سلام به دوستان
من خودم برای جزوه باید میفرتم مغازه و پرینت میزدن و یکبار رفتم و 120صفحه رو که میشه پشت رو 60تا و برگه ها هم از خودم بود گرفتن 60 هزارتومن
و ما که جزوه باید هفته ای حداقل 100صفحه بگیریم نمیصرفه و خودم به چند تا فامیل و اشنا گفتم ولی همشون یه جور پیچوندن . منم رفتم تو گوگل سرچ کردم دیدم که سایت هایی هستن که پرینت میگیرن با تعرفه کمتر و براتون پست میکنن
قیمتاشو که دیدم کرک ریخت تک رو 300 تومن دو رو 400تومن در حالی که تو شهر ما 1200 و 1500 هستن و ازونجا میخوام ک ازین به بعد پرینت بگیرم الان 140صفحه رو که 70 پشت رو میشه رو تقریبا 29000تومن میشه که هزینه پست هم تقریبا 12000میاد روش ولی باز بصرفه تر از اینجا هست
گفتم ی تاپیک بزنم که به سایر دوستان اطلاع رسانی کنم که تو این فشار اقتصادی که روی خانواده ها هست میتونن صرفه جویی کنن و این که بالای 100هزارتومن رایگان میشه هزینه پستش
اسم سایتش هم topcopy هست
با تشکر
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
من میخوام فیزیک راه ابریشم تهیه کنم ؟
-
Ya ali Mola من حرفی از پول زدم؟
-
Ya ali Mola
داداش الا تست داره امورش داره درست
ولی ادم نباید متکی به الا باشه که کتاب های دیگه هم باید تست بزنی
انشالله بهترین جا قبول شی -
Ya ali Mola عزیز جان ایشون شرایطش باشمایی که دانش آموزی متفاوته
من خودم پشت کنکوری هستم و دارم استفاده میکنم
پارسال عمومی ها رو توی آزمون زیر ۳۰ میزدم الان بالای ۶۰ میزنم اختصاصی ها هم خب دیگه گفتن نداره
به هر حال چون ایشون پشت کنکوری هستن راه ابریشم خیلی کمکشون میکنه....پس اگر شرایط ایشون رو ندارید لطفا بخاطر اینکه چون دانش آموزید و نمیرسید به خوندن کامل واسه کنکور به کل مجموعه توهین نکنید...یک رعایت کنید توی نظر دادن...
ان شاالله هرجا که واستون مفیده بتونید ثبت نام کنید و توی دانشگاه و رشته ی مورد علاقه تون هم قبول بشید -
@ali-valicheki ! ایشون کلا 7 تا نظر داده تو همشونم از الا بد گفته ایشون قصدش ی چیز دیگس خودمونو خسته نکنیم
-
sina bigdeli عجب آدمیه
فقط اسمشو...واسه اینکه خوب جلوه کنه و اسمی هم نذاشته باشه -
sina bigdeli
این گفته از تابستون شروع کرده ولی ابریشم از مهر شروع میشه -
عباس زنگارکی مرسی منم با فیلم بهتر یاد میگیرم
پس شیمی تهیه میکنم -
Ya ali Mola از کی تا حالا منافع دیگران برات اینقد مهمه؟
به همین دلیل اسرار های تو پس این پک بهترینه
-
mahsaaa rezaeee ا ره حجم زیاده ولی خوب من مبحث ها ی که مشکل دارم میخونم حل تستش برام اهمیت داره
روزی تقریبا 8 ساعت درس می خونم -
و اینکه یه چی دیگ هم بگم.
اگ کسی میگه نخر.
یا میگه فلان معلم بده جبهه نگیرید اون داره نظر شخصی خودشو میده.هرکی میخواد بخره اول فیلمارو حتما ببینه کاری نداشته باشین ک فلانی با ابریشم خوند قبو شد یا ترازش رفت بالا.
در درجه اول ببین اصلا میتونی ارتباط بگیری؟!
-
Gl twins سلام من فیزیک هر دو استاد رو دارم
چند تا معیار دارم که استاد کازرانیان از استاد طلوعی بهتر هستن
اولا ایشون اصولا منظم ترن یعنی سر وقت پیش و پس آزمونها رو ضبط میکنن بر خلاف استاد طلوعی که البته فعلا برادرشون به رحمت خدا رفته و نمیتونن ضبط کنن ولی قبلش هم همیشه دیر ضبط میکردن
دوما اگر دانش آموز هستید قطعا نهایی و امتحانات مدرسه رو هم پیش رو دارید ، آقای کازرانیان توی این زمینه بهتر از آقای طلوعی هستن چون ایشون بیشتر تکنیکی تدریس میکنه
من نظر خودم رو گفتم امیدوارم به کسی برنخوره
البته اول تا آخرش باید خودتون تصمیم بگیرید پس خوب مقایسه کنید -
سلام
بچه ها من فیزیک راه ابریشم رو میخام تهیه کنم با اقای کازرانیان اما برام سول شده ایشون فقط تجربی رو تدریس کرده؟ اخه من رشتم ریاضی و توی فرسنگ اول که تور گذاشتن روی جزوشون نوشته که فیزیک تجربی اون هایی که تهییه کردن امکانش هست یه کمکی به من برسونن