دگره و فنوتیپ
-
سلام من این تستو نمیفهمم به خصوص گزینه ۴ رو که جوابشهبی زحمت ناصرشو دیوایس کنین به قول استاد موقاری
-
اینا چیه ؟؟ اهه
-
سلام من این تستو نمیفهمم به خصوص گزینه ۴ رو که جوابشهبی زحمت ناصرشو دیوایس کنین به قول استاد موقاری
Marzieh Abouei در دگره و فنوتیپ گفته است:
سلام مرضیه جان
در رابطه با گزینه 1 مثلا آلل R, W رو برای گل میمونی در نظر میگیریم (چنتا الل ؟2 تا دیگه ) و ما میدونیم 3 نوع فنوتیپ برای این صفت داریم (RRقرمز-WWسفید-RW صورتی )
در رابطه با گزینه 2 مثلا رنگ طبیعی پوست یک نفر گندمیه (پس فنوتیپش گندمیه) میره سولاریوم رنگ پوستش میشه برنزه ------> پس دیدیم که فنوتیپش تغییر کرد
در رابطه با گزینه 3 چرا ممکن نیست ؟ در رباطه با الل هایی که باهم رابطه هم توانی و بارزیت ناقص دارن ، تعداد انواع ژنوتیپ با فنوتیپ برابره
در رابطه با گزینه 4 درسته دیگه ... ببین مثلا برا گروه خونی RH دوتا دگره(D&d) داریم دوتا فنوتیپ(مثبت و منفی)- (کم ترین حالت همینه اگه دوتا دگره باهم رابطه بارز نهفتگی داشته باشند که تعداد دگره ها برابر میشه با تعدااد انواع فنوتیپ) پس تعداد فنوتیپ ها نمیتواند هیچگاه کمتر از تعداد انواع دگره ها باشد . -
Marzieh Abouei در دگره و فنوتیپ گفته است:
سلام مرضیه جان
در رابطه با گزینه 1 مثلا آلل R, W رو برای گل میمونی در نظر میگیریم (چنتا الل ؟2 تا دیگه ) و ما میدونیم 3 نوع فنوتیپ برای این صفت داریم (RRقرمز-WWسفید-RW صورتی )
در رابطه با گزینه 2 مثلا رنگ طبیعی پوست یک نفر گندمیه (پس فنوتیپش گندمیه) میره سولاریوم رنگ پوستش میشه برنزه ------> پس دیدیم که فنوتیپش تغییر کرد
در رابطه با گزینه 3 چرا ممکن نیست ؟ در رباطه با الل هایی که باهم رابطه هم توانی و بارزیت ناقص دارن ، تعداد انواع ژنوتیپ با فنوتیپ برابره
در رابطه با گزینه 4 درسته دیگه ... ببین مثلا برا گروه خونی RH دوتا دگره(D&d) داریم دوتا فنوتیپ(مثبت و منفی)- (کم ترین حالت همینه اگه دوتا دگره باهم رابطه بارز نهفتگی داشته باشند که تعداد دگره ها برابر میشه با تعدااد انواع فنوتیپ) پس تعداد فنوتیپ ها نمیتواند هیچگاه کمتر از تعداد انواع دگره ها باشد .mehranmirzaei ممنونننن🤍