا مباحث۴ فرسنگ اول رو تموم کردی گدار رو ببین،سعی کن خودتو با گدار بسنج که تشخیص بدی بلدی یا نه ...
برای شیمی هم همین کارو کن ولی سعی کن تست های درسنامه رو خوب بلدباشی چون سوالات کنکور توشه .
برای فیزیک اگه فقط دوازدهم خوندی ،اگر خلاصه نویسی ازش داری چند دقیقه مطالعه کن بعد تست علامت دار بعلاوه جمعبندی گدار .اگه پایه هم خوندی که عالی تره برو تست های علامت دارشو بزن . برای زیست اگه تست کم زدید برید تست هارو کامل کنید پون فقط درسنامه و چندتا تست مسلط نمیشید به شخصه از گدار اقای مقاری خوشم یومد چون بیشتر حالت درسنامه داره.
برای دروس عمومی ادبیات گدارش عالیه پیله های ادبیات رو خیلی خوب بخون خوب یاد بگیری خیلی جلویی .دینی نیاز نیست درسنامه ببینی برو کتاب رو خوب بخون و تست بزن . برای عربی خودم عربم عربی نیمخونم
و زبان انگلیسی هم نمیخونم ولی بازم خریدمشون ولی استفاده نیمکنم (پس درموردشون میدونم چی بگم)حسن نیسی خب داخل تستای تسلط اکثرشون اصلا تا حل استاد رو نبینی نمیتونی خودت حل کنی
منظورم اینه که با خوندن درسنامه اون تسلط رو پیدا نمیکنی که بخوای بری تست ستاره دار بزنی -
حسن نیسی خب داخل تستای تسلط اکثرشون اصلا تا حل استاد رو نبینی نمیتونی خودت حل کنی
منظورم اینه که با خوندن درسنامه اون تسلط رو پیدا نمیکنی که بخوای بری تست ستاره دار بزنیMahdi Nodehi این جیزی که گفتم برا جمعبندیه نه برای اولین بار .بله اگه اولین بار میخوای یه مبحثو بخونی .ولی جمعبندی میخوای بری فیلم های کل تسلط رو ببینی نمیرسی جمع کنی
-
Mahdi Nodehi این جیزی که گفتم برا جمعبندیه نه برای اولین بار .بله اگه اولین بار میخوای یه مبحثو بخونی .ولی جمعبندی میخوای بری فیلم های کل تسلط رو ببینی نمیرسی جمع کنی
حسن نیسی اون که آره جمع بندی که اینطور نیست
منظورم همون اولین بار بود -
یه سوال شم شما مثلا بهد دیدن فیلمای آموزشی تستای تسلط رو خودتون حل میکمید یا باز فیلماشون رو نگاه میکتید؟
من میام خودم حل کنیم نمیتومنم مجبور میشم فیلمای حل استاد رو نگاه کنم....Mahdi Nodehi
من دونه به دونه تست های آموزشی و تسلط رو اول خودم حل میکنم اگه نتونستم ، میرم قسمت اول حل استاد رو میبینم و بعد دوباره خودم سعی میکنم حلش کنم .اگه تونستم که خیلی هم خوب . چک میکنم جوابم درست بوده یا نه اگه واقعا تست سختی بود واسم ،علامت دارش میکنم و حل استاد رو کامل میبینم
این کار طول میکشه(مثلا یه فیلم نیم ساعته حل تست واسم ۱ساعت طول میکشه) ولی حس میکنم این روش که اول خود آدم تست رو بزنه بهتره تا اینکه بیاد فقط فیلمشو ببینه -
Mahdi Nodehi
من دونه به دونه تست های آموزشی و تسلط رو اول خودم حل میکنم اگه نتونستم ، میرم قسمت اول حل استاد رو میبینم و بعد دوباره خودم سعی میکنم حلش کنم .اگه تونستم که خیلی هم خوب . چک میکنم جوابم درست بوده یا نه اگه واقعا تست سختی بود واسم ،علامت دارش میکنم و حل استاد رو کامل میبینم
این کار طول میکشه(مثلا یه فیلم نیم ساعته حل تست واسم ۱ساعت طول میکشه) ولی حس میکنم این روش که اول خود آدم تست رو بزنه بهتره تا اینکه بیاد فقط فیلمشو ببینهbahar mohammadi 0 خب الان از فرسنگا عقب نیستی ؟
اینطور فکر کنم به هیج کدوم از درسا نرسی -
bahar mohammadi 0 خب الان از فرسنگا عقب نیستی ؟
اینطور فکر کنم به هیج کدوم از درسا نرسیMahdi Nodehi
بله عقبم