امتحان ترم زبان انگلیسی
-
سلام بچه ها
امیداورم که حالتون عالی و دلتون شاد
من فردا امتحان ترم زبان انگلیسی و خب واقعیتش اینکه بنا به یه سری دلایل هیچوقت نتونستم کلاس برم و تو مدرسه هم معلما جوری درس میدادن که فقط اونایی که کلاس زبان میرفتن میفهمیدن
حالا موضوع اینکه من نه میدونم باید چی بخونم
نه اینکه چیکار کنم
نه اینکه اصلا از چی سوال میاد
اگه راهنمایی کنید ممنونتون میشم -
سلام بچه ها
من فردا امتحان ترم زبان انگلیسی و خب واقعیتش اینکه بنا به یه سری دلایل هیچوقت نتونستم کلاس برم و تو مدرسه هم معلما جوری درس میدادن که فقط اونایی که کلاس زبان میرفتن میفهمیدن
نه اینکه چیکار کنم
اگه راهنمایی کنید ممنونتون میشمدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۰ دی ۱۴۰۰، ۱۶:۵۷ آخرین ویرایش توسط حسین نعمتی انجام شدهمحمد صادق زبان سال چنده
-
سلام بچه ها
نه اینکه چیکار کنم
اگه راهنمایی کنید ممنونتون میشممحمد صادق کرمی درس چند تا چند صفحه
-
سلام بچه ها
نه اینکه چیکار کنم
اگه راهنمایی کنید ممنونتون میشمنوشتهشده در ۱۰ دی ۱۴۰۰، ۱۶:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمحمد صادق کرمی
سلام دوست عزیز
نگران نباش اصلا
کلمات کتاب و جمله هاش و نکاتش رو بخون فقط
همونارو یاددااشته باشی میتونی از پسش بربیای -
نوشتهشده در ۱۰ دی ۱۴۰۰، ۱۷:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
امتحان ترم از خود کتابه. کلمات رو بلد باشین(کلمات مهم). گرامر رو در حد کتاب کار بلد باشین و لیسنینگ های کتاب رو گوش بدین. بعدش هم میتونین نمونه سوال دانلود کنین تا با امتحان بیشتر آشنا باشین. -
محمد صادق زبان سال چنده
حسین نعمتی سوم
-
محمد صادق کرمی
سلام دوست عزیز
نگران نباش اصلا
کلمات کتاب و جمله هاش و نکاتش رو بخون فقط
همونارو یاددااشته باشی میتونی از پسش بربیای@f-seif-0 حتما
خیلی ممنون از لطفتون -
سلام
امتحان ترم از خود کتابه. کلمات رو بلد باشین(کلمات مهم). گرامر رو در حد کتاب کار بلد باشین و لیسنینگ های کتاب رو گوش بدین. بعدش هم میتونین نمونه سوال دانلود کنین تا با امتحان بیشتر آشنا باشین.@sara-83 آره نمونه سوال خیلی خوبه
ممنونم بابت راهنماییتون -
سلام بچه ها
نه اینکه چیکار کنم
اگه راهنمایی کنید ممنونتون میشمنوشتهشده در ۱۰ دی ۱۴۰۰، ۲۰:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمحمد صادق کرمی
سلام امتحان ترم در سطح کتابه اول از همه مهمه که اصطلاحات و جمله بندی های کتابو یاد بگیری
لغت های متن رو معنی شو دربیارین و گرامر رو هم یا از جزوه دبیرتون یا فیلمای آلا ببینین موفق میشین ان شاءالله