شروع با برنامه
-
سلام همین طور که اکثرتون میدونید ۲۴ دی ازمون قلمچیه و اون ازمون برای جمع بندی نوبت اوله و از بعدش قلمچی میره سراغ یازدهم عمومی
و زوج درسی که شما انتخاب کرده بودید طبیعتا باید تغییر کنه..سوال و کمکی که من از شما میخاستم
اینه که اگر کسی از الان بخاد با قلمچی همراه بشه باید چیکار کنه؟؟
چجوری طبق بودجه پیش بره
یا از کجا باید شروع کنه
(اگه تا حالا نخونده باشه با قلمچی همراه نبوده باشه)پیشنهادتون چیه
از ادامه برنامه شروع کرد؟
از اول؟
چی درسته؟
بچه-های-ریاضی-کنکور-1401
بچه-های-کنکور-تجربی-1400
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
بچه-های-کنکور-ریاضی-1400
کنکوری -
سلام همین طور که اکثرتون میدونید ۲۴ دی ازمون قلمچیه و اون ازمون برای جمع بندی نوبت اوله و از بعدش قلمچی میره سراغ یازدهم عمومی
و زوج درسی که شما انتخاب کرده بودید طبیعتا باید تغییر کنه..سوال و کمکی که من از شما میخاستم
چجوری طبق بودجه پیش بره
یا از کجا باید شروع کنه
از اول؟
چی درسته؟
بچه-های-ریاضی-کنکور-1401
بچه-های-کنکور-تجربی-1400
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
بچه-های-کنکور-ریاضی-1400
کنکوری -
چجوری طبق بودجه پیش بره
یا از کجا باید شروع کنه
از اول؟
چی درسته؟
بچه-های-ریاضی-کنکور-1401
بچه-های-کنکور-تجربی-1400
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
بچه-های-کنکور-ریاضی-1400
کنکوریPaeez A سلام
من پیشنهاد میکنم تو این چندوروز باقی مونده یه درس عمومی و اختصاصی از پایه ای که نسبتا مسلطین انتخاب کنین و ببندینش
مثلا ریاضی و عربی
و بعدازآزمون هم که طبق بودجه و زوج کتاب بعدی
تو دو هفته عید با یکم سرعت عمل و دقت میتونین دهم یا یازدهمی که جا موندرو کامل جمع کنین نگرانش نباشین
آزمون آخرسال قلم چی هم اگرندین خوبه به شرط اینکه برنامه دقیق برای اون دوهفته داشته باشین و هدر ندیدنش -
Paeez A سلام
من پیشنهاد میکنم تو این چندوروز باقی مونده یه درس عمومی و اختصاصی از پایه ای که نسبتا مسلطین انتخاب کنین و ببندینش
مثلا ریاضی و عربی
تو دو هفته عید با یکم سرعت عمل و دقت میتونین دهم یا یازدهمی که جا موندرو کامل جمع کنین نگرانش نباشین
آزمون آخرسال قلم چی هم اگرندین خوبه به شرط اینکه برنامه دقیق برای اون دوهفته داشته باشین و هدر ندیدنش@ida-shateri در شروع با برنامه گفته است:
Paeez A سلام
من پیشنهاد میکنم تو این چندوروز باقی موندهاخه تا اخر ماه امتحان دارم فعلا
یه درس عمومی و اختصاصی از پایه ای که نسبتا مسلطین انتخاب کنین و ببندینش
مثلا ریاضی و عربی
توی عید قلمچی برنامه نداره؟؟آزمون آخرسال قلم چی هم اگرندین خوبه به شرط اینکه برنامه دقیق برای اون دوهفته داشته باشین و هدر ندیدنش
ممنون از پیشنهادت عزیزم
-
M monirs این موضوع را از مشاوره تحصیلی جابهجا کرد