گزارش ساعت مطالعه برای دهمی ها (تمامی رشته ها)
-
Negin Shogheali بی بلا
هم برای ما انگیزه میشه هم برای خودتون@yasin-sheibak درسته
گرچه من برنامه ریزی درست و حسابی ای ندارم اما سعی میکنم از امروز یکم به درس خوندنم نظم بدم -
@yasin-sheibak درسته
گرچه من برنامه ریزی درست و حسابی ای ندارم اما سعی میکنم از امروز یکم به درس خوندنم نظم بدمNegin Shogheali نه بابا ماهم عشقی درس میخونیم مگر نه برنامه بی برنامه
امتحان بعدی تون چیه و کی هست؟ -
Negin Shogheali نه بابا ماهم عشقی درس میخونیم مگر نه برنامه بی برنامه
امتحان بعدی تون چیه و کی هست؟@yasin-sheibak خو پس خداراشکر تنها نیستم
متاسفانه و بدبختانه زبانههه که من خیلی براش استرس دارم انقدری که برای این استرس دارم برای شیمی نداشتم -
سلام
خب رشته تجربی یکم سخته و من برای امتحاناتم که میخونم توی روز از ساعت 5 بعد از ظهر تا ساعت 11 شب میخونم و صبحم ساعت 4 صبح بلند میشم و تا وقتی که میرم سر جلسه میخونم
راستش اگه بخوام دیروزو بگم دیروز هیچی درس نخوندم با اینکه فردا امتحان زبان دارم اما هیچی نخوندم امروز دیگه تا یه ساعت دیگه شروع میکنم فیلم های استاد عزتی رو میبینم وقتی تدریسا تموم شد کتاب و نکاتی که خود دبیرم گفته رو میخونم و اگر وقت اضافه داشتم صبح زود نمونه سوال حل میکنم
به نظر من بهتره ادم صبح زود بلند بشه درس بخونه تا شب تا نصفه شب من خودم به شخصه از ساعت 11 بگذره هیچی نمیفهمم
برنامه ریزی دقیقی ندارم و هیچ کاریم مشخص نیس
یه توصیه به دوستان که برای شب امتحان اگر وقت داشتن تورق درس هارو که تو سایت الا هست ببین خیلی خیلی خوبه
موفق باشیدNegin Shogheali برای شب امتحان تورق سریع خوبه اما در کل صفرتاصد اقای موقاری واقعا عالیه(تورق سریع دهم داره)
-
@yasin-sheibak خو پس خداراشکر تنها نیستم
متاسفانه و بدبختانه زبانههه که من خیلی براش استرس دارم انقدری که برای این استرس دارم برای شیمی نداشتمNegin Shogheali اوهوم ماهم از زبان خیلی میترسیم اصلا یکجوری طرح میکنه انگاری ما از انگلیس اومدیم داریم اینجا امتحان میدیم!
-
Negin Shogheali برای شب امتحان تورق سریع خوبه اما در کل صفرتاصد اقای موقاری واقعا عالیه(تورق سریع دهم داره)
@yasin-sheibak مگه استاد موقاری زبانم تدریس میکنن
من دهم تجربی ام و گفتن فقط استاد عزتی هستن که تدریس میکنن و چون تدریس های استاد عزتی مورد پسندم نیس الان دارم دنبال سایت مطمئن تو اپارت و اینا میگردم -
@yasin-sheibak مگه استاد موقاری زبانم تدریس میکنن
من دهم تجربی ام و گفتن فقط استاد عزتی هستن که تدریس میکنن و چون تدریس های استاد عزتی مورد پسندم نیس الان دارم دنبال سایت مطمئن تو اپارت و اینا میگردمNegin Shogheali نه زیست رو میگم
-
Negin Shogheali اوهوم ماهم از زبان خیلی میترسیم اصلا یکجوری طرح میکنه انگاری ما از انگلیس اومدیم داریم اینجا امتحان میدیم!
