غدد بزاقی
-
-
Sara_R ببینین به نظر من گزینه 4 غلطه و گزینه 2 درسته
چون تو گزینه 4 نوشته تحت تاثیر بالاترین بخش یعنی مغز میانی که خب غلطه . ترشح بزاق تحت تاثیر پل مغزیست. -
sarvin Piri نه نگرفتم
-
sarvin Piri نه نگرفتم
-
sarvin Piri کل گزینه ۲ که چرا غلطه
-
ببینیم مخ از لوب های اهیانه، گیجگاهی ،پس سری و پیشانی تشکیل شده .مخ فعالیت هاش اگانه هست در حالیکه ترشح بزاق یک فعالیت ارادی نیست .و ترشح بزاق توسط پل مغزی کنترل میشه .پل مغزی بخشی از ساقه مغز هست نه جزئی از نیمکره های مخ .این گزینه یه جوری داره میگه که انگار ترشح بزاق تحت تاثیر نیمکره های مخه یا پل مغزی جزیی از نیمکره های مخه که با توجه به توضیحاتی که دادم غلطه این طرز تفکر .
-
ببینیم مخ از لوب های اهیانه، گیجگاهی ،پس سری و پیشانی تشکیل شده .مخ فعالیت هاش اگانه هست در حالیکه ترشح بزاق یک فعالیت ارادی نیست .و ترشح بزاق توسط پل مغزی کنترل میشه .پل مغزی بخشی از ساقه مغز هست نه جزئی از نیمکره های مخ .این گزینه یه جوری داره میگه که انگار ترشح بزاق تحت تاثیر نیمکره های مخه یا پل مغزی جزیی از نیمکره های مخه که با توجه به توضیحاتی که دادم غلطه این طرز تفکر .
sarvin Piri ممنونم
متوجه نشدم
خو بزاق میتونه در فعالیت گیرنده های چشایی موثر باشه
ببینید علت پاسخنامه رو

اینجا حس میکنم لوب های مغزی رو صرفا لوب های بویایی گرفته
در حالی که مگ لوب های مخ جز لوب های مغزی نیستن؟ -
sarvin Piri ممنونم
متوجه نشدم
ببینید علت پاسخنامه رو

در حالی که مگ لوب های مخ جز لوب های مغزی نیستن؟sarvin Piri ممنونم
متوجه نشدم
ببینید علت پاسخنامه رو

در حالی که مگ لوب های مخ جز لوب های مغزی نیستن؟بله درسته بزاق در فعالیت گیرنده چشایی نقش داره ولی بزاق به گیرنده بویایی ربطی نداره که .
-
sarvin Piri ممنونم
متوجه نشدم
ببینید علت پاسخنامه رو

در حالی که مگ لوب های مخ جز لوب های مغزی نیستن؟بله درسته بزاق در فعالیت گیرنده چشایی نقش داره ولی بزاق به گیرنده بویایی ربطی نداره که .
sarvin Piri خو چرا لوب مغزی رو فقط لوب بویایی در نظر گرفته؟
لوبی از مخ رو در نظر بگیره که ربط داره به گیرنده چشایی🤔 -
لوبی از مخ رو در نظر بگیره که ربط داره به گیرنده چشایی🤔sarvin Piri خو چرا لوب مغزی رو فقط لوب بویایی در نظر گرفته؟
لوبی از مخ رو در نظر بگیره که ربط داره به گیرنده چشایی🤔چون لفظ لوب مغزی یه حال کلی داره و لوب مغزی شامل لوب بویایی و لوب های نیمکره ه ای مخ میشه .
-
لوبی از مخ رو در نظر بگیره که ربط داره به گیرنده چشایی🤔چون لفظ لوب مغزی یه حال کلی داره و لوب مغزی شامل لوب بویایی و لوب های نیمکره ه ای مخ میشه .
sarvin Piri ممنونم🌸
-
S Sara_R has marked this topic as solved on