حد و مثلثات
-
H Hamid.s marked this topic as a question on
-

سلام دوستان پاسخ این دو سوال چی میشه
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا ریاضیا -

دانش-آموزان-آلاء
تجربیا ریاضیا@حمید-صباحی در حد و مثلثات گفته است:

دانش-آموزان-آلاء
تجربیا ریاضیاکسی بلد نیست این سوال رو
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا ریاضیا تجربیا -
سوال 1 میشه گزینه 2 فکر کنم
سوال 2 هم میشه kP -

دانش-آموزان-آلاء
تجربیا ریاضیا@حمید-صباحی در حد و مثلثات گفته است:

دانش-آموزان-آلاء
تجربیا ریاضیاسلام

تو سوال دومی ، اون جاهایی که خط زدم با قرمز روی دایره مثلثاتی ، جاهایی بودن که مخرج 0 میشد و حذفشون کردم
-
@حمید-صباحی در حد و مثلثات گفته است:

دانش-آموزان-آلاء
تجربیا ریاضیاسلام

تو سوال دومی ، اون جاهایی که خط زدم با قرمز روی دایره مثلثاتی ، جاهایی بودن که مخرج 0 میشد و حذفشون کردم
amirmohammad shakeri ممنون فقط تو سوال دومی اون قسمت آخر رو چطور تبدیل کردین میدونم اونایی که مخرج رو صفر میکنه رو حذف کردین اما نمیدونم چطور حذف کردین و اون معادله رو نوشتین
-
amirmohammad shakeri ممنون فقط تو سوال دومی اون قسمت آخر رو چطور تبدیل کردین میدونم اونایی که مخرج رو صفر میکنه رو حذف کردین اما نمیدونم چطور حذف کردین و اون معادله رو نوشتین
ببین 4 تا نقطه داری که 2 به 2 رو به همن و با زاویه 180 درجه نسبت به هم ، هی جاشون عوض میشه
نقطه شروع یکیشون که pi/3 هست و با pi تا pi تا میچرخه
اون یکی هم مکان و محل شروع pi/3- یا 5pi/3 هست -
ببین 4 تا نقطه داری که 2 به 2 رو به همن و با زاویه 180 درجه نسبت به هم ، هی جاشون عوض میشه
نقطه شروع یکیشون که pi/3 هست و با pi تا pi تا میچرخه
اون یکی هم مکان و محل شروع pi/3- یا 5pi/3 هستamirmohammad shakeri اگر همین سوال cos بود اونموقع رو هم توضیح میدین
-
H Hamid.s has marked this topic as solved on
-
H Hamid.s marked this topic as a regular topic on