راه ابریشم چیست و چگونه؟
-
سلام لطفا یکی راه ابریشم ریاضی تجربی رو برای من توضیح می ده؟
من تاحالا ندیدم و اصلا نمیدونم چجوریه و میرم تو کاربری خودم اصلا گیج میشم یه سری فیلمها درسنامه است یه سری فرسنگها برای پارساله
بعد مثلا درسنامه های امسال،اصلا حل تست نداره اصلا نمیدونم چجوریه😑🤚🏻حسابی گیج شدم
کلا چجوری باید استفاده کرد چه مدلیه چی رو اول دید بعد باید چکار کرد
راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی همیار @تجربیتLeili Salahi اگر امسال کنکور داری مباحث دوازدهم نیم سال اول رو ببین تا 24 دی جمعش کن
-
Leili Salahi سلام روز بخیر،من راه ابریشم ریاضی رو دارم احتمالا تجربی هم مثل ریاضی باشه
ببین اول استاد درسنامه رو تدریس میکنه بعد یه سری تست اموزشی و تسلط تو اون فرسنگ هست که در مورد مباحث اون فرسنگهعباس زنگارکی تستهای اموزشی و تسلط داخل همون درسنامع هاست؟یا داخل فرسنگهای پارساله؟؟
-
Leili Salahi اگر امسال کنکور داری مباحث دوازدهم نیم سال اول رو ببین تا 24 دی جمعش کن
zahra zhalehpour درمورد نحوا خوندنش خودم برنامه دارم مرسی منظورم ترتیب فیلمها و تستها کلا استفاده از فیلما بود
-
Leili Salahi سلام روز بخیر،من راه ابریشم ریاضی رو دارم احتمالا تجربی هم مثل ریاضی باشه
ببین اول استاد درسنامه رو تدریس میکنه بعد یه سری تست اموزشی و تسلط تو اون فرسنگ هست که در مورد مباحث اون فرسنگهعباس زنگارکی یعنی در واقع تست های لموزشی و مهارتی هرکدوم کجا هستن؟
-
سلام.هر فرسنگ شامل دو بخش هستش،بخش اول تحت عنوان درسنامه فرسنگ فلان و بخش دوم تحت عنوان فرسنگ فلان.اول که باید بری درسنامه رو ببینی بعدش اگ تستای اموزشی داشت(که توی بخش درسنامه فرسنگ هستش) رو بزنی بعدش واسه تسلط باید بیای بخش فرسنگ.مثلا فرسنگ 2 هستی،اول برو درسنامه هاشو ببین تستای اموزشی شو هم بزن بعدش بیا توی بخش بعدی تستای تسلط رو بزن. تموس.
-
zahra zhalehpour درمورد نحوا خوندنش خودم برنامه دارم مرسی منظورم ترتیب فیلمها و تستها کلا استفاده از فیلما بود
Leili Salahi در کل اول درسنامه بهد خودت تست میزنی اشکالاتو میای نگاه میکنی
-
Leili Salahi در هر صورت اگر امسال کنکور داری با چاپار بیا جلو مباحثی که بیشتر مشکل داری از فرسنگا ببین سعی کن بیشتر تست کار کنی
-
عباس زنگارکی تستهای اموزشی و تسلط داخل همون درسنامع هاست؟یا داخل فرسنگهای پارساله؟؟
Leili Salahi داخل همون فرسنگه مثلا فرسنگ یک تابع هست اول درسنامه هست بعد وارد تست ها میشه تست ها ویدیو های جداگونه ای هستن
-
عباس زنگارکی تستهای اموزشی و تسلط داخل همون درسنامع هاست؟یا داخل فرسنگهای پارساله؟؟
Leili Salahi داخل همون فرسنگه مثلا فرسنگ یک تابع هست اول درسنامه هست بعد وارد تست ها میشه تست ها ویدیو های جداگونه ای هستن
و گفتین فرسنگ پارسال ، مباحث تا جایی که نیاز بوده اپدیت شده یعنی حذفیات درسنامه و اپدیت تست ها -
سلام لطفا یکی راه ابریشم ریاضی تجربی رو برای من توضیح می ده؟
من تاحالا ندیدم و اصلا نمیدونم چجوریه و میرم تو کاربری خودم اصلا گیج میشم یه سری فیلمها درسنامه است یه سری فرسنگها برای پارساله
بعد مثلا درسنامه های امسال،اصلا حل تست نداره اصلا نمیدونم چجوریه😑🤚🏻حسابی گیج شدم
کلا چجوری باید استفاده کرد چه مدلیه چی رو اول دید بعد باید چکار کرد
راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی همیار @تجربیت -
Leili Salahi در هر صورت اگر امسال کنکور داری با چاپار بیا جلو مباحثی که بیشتر مشکل داری از فرسنگا ببین سعی کن بیشتر تست کار کنی
zahra zhalehpour چاپار چیه؟
-
zahra zhalehpour چاپار چیه؟
Leili Salahi اگر راه ابریشم رو گرفتی برای دروس مختلف ی خلاصه هایی از هر فرسنگ گفته شده که اسمش چاپار هست