انگلیسی علی اکبر عزتی کلاس کنکور(1) (95-94)
-
سلام این جزوه رو برای من میفرستین ؟
( جزوه پایه و پیش یک و دو )
ایمیل : m.angryk@yahoo.com -
ایمیل : m.angryk@yahoo.comMMD_KL در انگلیسی علی اکبر عزتی کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
ایمیل : m.angryk@yahoo.comمنظورم این جزوات هستند :
-
MMD_KL در انگلیسی علی اکبر عزتی کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
وقتی دانلودش میکنم میگه فایل ناقصه و باز نمیشه
لطفا لینک صفحه ی جزوه رو قرار بده تا بررسی کنیم
-
-
بزرگوار جزوه خراب نیست . داستان اینه که فایل rar هست و قابل نمایش در صفحه وب نیست و خطا نمایش داده می شود . شما باید این فایل را دانلود نمایید و با نرم افزاری مانند winrar آن را از حالت فشرده خارج کنید. این فایل شامل دو pdf می باشد موفق باشید
-
-
C:\Users\NwPc1\Downloads\Compressed\160229101949.rar: Checksum error in DOC230715.pdf. The file is corrupt C:\Users\NwPc1\Downloads\Compressed\160229101949.rar: Checksum error in zaban sharif.pdf. The file is corrupt
این error ها رو میده
C:\Users\NwPc1\Downloads\Compressed\160229101949.rar: Checksum error in DOC230715.pdf. The file is corrupt C:\Users\NwPc1\Downloads\Compressed\160229101949.rar: Checksum error in zaban sharif.pdf. The file is corrupt
این error ها رو میده
عزیز شما مطمئنید؟ من بارها این فایل رو دانلود کردم و چک کردم . مشکلی نداره . نه فایل rar و نه فایلهای pdf . شما با چه نرم افزاری فایل rar رو باز می کنید؟
-
دو هفته گذشت بزارید دیگه قسمت اخر رو تو رو خدا
shahmohammadiayahoo.com در انگلیسی علی اکبر عزتی کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
دو هفته گذشت بزارید دیگه قسمت اخر رو تو رو خدا
من درباره ی این قسمت آخر یه توضیحی بدم .ظاهرا دوستان اطلاع ندارند و موجب ایجاد نارضایتی شده است .در قسمت آخر زبان متاسفانه میکروفن دچار ایراد فنی شد و صدای فیلم قطع شد . بنابراین این جلسه باید دوباره ضبط شود .
-
با نرم افزار Winrar
من هم با winrar چک کرده ام و هم با winrar اما فایل مشکلی ندارد . از آخرین ورژن winrar استفاده نمایید.
-
دوست عزیز نسخه ی جدید winrar رو هم دانلود کردم ولی باز هم همون error رو داد .
میشه extract شده ی این جزوه رو برای من بفرستی؟MMD_KL در انگلیسی علی اکبر عزتی کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
دوست عزیز نسخه ی جدید winrar رو هم دانلود کردم ولی باز هم همون error رو داد .
میشه extract شده ی این جزوه رو برای من بفرستی؟یکی از جزوه های موجود در فایل rar قبلا به صورت جداگانه قرار داده شده است
جزوه ی دیگر را هم به طور جداگانه قرار خواهیم داد. شرمنده که به دردسر افتادید -
سلام...
شما کدوم کلاس رو به من که زبانم خیلی داغونه پیشنهاد میکنید؟؟؟؟؟؟؟ -
سلام...
شما کدوم کلاس رو به من که زبانم خیلی داغونه پیشنهاد میکنید؟؟؟؟؟؟؟reza moghadas در انگلیسی علی اکبر عزتی کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
سلام...
شما کدوم کلاس رو به من که زبانم خیلی داغونه پیشنهاد میکنید؟؟؟؟؟؟؟برای زبان چند دبیر داریم که همه به نظر ما خوب بودند، به نظرم از هر کدوم یکی دو قسمت نگاه کنید و بعد تصمیم بگیرید:
- آقای عزتی
- آقای فراهانی
- آقای درویش