کمک در درس های ریاضی و زبان و عربی میخوام کمک کنید
-
سلام من کلاس هشتم هستم و امتحان هام از شنبه یعنی ۲ روز دیگه شروع میشه من تو درس هایی که باید حفظ کنیم خوب هستم اما درس هایی مثل عربی و زبان و ریاضی چون یاد گرفتنی هست بلد نیستم میشه کمکم کنید؟
-
سلام من کلاس هشتم هستم و امتحان هام از شنبه یعنی ۲ روز دیگه شروع میشه من تو درس هایی که باید حفظ کنیم خوب هستم اما درس هایی مثل عربی و زبان و ریاضی چون یاد گرفتنی هست بلد نیستم میشه کمکم کنید؟
@k
سلام میتونید یه جزوه خلاصه برای عربی از سایت دورخیز برای قواعد دانلود کنید و بخونید و همچنین به لغات و معنی متن درس و تمرین های کتاب تسلط داشته باشین
زبان هم میتونید از گوگل فیلم ببینید و تسلط داشته باشین به واژگان کتاب و جملاتش (توسط فیلم های گوگل مفهوم شون رو یادبگیرید)
برای ریاضی هم از الا یا یه کانال تلگرامی هست به نام تلویزیون ریاضی اگه اشتباه نکنم خوبه و میتونید از شون استفاده کنید و درنهايت حل نمونه سوال برای همه درس هاتون -
@k
درس عربی:
اول لغات درس ها رو بخون
توی مرحله دوم بیا متن هارو بخون ببین چقدر میتونی ترجمه کنی(هر چیزیم بلد نبودی سعی کنی به صورت لغت حفظش کنی)، و یواش یواش با خوندن و ترجمه کردن روی قسمت ترجمه و لغات مسلط میشی- لغات رو با معانی روی یک برگه A4بنویس اینجوری همه لغات جلوی چشمتن و راحت تر میتونی بخونی و خب تو وقتی یه چیزیو مینویسی روش مسلط میشی*
حالا که روی ترجمه مسلط شدی قواعد رو توی یه برگهA4 بنویس و بعد برو متن های کتاب خودتو بخون و اول ترجمه کن و بعد اون ببین از قواعدی که خوندی چیزی توش هست یا نه و اگه هست بشین و قواعدش رو استراخراج کن اینجوری کاملا به درس عربی مسلط میشی
و یادت نره تو با این کار همه چیز رو آوردی توی دوتا برگه A4
و اونوقت میبینی که چقدر ساده و راحته
- لغات رو با معانی روی یک برگه A4بنویس اینجوری همه لغات جلوی چشمتن و راحت تر میتونی بخونی و خب تو وقتی یه چیزیو مینویسی روش مسلط میشی*
-
امیدوارم تا این جا به دور از رو این درس ها خونده باشی برای امتحانت یه دور سرسری آ رو کتاب بخون بعد فقط نمونه سوال حل کن فقط نمونه سوال