تست ترکیب تابع وارون
-
سلام دوستان / وقت بخیر
تست پایین بنظرتون اشتباه نیست ؟ / من هرچی حساب میکنم فقط گزینه 3 بهش میخوره که اونم باید بجای 2 / 3 داشته باشه
-
سلام دوستان / وقت بخیر
تست پایین بنظرتون اشتباه نیست ؟ / من هرچی حساب میکنم فقط گزینه 3 بهش میخوره که اونم باید بجای 2 / 3 داشته باشه
-
سلام دوستان / وقت بخیر
hamed bagheri 0 من با مثال عددی رفتم درست بود پیش خودم f(x)=x در نظر گرفتم که وارونش میشه خودش در ضابطه g(x) به ازای x برابر 2 جواب شد 3 و در گزینه 3 به ازای x برابر 3 جواب میشه 2 پس درست هست
-
hamed bagheri 0 من با مثال عددی رفتم درست بود پیش خودم f(x)=x در نظر گرفتم که وارونش میشه خودش در ضابطه g(x) به ازای x برابر 2 جواب شد 3 و در گزینه 3 به ازای x برابر 3 جواب میشه 2 پس درست هست
mohammad dehghani راه حل تشریحیشو فراموش کردم میشه بگید چطور خودتون تا اونجا پیش رفتید؟
-
mohammad dehghani راه حل تشریحیشو فراموش کردم میشه بگید چطور خودتون تا اونجا پیش رفتید؟
mohammad dehghani منم عدد گذاشتم / من ۰ گذاشتم تو g میده 3+(4f(1
پس اگه 3+(4f(1 رو بذاریم تو g وارون باید ۰ بده
در حالی که گزینه ۳ که جواب صحیح شده / منهای ۱ میده
نمیدونم جاییشو اشتباه کردم یا سوال غلطه
-
mohammad dehghani در تست ترکیب تابع وارون گفته است:
۲ عدد گذاری هوشمندانه ای بوده
/ پس چرا صفر من جواب نمیده
️
-
آرش عباسی دقیقااااا همینه / پس گزینه ۳ اشتباهه / ینی بجای ۳ باید بشه ۲
واسه همینه ک من صفر رو جایگذاری میکردم / جواب نمیداد
ممنونم
-
آرش عباسی دقیقااااا همینه / پس گزینه ۳ اشتباهه / ینی بجای ۳ باید بشه ۲
واسه همینه ک من صفر رو جایگذاری میکردم / جواب نمیداد
ممنونم
-