بچه های شیمی 12 یه لحظه بیاین ضروریه
-
محمد هادی 0
گروه های عاملی به صورت پراکنده تو فصلای یازدهم گفته شده@سمیه-صادقلو با توجه به اینکه وقت ندارم
الان لازمه خوندن اونا؟ -
سلام بچه ها کمک فوری میخاستم ازتون
من یازدهم شیمی رو خوب نخوندم و الان در شیمی دوازدهم مشکل دارم.
شنبه از فصل 1 و 2 دوازدهم امتحان دارم و نمیدونم ابتدا باید کدوم پیش نیاز هارو بخونم .
خیلی ممنون میشم اگه دقیق بگین کدوم فصل از دهم و یازدهم رو بخونم تا هرچه سریعتر شیمی 12 رو شروع کنم
بچه-های-ریاضی-کنکور-1401
بچه-های-تجربی-کنکور-1401محمد هادی 0
برای شیمی دوازدهم
فصل یک محاسبات لگاریتم برای حل مسائلPH به کار میاد و از اونور کم و بیش گروه های عاملی در حد اینکه به چشمتون آشنا باشه،
فصل دو هم رسم ساختار لوویس برای تعیین عدد اکسایش،استوکیومتری که خیلی واجبه و ترکیب میشه سوالات و واکنش نویسی هم که یاد میگیرین البته یه پیش زمینه ای داشتین قطعا از قبل -
شنبه از فصل 1 و 2 دوازدهم امتحان دارم و نمیدونم ابتدا باید کدوم پیش نیاز هارو بخونم .
خیلی ممنون میشم اگه دقیق بگین کدوم فصل از دهم و یازدهم رو بخونم تا هرچه سریعتر شیمی 12 رو شروع کنم
بچه-های-ریاضی-کنکور-1401
بچه-های-تجربی-کنکور-1401محمد هادی 0 موازنه هم که قطعا اوکی این
-
بچه-های-ریاضی-کنکور-1401
بچه-های-تجربی-کنکور-1401محمد هادی 0 قسمتهای موازنه ، استوکیومتری و درصد خلوص رو از دهم و یازدهم بخونید
-
@سمیه-صادقلو با توجه به اینکه وقت ندارم
الان لازمه خوندن اونا؟محمد هادی 0
در حد صد ن ک در ی حدی ک فقط متوجه بشید چی میگه مثلا ساختار لوییس متان بتونی بکشی یا مثلاً ی اسید ساده رو بتونی اسمشو بنویسی و بکشی
میخوای من خلاصه همرو برا خودم نوشتم بفرستم؟ -
محمد هادی 0
در حد صد ن ک در ی حدی ک فقط متوجه بشید چی میگه مثلا ساختار لوییس متان بتونی بکشی یا مثلاً ی اسید ساده رو بتونی اسمشو بنویسی و بکشی
میخوای من خلاصه همرو برا خودم نوشتم بفرستم؟@سمیه-صادقلو اره بی زحمت اگه بفرستین ممنون میشم
-
محمد هادی 0
برای شیمی دوازدهم
فصل یک محاسبات لگاریتم برای حل مسائلPH به کار میاد و از اونور کم و بیش گروه های عاملی در حد اینکه به چشمتون آشنا باشه،
فصل دو هم رسم ساختار لوویس برای تعیین عدد اکسایش،استوکیومتری که خیلی واجبه و ترکیب میشه سوالات و واکنش نویسی هم که یاد میگیرین البته یه پیش زمینه ای داشتین قطعا از قبلShadab Rad خیلی ممنون
-
الان یه چیزی پیدا کردم احتمالا خوب باشه
استاد معینی توی 27 جلسه کل نیم سال اول رو بسته
توی توضیحاتشم تایید میکنه که همه مطالب پایه رو میگه
هنوز نگاه نکردم ولی احتمالا همین مشکلمو حل کنه
ممنون از همگی -
@سمیه-صادقلو اره بی زحمت اگه بفرستین ممنون میشم
-
@sara-alamdari میشه همون گروههای عاملی؟
محمد هادی 0 بله ولی همشون رو نیاز ندارید همین سه تا که گفتم کافیه