سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
کمک!
-
کلاس یازدهم رشتم تجربیه و هدفم پزشکی ولی نود درصد قبولیای پزشکی فرزانگان و نمونه دولتین و این واقعا داره ناامیدم میکنهه
کسی رو میشناسید از مدرسه معمولی پزشکی قبول شده باشه؟:") -
Iweirdoo
اره کلی
ببین من خودم تیزهوشانم ولی باید بگم خیلی فرقی تو معلمامون نمیبینم با مدارس عادی
فقط جو رقابتی این مدارس خوبه که اونم در بیشتر موارد ضربه زننده است تا کمک کننده من خودم به خاطر همین جو که با روحیه من سازگار نیست سعی میکنم خیلی با بچه های کلاسمون نباشم چون اذیت میشم -
این پرسیدن میخواد آخه؟
معلومه از مدرسه عادی کلی قبولی داریم
هزاران نفر -
Iweirdoo ببین یه چیزی میگم همیشه یادت باشه . من الان خودم دبیرستان نمونه دولتی باقرالعلوم درس میخونم . ولی ربطی به مدرسه نداره . اینی که میبینی از تیزهوشان و نمونه قبولی زیاد داریم دلیلش اینه که بچه های نمونه و تیزهوشان یک بار آزمایش شدن و قبول شدن و سر ریل هستن . و معلومه قبول میشن . پس همینه که قبولی زیاد دارن . پس خود اون دانش آموزان درجه یک هستن و احتمال قبول شدن دارن . ربطی به دبیرستان و معلم نداره . امکان داره یکی توی یه دبیرستان معمولی قبول بشه . مثلا دبیرای ما که نمونه دولتی هستیم با جا های دیگه که فرق نمیکنن . از مریخ که نیومدن . همون چیزایی رو درس میدن که به شما هم درس میدن . ولی بچه ها توی تیزهوشان و نمونه همه درس خوان هستن و توی یه جو درسی قرار میگیرن و درس میخونن . پس هر کسی توی هر مدرسه ای میتونه قبول بشه .
درضمن پسر عمه من الان جراح عمومی هست . و توی مدرسه عادی درس خونده و اونموقع نمونه و تیزهوشان قبول نشده
پس تلاش کن و اصلا به این جور چیزا بستگی نداره
-
Hossein Rashnoo درسته!ممنونم=]
-
Amir Ghaheri موافقم مرسیی ^^
-
Amir Ghaheri درسته
-
Iweirdoo نگا من یکی رو میشناسم نمره ریاضیش8بود رتبه 670 اگه اشتباه نکنم اورد الانم دانشجوی دندون پزشکیه. فقط کافیه به خودت باور داشته باشی مطمئن باش اگه نمیتونستی حتی فکر پزشکی هم به ذهنت نمیرسید چه برسه به اینکه بخونی پس با اراده بخون موفق باشی
-
Iweirdoo
سلام منم مدرسه دولتی هستم و پارسال مدرسمون قبولی مهندسی پزشکی داشت
ولی به نظرم توی دوران دبیرستان مدرسه به اون اندازه که باید مطرح نیست
دختر عموی خودم فرزانگان درس خونده بود و از دبستان قلم چی میرفت حتی واسه ریاضی و شیمی و فیزیک کلاس خصوصی تدریس میکرد ولی امسال کنکور خراب کرد
یکی دیگه از فامیل هامون هم نمونه بود و روانشناسی پیام نور آوورد
منم اولش فکر میکردم هیچ شانسی ندارم ولی بعدش دیدم همه چی بستگی به خود آدم داره به میزان تست هایی که می زنه و مفهومی که متوجه میشه
من دارم ویدیو های آلا رو میبینم تا الان هم خدارو شکر هیچ مشکلی نداشتم
یه نفر همیشه بهم میگفت تویه مدرسه ای که تو توش از بقیه بهتر باشی خیلی بهتر از مدرسه ایه که دیگران از تو بهتر باشن
چون به نظرم اعتماد به نفس آدم و انگیزه اش خیلی بالا میره -
با این وضع که دو سال مدرسه ها انلاین شد تیزهوشان هم دیگه شده بزهوشان(خودمم تیزهوشانم)
چرا؟ چون مدرسه نبود که اونایی که به زور مدرسه درس میخوندن رو وادار به درس خوندن کنه.
مثلا امتحان نوبت اول چند نفر از دانش آموزای کلاس ما تو فیزیک ۱ یا حتی ۷۵/۰ گرفتن باورتون میشه؟( البته خودم ۱۹.۲۵ گرفتما)
میدونید این چیو نشون میده؟
این که الان تیزهوشان و نمونه دولتی و عادی فرق نداره و الان فقط فقط اونایی دارن درس میخونن که هدف واقعی دارن پای حرفی که زدن وایسادن و مطمئن باشید همینا هستن که قراره نتیجه بگیرن
حالا ببینم شما میخواید از کدوم دسته باشید؟