عناصر اصلی
-
-
Sara_R سلام ، بله درسته ، عناصر واسطه گروه سوم و ... مثه اسکاندیم یک یون شناخته شده دارن .
Mahdi H
چرا؟ -
این پست پاک شده!
-
چرا واسطه هارو خالی گذاشته؟ -
Sara_R سلام ، بله درسته ، عناصر واسطه گروه سوم و ... مثه اسکاندیم یک یون شناخته شده دارن .
-
Sara_R
سلام
من دهمم ولی طبق جدول کتابمون فکرمیکنم اشتباههgomnam gharib نه جمله درسته
-
Mahdi H ممنونم
اما خب برخی عناصر اصلیش اشتباه نیست؟
کلی از عناصر اصلی یک یون دارن
مث گروه ۱،۲،۱۵،۱۶،۱۷و ..
یعنی در واقع با قید برخی عناصر اصلی مشکل دارم -
Sara_R اون برخی عناصر اصلی بنظرم اگه اکثر بود بهتر بود ولی خب یسری عناصر اصلی هم داریم که یون چند ظرفیتی داشته باشن مثه قلع و سرب
-
Sara_R اون برخی عناصر اصلی بنظرم اگه اکثر بود بهتر بود ولی خب یسری عناصر اصلی هم داریم که یون چند ظرفیتی داشته باشن مثه قلع و سرب
-
Mahdi H ممنونم
اما خب برخی عناصر اصلیش اشتباه نیست؟
کلی از عناصر اصلی یک یون دارن
مث گروه ۱،۲،۱۵،۱۶،۱۷و ..
یعنی در واقع با قید برخی عناصر اصلی مشکل دارمSara_R
این جدوله فرستادم خب
معلممون گفتن این خونه هایی که خالیه یونشون پایدار نیست ؛ -
Mahdi H
چرا؟gomnam gharib همه عناصر واسطه که چند ظرفیتی نیستن، یسریشون هستن که باید حفظ باشیم ( البته اونچیزی که من در حد کنکور میدونم )
-
چرا این جدوله خالی گذاشته عناصر واسطه رو؟
یا دسته f رو؟ -
gomnam gharib همه عناصر واسطه که چند ظرفیتی نیستن، یسریشون هستن که باید حفظ باشیم ( البته اونچیزی که من در حد کنکور میدونم )
Mahdi H
یعنی کتاب نباید عناصر واسطه رو خالی میزاشت درسته؟ -
Sara_R سلام به گمونم اون "برخی" دوم رو بخاطر pb ,sn گفته که چند ظرفیتی هستن پس برخی عناصر اصلی یه یون تشکیل میدن جمله درستی به نظر میرسه
-
Sara_R سلام به گمونم اون "برخی" دوم رو بخاطر pb ,sn گفته که چند ظرفیتی هستن پس برخی عناصر اصلی یه یون تشکیل میدن جمله درستی به نظر میرسه
عباس زنگارکی خو نباید میگفت اکثرشون یون تک ظرفیتی دارن؟
-
Mahdi H
یعنی کتاب نباید عناصر واسطه رو خالی میزاشت درسته؟gomnam gharib این برا نویسندس من دیگه قصدشو نمیدونم