محفل مذهبی
-
gomnam gharib اعتیاد آور از این لحاظ نه که همیشه گوش بدم مثلا قبل رفتن پای درس آهنگ گوش میکنیم انرژی میگیریم بعد مثلا یه بار گوش نکنیم اون انرژی رو دیگه نمیگیریم
@آرمان-میرانی
نه اون اشکالی نداره که -
@آرمان-میرانی
نه اون اشکالی نداره کهgomnam gharib بله براکه تو صحبت های استاد پناهیان غیر مستقیم این و گفتن
-
سلام به همگی
یه سوال دیگه
در مورد پرواز روح براکه تو دین هیچی ازش گفته نشده این چه جور عملی حساب میشه در مورد خوب یا بد بودنش هم هیچی نیست -
ببخشید اطلاعی در این مورد ندارید
gomnam gharib
-
ببخشید اطلاعی در این مورد ندارید
gomnam gharib
@آرمان-میرانی gomnam gharib
-
@N-n-good
-
سلام به همگی
یه سوال دیگه
در مورد پرواز روح براکه تو دین هیچی ازش گفته نشده این چه جور عملی حساب میشه در مورد خوب یا بد بودنش هم هیچی نیست@آرمان-میرانی
سلام برادر
منظورتون دقیق از پرواز روح چیه؟ -
@آرمان-میرانی
سلام برادر
منظورتون دقیق از پرواز روح چیه؟gomnam gharib همون فرافکنی
-
gomnam gharib همون فرافکنی
@آرمان-میرانی
میشه کااامل توضیح بدین منظورتون رو؟
اخه بحث سرش زیاده
دقیقا بازش کنید -
@آرمان-میرانی
میشه کااامل توضیح بدین منظورتون رو؟
اخه بحث سرش زیاده
دقیقا بازش کنیدgomnam gharib خارج کردن روح از جسم
در اسلام هم هیچی در موردش نیست -
gomnam gharib خارج کردن روح از جسم
در اسلام هم هیچی در موردش نیست@آرمان-میرانی
مثال میزنم
منظورتون اینه که روح من توسط خودم از بدنم خارج بشه یا روح یک فرد دیگه توسط من خارج بشه؟ -
یه جا خوندم براکه در اسلام چیزی ازش نیست ممکنه باعث گمراهی بشه
و میگن برای اینجور کار ها باید از خود مرجع تقلید مستقیم اجازه بده
و ما هم انسان و علاقه به کار های عجیب -
@آرمان-میرانی
مثال میزنم
منظورتون اینه که روح من توسط خودم از بدنم خارج بشه یا روح یک فرد دیگه توسط من خارج بشه؟gomnam gharib روح من توسط خودم خارج بشه
-
@آرمان-میرانی
مثال میزنم
منظورتون اینه که روح من توسط خودم از بدنم خارج بشه یا روح یک فرد دیگه توسط من خارج بشه؟gomnam gharib فرقی داره براکه حتی یه عده با این کار آموزش میدن
-
gomnam gharib روح من توسط خودم خارج بشه
@آرمان-میرانی
بستگی داره
مثلا وقتی امام رضا ع اومدن ایران یک نفر که همش سردرد داشت با خودش میگفت میشه که امام رضا ع من رو شفا بدن؟
بعد امام رضا ع به خواب ایشون میرن و دوای درد ایشون رو میدن...
ولی بعضیا با این کار قصد ازار روح های دیگه رو دارن -
@آرمان-میرانی
بستگی داره
مثلا وقتی امام رضا ع اومدن ایران یک نفر که همش سردرد داشت با خودش میگفت میشه که امام رضا ع من رو شفا بدن؟
ولی بعضیا با این کار قصد ازار روح های دیگه رو دارنgomnam gharib قصد آزار نیست بعد با روح میتونی به هرجا بری مثلا وقتی خارج شد آدم جسم خودش رو ببینه
امام ها شاید خیلی اجازه داشته باشم که ما نداشته باشیم -
@آرمان-میرانی
بستگی داره
ولی بعضیا با این کار قصد ازار روح های دیگه رو دارنgomnam gharib من با روح خودم کار دارم احضار روح که نیست که یکی رو آزار بدم
-
سلام به همگی
یه سوال دیگه
در مورد پرواز روح براکه تو دین هیچی ازش گفته نشده این چه جور عملی حساب میشه در مورد خوب یا بد بودنش هم هیچی نیست@آرمان-میرانی سلام اینکه شخص خودش پرواز روح رو انجام بده یا منظورتون تجربه نزدیک به مرگ(nde) هست؟
-
gomnam gharib من با روح خودم کار دارم احضار روح که نیست که یکی رو آزار بدم
@آرمان-میرانی
پرواز روح گناه نیست به شرط اینکه بقیه رو باهاش ازار ندین ؛ اما این کار تنها و تنها تو خواب امکان پذیره
و از دوصورت میشه این کار رو کرد
یکی توسط خدا
یکی توسط شیطان
ایت الله طباطبایی ؛ بهجت اینا کسایی بودن که میتونستن این کار رو بکنن
بعد اینم ملاک قرار بدید روح و جسم شما دستتون امانته هرکاری باهاشون بکنید به خودتم برمیگرده -
من راستش درباره پرواز روح در اسلام چیزی نشنیدم اما مکاشفه چرا که حتی ممکنه برای یه ادم خیلی معمولیم پیش بیاد