رنای بالغ..
-
سلام دوستان
میگه که این جمله درستهدر فرایند بالغ شدن رنا، قطعا عمل پیرایش با شکسته شدن پیوند های فسفو دی استر همراه است
اما من یه سوالی دارم
مگه هر بالغ شدن رنا ، طی عمل پیرایشه؟یعنی وقتی میگ رنای بالغ صد در صد باید حکم کنیم توسط پیرایش ایجاد شده یانه؟
-
S Sara_R marked this topic as a question on
-
سلام دوستان
میگه که این جمله درستهدر فرایند بالغ شدن رنا، قطعا عمل پیرایش با شکسته شدن پیوند های فسفو دی استر همراه است
اما من یه سوالی دارم
مگه هر بالغ شدن رنا ، طی عمل پیرایشه؟یعنی وقتی میگ رنای بالغ صد در صد باید حکم کنیم توسط پیرایش ایجاد شده یانه؟
Sara_R سلام
در سطح کتاب که عمل دیگ ای درمورد پیرایش نگفته
پس مجبوریم همینو بگیریم
حتی اگه به صورت علمی روش دیگ ای وجود داشته باشه که بنده بعید میدونم -
Sara_R سلام
در سطح کتاب که عمل دیگ ای درمورد پیرایش نگفته
پس مجبوریم همینو بگیریم
حتی اگه به صورت علمی روش دیگ ای وجود داشته باشه که بنده بعید میدونم@fargol-sh ممنونم
-
S Sara_R has marked this topic as solved on
-
سلام دوستان
اما من یه سوالی دارم
Sara_R سلام
به نظر من اینجا جمله منظورش این نیست که هر فرایند بالغ شدن رنا پیرایشه!
بلکه منظورش اینه هر فرایند پیرایشی، با شکسته
شدن پیوند فسفودی استر همراه است. -
سلام دوستان
اما من یه سوالی دارم
Sara_R سلام بنظرم جمله درسته
-
سلام دوستان
اما من یه سوالی دارم
Sara_R چونکه قید قطعا رو واسه پیرایش آورده / نه رنا
اگه مثلا میگفت هر رنا / اون آره
اما اینجا میگه قطعا پیرایش .... فلانه
خیلی فرق داره که قید تاکید کجا استفاده شه
-
Sara_R سلام
به نظر من اینجا جمله منظورش این نیست که هر فرایند بالغ شدن رنا پیرایشه!
بلکه منظورش اینه هر فرایند پیرایشی، با شکسته
شدن پیوند فسفودی استر همراه است.atena abolhasani دقیقا
-
سلام دوستان
اما من یه سوالی دارم
atena abolhasani
hamed bagheri 0
ممنونم
حالا جدا از اون جمله اون حرفی که پایین اون جمله زدم چجوریه؟ -
atena abolhasani
hamed bagheri 0
ممنونم
حالا جدا از اون جمله اون حرفی که پایین اون جمله زدم چجوریه؟Sara_R همونطور که تو کتاب اشاره شده یکی از تغییرات mRNA پیرایشه.(پس یعنی تغییرات دیگه ای هم میکنه که ما نمیخونیم. ولی اینو باید بدونی که هر تغییری فقط پیرایش نیست.)
بعدش یجا دیگه گفته که %(#ff0000)[با از بین رفتن رونوشت های میانه و اتصال بخش های باقی مانده ب یکدیگر] رنای بالغ درست میشود. که اون قسمتی رو که با قرمز نوشتم تعریف خود کتاب برا پیرایش ، پس یعنی قطعا برا کنکور فقط بعد از پیرایش رنای بالغ درست میشود ولا غیر.ولی علمیش میگه که رنا با پیرایش تبدیل به یک رنای یک پارچه میشه و سپس با افزوده شدن بخش کلاه به ابتدای آن و افزوده شدن دُم پُلی A (که جزو همون تغییرات دیگره) به رنای بالغ تبدیل میشه ، که برا کنکور نکته بدرد بخوری نیست و نباید اینارو در نظر بگیرید.
والسلام نامه تمام
-
Sara_R همونطور که تو کتاب اشاره شده یکی از تغییرات mRNA پیرایشه.(پس یعنی تغییرات دیگه ای هم میکنه که ما نمیخونیم. ولی اینو باید بدونی که هر تغییری فقط پیرایش نیست.)
بعدش یجا دیگه گفته که %(#ff0000)[با از بین رفتن رونوشت های میانه و اتصال بخش های باقی مانده ب یکدیگر] رنای بالغ درست میشود. که اون قسمتی رو که با قرمز نوشتم تعریف خود کتاب برا پیرایش ، پس یعنی قطعا برا کنکور فقط بعد از پیرایش رنای بالغ درست میشود ولا غیر.ولی علمیش میگه که رنا با پیرایش تبدیل به یک رنای یک پارچه میشه و سپس با افزوده شدن بخش کلاه به ابتدای آن و افزوده شدن دُم پُلی A (که جزو همون تغییرات دیگره) به رنای بالغ تبدیل میشه ، که برا کنکور نکته بدرد بخوری نیست و نباید اینارو در نظر بگیرید.
والسلام نامه تمام
@first ممنونم لطف کردید
پس هر جا رنای بالغ گف یعنی طی پیرایش؟ -
Sara_R بله چون تعریف خوده کتابه باید اینو درنظر گرفت
-
Sara_R بله چون تعریف خوده کتابه باید اینو درنظر گرفت
@first ممنونم
-
Sara_R خواهش میکنم
-
Sara_R خواهش میکنم
-
سلام دوستان
اما من یه سوالی دارم
Sara_R توی پروکاریوت ها اصلا پیرایش صورت نمیگیره و رنا همونجوری بالغ تولید میشه