اعتیاد به گوشی😓📱
-
@sara-83 سلام شبت بخیر
اگه از تو گوشی درس نمی خونی بده به مامانت یا بابات او نام با کمال میل قبول میکنن😂😅
اما اگر مثل من با گوشی درس میخونی که ارادهتو قوی کن این خیلی مهمه برای هدفت بگذر ...
اگر میبینی بازم نمیشه من یه روشی امتحان کردم یه برنامه دانلود کردم برنامه ها رو قفل میکرد دادم به خواهرم رمز گذاشت و اینجوری نمی تونستم برم داخلشوناسما نادری متاسفانه با گوشی درس میخونم و همه زندگیم تو گوشیه😑.
اگه ممکنه اسم برنامه رو بگین منو از این منجلاب بکشه بیرون😣 -
اسما نادری متاسفانه با گوشی درس میخونم و همه زندگیم تو گوشیه😑.
اگه ممکنه اسم برنامه رو بگین منو از این منجلاب بکشه بیرون😣@sara-83

این هست من از گوگل پلی دانلود کردم -
@sara-83

این هست من از گوگل پلی دانلود کردماسما نادری ممنونم🌹
-
اسما نادری ممنونم🌹
@sara-83 خواهش میکنم🌸
-
برای یک هفته اگه میتونید جمع اش کنید و بعد یک هفته دوباره بردارید اعتیاد از بین میره
-
@sara-83

این هست من از گوگل پلی دانلود کردماسما نادری
با این میشه برنامه های خاصیو قفل کرد یا همچیه گوشیو کلا قفل میکنه؟ -
سلام دوستان🌹
امیدوارم حالتون خوب باشه
من یه مشکل جدی دارم که نتونستم حلش کنم و شده یه معضل خیلی بزرگ برام. از تابستون با قدرت شروع کردم(روزی ۱۰ الی ۱۳ ساعت) و تا اواسط مهر ماه اوضاعم همینطوری بود و انگیزم عالی...
هیچ وابستگی به گوشی یا تفریح زیادی یا تلوزیون نداشتم. هیچ...
کم کم با نتایج ازمون ها و مدرسه دستم اومد که باید قویتر بشم اما روز به روز اوضاعم بدتر شد و به دنبال اون اون ساعت مطالعم هم کاهش پیدا کرد.
اما مشکل بزرگتری که داشتم شروع بی انگیزگی و بی تفاوتی نسبت به درسا بود و کم کم وابستگی به گوشی...
و الان به معنای واقعی اعتیاد به گوشی پیدا کردم😔
میدونم بزرگترین عامل کم اوردنم گوشیه اما نمیتونم خودمو کنترل کنم!
مثل ادمای معتاد وقتی گوشی ازم دوره یا یه ساعت چکش نمیکنم اضطراب میگیرم!
واقعا ازتون میخوام کمکم کنین یه راه حلی برای کنار گذاشتنش پیدا کنم:folded_hands_light_skin_tone:@sara-83 سلام وقتت بخیر
اول از همه ساعت استفاده رو کم کم پایین بیار و اینکه خود گوشی ها قابلیت فوکوس مود دارن که وقتی فعالش کنی خودکار یسری برنامههایی که خودت انتخابشون کردی غیرفعال میشن و دیگه نمیتونی واردشون شی -
سلام دوستان🌹
امیدوارم حالتون خوب باشه
من یه مشکل جدی دارم که نتونستم حلش کنم و شده یه معضل خیلی بزرگ برام. از تابستون با قدرت شروع کردم(روزی ۱۰ الی ۱۳ ساعت) و تا اواسط مهر ماه اوضاعم همینطوری بود و انگیزم عالی...
هیچ وابستگی به گوشی یا تفریح زیادی یا تلوزیون نداشتم. هیچ...
کم کم با نتایج ازمون ها و مدرسه دستم اومد که باید قویتر بشم اما روز به روز اوضاعم بدتر شد و به دنبال اون اون ساعت مطالعم هم کاهش پیدا کرد.
اما مشکل بزرگتری که داشتم شروع بی انگیزگی و بی تفاوتی نسبت به درسا بود و کم کم وابستگی به گوشی...
و الان به معنای واقعی اعتیاد به گوشی پیدا کردم😔
میدونم بزرگترین عامل کم اوردنم گوشیه اما نمیتونم خودمو کنترل کنم!
مثل ادمای معتاد وقتی گوشی ازم دوره یا یه ساعت چکش نمیکنم اضطراب میگیرم!
واقعا ازتون میخوام کمکم کنین یه راه حلی برای کنار گذاشتنش پیدا کنم:folded_hands_light_skin_tone:@sara-83 نرم افزارهایی که باعث میشه از درست دور بشی رو پاک کن
-
اسما نادری
با این میشه برنامه های خاصیو قفل کرد یا همچیه گوشیو کلا قفل میکنه؟@m-naghavi هر برنامه ای خودتون انتخاب کنید قفل میشه
-
@m-naghavi هر برنامه ای خودتون انتخاب کنید قفل میشه
اسما نادری
ممنونم🌸✨