@yasin-sheibak وااای دقیقا
اخه ما زبون خودمونم به سختی حرف میزنیم حالا بخواییم این عربی و زبانم یاد بگیرم خیلی چرته -
@yasin-sheibak وااای دقیقا
اخه ما زبون خودمونم به سختی حرف میزنیم حالا بخواییم این عربی و زبانم یاد بگیرم خیلی چرتهNegin Shogheali دیگه چیزیه که هست سخت نگیر بخون موفق میشی
-
Negin Shogheali نه زیست رو میگم
@yasin-sheibak اها
اره میبینم استاد موقاری خیلی خوب تدریس میکنن
من بخاطر اینکه دبیر فیزیکمون خوب تدریس نمیکرد به سایت الا رو اوردم و الان بیشتر تدریس هامو تو سایت الا میبینم و کاری به دبیرام ندارم فیزیکو استاد یاری میبینم و ریاضیو استاد لکستانی زیستم استاد موقاری و خیلی راضی ام و نتیجه امتحاناتم خیلی بهتر شده -
@yasin-sheibak اها
اره میبینم استاد موقاری خیلی خوب تدریس میکنن
من بخاطر اینکه دبیر فیزیکمون خوب تدریس نمیکرد به سایت الا رو اوردم و الان بیشتر تدریس هامو تو سایت الا میبینم و کاری به دبیرام ندارم فیزیکو استاد یاری میبینم و ریاضیو استاد لکستانی زیستم استاد موقاری و خیلی راضی ام و نتیجه امتحاناتم خیلی بهتر شدهNegin Shogheali خداروشکر همیشه موفق باشید من تابستان کلیپ هارو نگاه میکردم الان نگا نمیکنم
-
Negin Shogheali دیگه چیزیه که هست سخت نگیر بخون موفق میشی
@yasin-sheibak ان شاءالله
-
Negin Shogheali خداروشکر همیشه موفق باشید من تابستان کلیپ هارو نگاه میکردم الان نگا نمیکنم
@yasin-sheibak سلامت باشید همچنین
نه بابا من ادم درس خونی نبودم بشینم که تو تابستون نگا کنم الانم دیگه مجبوری میخونم فقط برا اینکه نمره خوبی بیارم -
@yasin-sheibak ان شاءالله
Negin Shogheali خوب وقتتون رو نمیگیرم انشاالله امتحانات رو به قوه الهی به خوبی میدیم
-
Negin Shogheali خوب وقتتون رو نمیگیرم انشاالله امتحانات رو به قوه الهی به خوبی میدیم
@yasin-sheibak شکر ازتون ان شاءالله
-
@yasin-sheibak سلامت باشید همچنین
نه بابا من ادم درس خونی نبودم بشینم که تو تابستون نگا کنم الانم دیگه مجبوری میخونم فقط برا اینکه نمره خوبی بیارمNegin Shogheali منم نمیگم درس خونم نه متوسطم اما خوب دیه اول برای یادگیری و بعد برای نمره شده درسمو میخونم
-
Negin Shogheali منم نمیگم درس خونم نه متوسطم اما خوب دیه اول برای یادگیری و بعد برای نمره شده درسمو میخونم
@yasin-sheibak به سلامتی منم فقط برای گرفتن نمره میخونم
-
@yasin-sheibak به سلامتی منم فقط برای گرفتن نمره میخونم
Negin Shogheali خوب حالا فقط برای نمره به ضررتون بهتره برای اینده تون و کنکور بخونیدچون نمرات دهم و یازدهم مثل اینکه تاثیری تو قبولی دانشگاه نداره
بعد ما جو کلاسمون جوریه که هرچی درس خون تجربی بوده افتاده تو کلاس ما -
Negin Shogheali خوب حالا فقط برای نمره به ضررتون بهتره برای اینده تون و کنکور بخونیدچون نمرات دهم و یازدهم مثل اینکه تاثیری تو قبولی دانشگاه نداره
بعد ما جو کلاسمون جوریه که هرچی درس خون تجربی بوده افتاده تو کلاس ما@yasin-sheibak پس حتما یه رقابت بزرگ بین دانش اموزان کلاستون هست خداراشکر ما تو مدرسه یه کلاس تجربی نداریم اونم 40 نفر دانش اموز داره و چوننیمه حضوری بوده من اصن همکلاسی هامو ببینم نمیدونم این کیه اسمش چیه اصن همکلاسی من هست نیست
-
@yasin-sheibak پس حتما یه رقابت بزرگ بین دانش اموزان کلاستون هست خداراشکر ما تو مدرسه یه کلاس تجربی نداریم اونم 40 نفر دانش اموز داره و چوننیمه حضوری بوده من اصن همکلاسی هامو ببینم نمیدونم این کیه اسمش چیه اصن همکلاسی من هست نیست
Negin Shogheali بله