اوره
-
کتاب های آموزشی شاید به غلط این رو گفتن. میتونید از آقای پویاننظر هم در اینستاگرام بپرسید. اوره محلول در آبه
-
سلام دوستان
توی زیست میگیم
اوره یه ماده محلول در لیپید(نامحلول در آبه)
از طرفی تو شیمی میگیم قطبیه پس یعنی در آب حل میشهخو الان چجوریاس قضیه اوره؟
Sara_R اینم براتون پرسیدم از آقای پویاننظر که مطمئن بشید

-
mohamad rəza این رو تو کتاب ای کیو نوشته

از کتاب عرض کردم😄
در ضمن این قضیه پارسال بود یعنی در گفتار 3 گردش مواد بحث: انواع تبادل مواد در مویرگ که امسال حذف شده
اوره در آب نامحلول نیست! یکی از دلایل که از خود زیست میتونید برداشت کنین این هستش که کبد امونیاک رو تبدیل به اوره کرده و از طریق خون و جریان عمومی به کلیه ها میرسه و از کلیه ها به وسیله ادرار دفع میشه!
اون که کتاب واضح گفته رسوب میده 1- اوریک اسیده 2- کلسیم و فسفاته در استخوان!
اگر جایی هست که کتاب صراحتا بگه در خصوص اوره لطفا ادرس بدیدmohamad rəza
اره الان تو کتابای جدید رفتم دیدم نبود
این جمله ای بود که کتاب قبلا بوده

ولی این کتاب کاری که فرستادم مخصوص کنکور ۱۴۰۱ هس
-
درود. کجای زیست گفته اوره محلول در چربیه؟؟🤔🤔 اگه محلول در چربیه پس چجوری بیشتزین ماده دفعی نیتروژن دار ادرار ما اورست؟؟ درصورتی که بخشاعظم ادرار آبه!!!! تو شیمی هم اوره رو به عنوان یک ماده محلول در آب حساب میکنیم.
Matin Mousavi 1
بله بله اوره تو آب محلوله که شکی نیس
اما میگم پس چرا اینجا اینطوری نوشته -
Sara_R اینم براتون پرسیدم از آقای پویاننظر که مطمئن بشید

Matin Mousavi 1 عهه ممنونم لطف کردید🌸
پس کتاب کاره اشتب نوشته دیگ؟ -
S Sara_R has marked this topic as solved on
-
Matin Mousavi 1 عهه ممنونم لطف کردید🌸
پس کتاب کاره اشتب نوشته دیگ؟Sara_R خواهش میکنم
-
Matin Mousavi 1
بله بله اوره تو آب محلوله که شکی نیس
اما میگم پس چرا اینجا اینطوری نوشتهSara_R حتما اشتباست
-
mohamad rəza

mohamad rəza

اینم ببینید
به طور کلی مگه اوره از لیپید های غشا عبور نمیکنه؟ -
درود. کجای زیست گفته اوره محلول در چربیه؟؟🤔🤔 اگه محلول در چربیه پس چجوری بیشتزین ماده دفعی نیتروژن دار ادرار ما اورست؟؟ درصورتی که بخشاعظم ادرار آبه!!!! تو شیمی هم اوره رو به عنوان یک ماده محلول در آب حساب میکنیم.
Matin Mousavi 1 در اوره گفته است:
سلام ودرود.
اگر بخوایم از نگاه شیمی هم تحلیل کنیم میبینیم که 2 دلیل برای ردکردن این مورد هست :
1- اوره (قطبی) با تشکیل پیوند هیدورژنی در آب (قطبی) حل میشه و البته بسیار در آب محلوله (545 گرم بر لیتر) و این وضوع حلالیت اوره در چربی (تقریبا غیر قطبی) رو رد میکنه.
2- از طرف دیگه اوره و آب هر دو قطبی هستن ولی چربی تقریبا ناقطبی هستش بنابراین این هم دلیل دوم رد کردن این گفته کتاب.
منبع استناد حلالیت اوره : https://pubchem.ncbi.nlm.nih.gov/compound/Urea#section=Solubility&fullscreen=true -
mohamad rəza

Sara_R
برام خیلی جالبه با اینکه میدونین کتاب تغییر کرده باز تعصب کمک درسی رو میکشین!😂 میدونم 400 خورده ای دادی ایکیو خریدی ولی حاجی از ایکیو سوال نمیدن
این یه مثال بارزه که شاید خودتون متوجه شدید که به کتاب درسی مسلط نیستید! درسنامه رو ول کن کتابو بچسب -
Sara_R
برام خیلی جالبه با اینکه میدونین کتاب تغییر کرده باز تعصب کمک درسی رو میکشین!😂 میدونم 400 خورده ای دادی ایکیو خریدی ولی حاجی از ایکیو سوال نمیدن
این یه مثال بارزه که شاید خودتون متوجه شدید که به کتاب درسی مسلط نیستید! درسنامه رو ول کن کتابو بچسبmohamad rəza اتفاقا از همه جا سوال میدن به جز کتاب درسی😂😂
-
Sara_R
این یه مثال بارزه که شاید خودتون متوجه شدید که به کتاب درسی مسلط نیستید! درسنامه رو ول کن کتابو بچسبmohamad rəza
ممنون که وقت گذاشتید برای سوالم🌸
ولی با جمله سازی بهتری می تونستید حرفاتون رو بهم تذکر بدید✋🏻
موفق باشید